جهشی نوین در تشخیص و درمان سرطان در مرکزی

بیمارستان آیت‌الله خوانساری اراک در فاصله کوتاهی با دو طرح بزرگ درمانی، افق تازه‌ای در خدمات سرطان استان مرکزی گشوده است؛ راه‌اندازی اتاق عمل فوق‌تخصصی جراحی سرطان و نصب دستگاه پیشرفته سونوگرافی الاستیک، دسترسی مردم به خدمات دقیق و کم‌هزینه را متحول کرده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، بیمارستان آیت‌الله خوانساری اراک به عنوان تنها مرکز تخصصی درمان سرطان در استان مرکزی و یکی از قطب‌های درمان بدخیمی‌ها در غرب ایران، با بهره‌مندی از پیشرفته‌ترین تجهیزات روز دنیا، خدمات تشخیصی و درمانی را به بیماران ارائه می‌دهد.این بیمارستان هم اکنون با ۱۱۵ تخت فعال و در فازهای توسع متعدد، به یکی از مجهزترین مراکز درمانی کشور در حوزه سرطان تبدیل شده است. فاز سوم این مرکز با ۷۶ تخت جدید و ۵ اتاق عمل، و فاز پنجم با بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی، نشان از عزم جدی مسئولان برای تکمیل این پروژه عظیم دارد.این بیمارستان در فاصله کوتاهی با دو طرح بزرگ درمانی، افق تازه‌ای در خدمات سرطان استان مرکزی گشوده است؛ راه‌اندازی اتاق عمل فوق‌تخصصی جراحی سرطان و نصب دستگاه پیشرفته سونوگرافی الاستیک، دسترسی مردم به خدمات دقیق و کم‌هزینه را متحول کرده است. جواد نظری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، با اشاره به تجهیزات پیشرفته این بیمارستان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: دستگاه شتاب‌دهنده خطی این مرکز با قابلیت درمان به روش پیشرفته IMRT، از مدرن‌ترین نمونه‌های موجود در کشور است که با دقت میلی‌متری تومورها را هدف‌گیری می‌کند، همچنین دستگاه سونوگرافی الاستیک به ارزش ۱۶ میلیارد تومان و اتاق عمل فوق‌تخصصی آنکوسرجری، از دیگر دستاوردهای اخیر این مرکز است.وی با تأکید بر نقش خیرین در توسعه این بیمارستان خاطرنشان کرد: اخیراً خیرین سلامت، تجهیزاتی به ارزش ۱۲ میلیارد ریال شامل دستگاه‌های سانتریفیوژ، اکسیژن‌ساز و تجهیزات اتاق عمل را به این مرکز اهدا کرده‌اند.
بیمارستان خوانساری با برخورداری از بخش‌های رادیوتراپی، شیمی‌درمانی، جراحی، ICU، اورژانس و کلینیک‌های تخصصی، و نیز پوشش تمامی بیمه‌های پایه و تکمیلی، گامی مؤثر در جهت کاهش مهاجرت درمانی بیماران به استان‌های همجوار برداشته است.رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، با اعلام خبر راه‌اندازی بخش آنکوسرجری در بیمارستان خوانساری، گفت: هم‌اکنون جراحی‌های پیچیده مرتبط با سرطان‌های تیروئید، سر و گردن، پستان و دستگاه گوارش در این مرکز و در سطح فوق‌تخصصی انجام می‌شود.وی تأکید کرد که این پیشرفت با جذب متخصص فوق‌تخصصی جراحی سرطان، تکمیل نیروی انسانی اتاق عمل و تأمین تجهیزات روز، با حمایت دانشگاه علوم پزشکی و مسئولان استانی به ثمر نشسته است.نظری افزود: دستگاه سونوگرافی الاستیک که پیش از سال جدید با هزینه ۱۲ میلیارد تومانی تأمین شد، امروز با ارزش بیش از ۱۶ میلیارد تومان در مدار بهره‌برداری قرار گرفته است.وی با اشاره به دغدغه دیرینه مردم برای دسترسی به خدمات سونوگرافی دولتی، خاطرنشان کرد: دستگاه الاستوگرافی با اندازه‌گیری سفتی بافت‌ها، تشخیص توده‌های مشکوک در سینه، تیروئید و کبد را با دقت بسیار بالا ممکن می‌سازد؛ فناوری که نه تنها به شناسایی زودهنگام سرطان کمک می‌کند، بلکه در بسیاری از موارد، نیاز به نمونه‌برداری تهاجمی را حذف کرده و روند درمان را تسهیل می‌بخشد.#سرطان#بیمارستان_خوانساری
09:42 - 18 مرداد 1405
استان ها
مرکزی