تحقق ۹۸ درصدی تأمین کودهای کشاورزی در گلستان

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان از تحقق حدود ۹۸ درصدی برنامه ابلاغی تأمین و توزیع کودهای کشاورزی سال گذشته در استان خبر داد و گفت: در برخی بخش‌ها میزان تحقق برنامه به بیش از ۱۰۰ درصد رسیده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، مجید محمدی صبح امروز با حضور در دفتر خبرگزاری فارس گرگان، ضمن تبریک روز خبرنگار و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه رسانه، اظهار کرد: امیدوارم این مناسبت ارزشمند، فرصتی برای قدردانی از تلاش‌های خبرنگاران و اصحاب رسانه باشد.مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان افزود: عملکرد ما به‌گونه‌ای باشد که همه بتوانند از بیرون آن را ببینند و درباره آن قضاوت کنند. چراکه همواره باید عملکرد خود را بررسی کرده و دیگران نیز نقاط ضعف و قوت ما را صریح و شفاف بیان کنند. وی ادامه داد: به همین دلیل، هر جا که مسئولیتی داشته‌ام، بر ضرورت تقویت ارتباطات تأکید کرده‌ام. معتقدم ارتباط میان دستگاه‌ها، رسانه‌ها و مردم باید دوسویه باشد و هرچه اطلاعات دقیق‌تر و بیشتری در اختیار جامعه قرار گیرد.محمدی گفت: استان گلستان اقتصادی مبتنی بر کشاورزی دارد و این بخش می‌تواند نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی استان ایفا کند؛ بنابراین، باید تلاش کنیم تصمیمات و سیاست‌گذاری‌ها به‌گونه‌ای باشد که منافع آن در نهایت به کشاورزان برسد و زمینه حمایت بیشتر از تولیدکنندگان این بخش فراهم شود.
وی عنوان کرد: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مجموعه‌ای است که سابقه فعالیت طولانی دارد و تاکنون نیز به فعالیت خود ادامه داده است. محمدی تصریح کرد: یکی از موضوعات مهم در حوزه کشاورزی، تأمین نهاده‌های باکیفیت است؛ چراکه افزایش کیفیت و بهره‌وری محصولات کشاورزی بدون استفاده صحیح و اصولی از نهاده‌ها امکان‌پذیر نیست. مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان در ادامه با اشاره به اجرای برنامه‌های ابلاغی در حوزه تأمین و توزیع کودهای کشاورزی اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ای که به ما ابلاغ شده بود و باتوجه‌به مواردی که در ادامه به آن اضافه شد، توانستیم حدود ۹۷ تا ۹۸ درصد برنامه ابلاغی را محقق کنیم و در برخی بخش‌ها نیز میزان تحقق برنامه به بیش از ۱۰۰ درصد رسید.وی افزود: سال گذشته در زمینه تأمین کودهای فسفاته، باتوجه‌به کاهش منابع و موجودی، با محدودیت‌هایی مواجه شدیم و نتوانستیم به طور کامل برنامه پیش‌بینی‌شده را اجرا کنیم و به همین دلیل، اندکی از برنامه عقب ماندیم.محمدی گفت: امسال دو اتفاق مهم در این حوزه رخ‌داده است؛ نخست اینکه در سال گذشته ارز ترجیحی برای این بخش تخصیص داده می‌شد، اما امسال تأمین منابع با ارز تجاری انجام می‌شود. وی ادامه داد: موضوع دوم که از نظر من اتفاق مثبتی است، تغییر شیوه پرداخت یارانه کود و اختصاص مستقیم آن به آخرین حلقه زنجیره مصرف، یعنی کشاورزان، است.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان بیان کرد: این طرح امسال اجرایی شد و کشاورزان از طریق کارگزاران مجاز نسبت به تهیه کود اقدام کردند و اطلاعات مربوط به خرید آنها نیز در سامانه‌های مربوط ثبت شد. وی گفت: تاکنون یارانه کود خریداری‌شده در تیرماه به طور کامل پرداخت شده و کشاورزانی که در این ماه کود دریافت کرده‌اند، یارانه خود را دریافت کرده‌اند.محمدی خاطرنشان کرد: از ماه‌های آینده نیز، از جمله مردادماه، پرداخت یارانه در پایان هر ماه انجام خواهد شد و مبلغ یارانه به‌حساب کشاورزان واریز می‌شود؛ مشروط بر اینکه اطلاعات خرید و مشخصات آنها به‌درستی در سامانه ثبت شده باشد.وی در پایان تأکید کرد: کشاورزان باید حتماً اطلاعات و مستندات مربوط به خرید کود و مشخصات خود را به‌صورت کامل و صحیح ثبت کنند تا در روند پرداخت یارانه با مشکلی مواجه نشوند.#کود#کشاورز#گلستاناخبار گلستان را زودتر از همه بخوانید ‎@Golestan
12:10 - 17 مرداد 1405