آمادگی ۱۰۰۰معلم خراسانی برای خدمت‌ در تشییع رهبر شهید در مشهد

رئیس سازمان بسیج فرهنگیان خراسان رضوی با اشاره به اعلام آمادگی هزار نفر از معلمان استان برای حضور در قالب گروه‌های امدادی، امنیتی و خدماتی در مراسم تشییع پیکر شهید، گفت: مدارس مشهد نیز برای اسکان فرهنگیان و دانش‌آموزان سایر استان‌ها آماده شده‌اند.
سرهنگ پاسدار مهدی بهرامی رئیس سازمان بسیج فرهنگیان خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در مشهد اظهار کرد: با لطف خداوند و با همکاری مجموعه آموزش و پرورش استان و نواحی مختلف، بسیج فرهنگیان و بسیج دانش‌آموزی برای خدمت‌رسانی در مراسم تشییع پیکر شهید در مشهد سازماندهی شده‌اند.وی افزود: در این راستا معلمان بسیاری برای فعالیت در بخش‌های مختلف اعلام آمادگی کرده‌اند و با توجه به تجربه نیروهای آموزش‌دیده در حوزه‌های امدادی و امنیتی، هزار نفر از فرهنگیان استان آمادگی خود را برای حضور در قالب گروه‌های امدادی و امنیتی اعلام کرده‌اند.رئیس سازمان بسیج فرهنگیان خراسان رضوی ادامه داد: علاوه بر این، مجموعه بسیج فرهنگیان در حوزه‌های خدماتی نیز همانند فعالیت موکب‌داران در خدمت زائران خواهد بود؛ خدماتی از جمله حمل‌ونقل، توزیع غذا و سایر امور پشتیبانی که مورد نیاز زائران و شرکت‌کنندگان در مراسم است.بهرامی با اشاره به همکاری آموزش و پرورش استان بیان کرد: بخش قابل توجهی از مدارس برای این موضوع در نظر گرفته شده و با کمک بسیج دانش‌آموزی و بسیج فرهنگیان عملیات سازماندهی اسکان و خدمات‌رسانی انجام می‌شود.وی گفت: با توجه به حضور فرهنگیان و دانش‌آموزانی از سایر استان‌ها، در حال حاضر دو مدرسه برای اسکان آنان در نظر گرفته شده که احتمال افزایش این ظرفیت نیز وجود دارد.رئیس سازمان بسیج فرهنگیان خراسان رضوی همچنین از اعلام آمادگی گروه‌های جهادی فرهنگیان از استان‌های مختلف خبر داد و افزود: این گروه‌ها با امکانات و تجهیزات لازم برای خدمت‌رسانی به زائران وارد مشهد خواهند شد و در کنار گروه‌های جهادی استان فعالیت می‌کنند.
بهرامی با اشاره به پیش‌بینی حضور گسترده مردم در این مراسم گفت: بر اساس برآورد مسئولان، بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون نفر ممکن است در این مراسم در مشهد حضور پیدا کنند که این موضوع اهمیت برنامه‌ریزی و آمادگی زیرساخت‌ها را دوچندان می‌کند.وی تأکید کرد: با وجود تلاش‌های مسئولان استان طی ماه‌های اخیر، انتظار می‌رود در حوزه زیرساخت‌هایی مانند آب، برق، گاز و سایر خدمات شهری تمهیدات لازم فراهم شود تا بتوانیم به شایستگی از زائران و شرکت‌کنندگان در این مراسم میزبانی کنیم.رئیس سازمان بسیج فرهنگیان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مجموعه استان، سپاه، بسیج، نیروهای مسلح و دستگاه‌های مختلف به‌ویژه آموزش و پرورش پای کار این موضوع هستند و امیدواریم با همدلی و همکاری همه دستگاه‌ها و با توکل به خداوند متعال، بتوانیم سربلند از این آزمون بزرگ خدمت‌رسانی بیرون بیاییم.#تشیع_رهبر #معلم #جهادی #رهبر_شهید
16:58 - 7 تیر 1405

1 Reposts
8600 Views