بازیگر آمریکایی جشن ترامپ در کاخ سفید را موجب شرمندگی دانست

لری دیوید، خالق و ستاره سریال «زیاد ذوق‌زده نشو»، با حمله‌ای تند به رویداد جنجالی «یو‌اف‌سی فریدم ٢٥٠» که توسط دولت دونالد ترامپ در محوطه کاخ سفید برگزار شد، آن را «مایه شرمساری» خواند و گفت پس از تماشای این مراسم «از آمریکایی‌بودن خود خجالت کشیده است».
خبرگزاری فارس-گروه سینما: دیوید، کمدین و نویسنده مشهور آمریکایی، در تازه‌ترین انتقاد خود از ترامپ، مراسم جنجالی «یو‌اف‌سی فریدم ٢٥٠» را که همزمان با تولد رئیس‌جمهور آمریکا در محوطه کاخ سفید برگزار شد، به شدت محکوم کرد.او در گفت‌وگو با ورایتی درباره این رویداد گفت: یک فاجعه بود. دیگر چه می‌شود گفت؟ شرم‌آور بود. من از آمریکایی‌بودن [خودم] خجالت کشیدم.مراسم «یو‌اف‌سی فریدم ٢٥٠» با صرف میلیون‌ها دلار در کاخ سفید برگزار شد. ترامپ و دانا وایت، رئیس یو‌اف‌سی، این برنامه را بخشی از جشن‌های دویست‌وپنجاهمین سالگرد تأسیس آمریکا معرفی کردند، اما از همان ابتدا با انتقادهای گسترده‌ای روبه‌رو شد.حاشیه‌ها زمانی شدت گرفت که جاش هوکیت، یکی از مبارزان حاضر در مسابقات، پس از پیروزی خود در مصاحبه‌ای زنده از ترامپ تمجید کرد و سپس با اظهاراتی توهین‌آمیز درباره میشل اوباما، همسر باراک اوباما رئیس‌جمهور سابق آمریکا، جنجال تازه‌ای به پا کرد.هوکیت در پایان مصاحبه‌اش گفت: و در آخر، میشل اوباما یک مرد است. درست می‌گم آمریکا؟ این جمله اشاره به یک نظریه توطئه قدیمی و بی‌اساس درباره همسر رئیس‌جمهور سابق آمریکا دارد که سال‌هاست در برخی محافل راست افراطی و شبکه‌های اجتماعی این کشور تکرار می‌شود. طرفداران این ادعا بدون هیچ مدرک معتبری مدعی هستند که میشل اوباما در واقع مرد است یا هویت جنسیتی خود را پنهان کرده است.
این ادعا بارها توسط رسانه‌ها و نهادهای راستی‌آزمایی بررسی شده و هیچ مدرکی برای آن ارائه نشده است. به همین دلیل بسیاری آن را مصداق حمله شخصی، توهین جنسیتی و انتشار اطلاعات نادرست می‌دانند.دیوید تنها چهره هالیوودی معترض به این مراسم نبود. پیش‌تر شریل کرو این رویداد را «شرم‌آور» توصیف کرده بود و جیمی کیمل نیز آن را با عباراتی تند به سخره گرفته بود.دیوید که سال‌ها از منتقدان سرسخت ترامپ بوده است، در سال‌های اخیر بارها رئیس‌جمهور آمریکا را هدف انتقاد قرار داده است. او سال گذشته نیز در اظهاراتی تند، ترامپ را به دلیل نپذیرفتن نتایج انتخابات متهم کرد که «۲۵۰ سال دموکراسی آمریکا را زیر سؤال برده است.»او در آن زمان گفته بود: او آن‌قدر کودک‌صفت است که نتوانست شکست را بپذیرد. همه می‌دانند که باخت. خودش هم می‌داند که باخته است. اما توانسته افراد زیادی را متقاعد کند که چنین اتفاقی نیفتاده است.دیوید همچنین ترامپ را «جامعه‌ستیز» و «بیمار» توصیف کرده بود.این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که دیوید همزمان مشغول تبلیغ پروژه جدید خود با عنوان « زندگی، لری، و جستجوی ناراحتی» است؛ مجموعه‌ای کمدی از شبکه اچ‌بی‌او که قرار است تاریخ آمریکا را با نگاه طنزآمیز او روایت کند.این برنامه با تهیه‌کنندگی اوباما ساخته شده و خود او نیز در آن حضور خواهد داشت. رئیس‌جمهور پیشین آمریکا درباره همکاری با دیوید گفته بود: من با برخی از دشوارترین رهبران جهان مذاکره کرده‌ام و با پیچیده‌ترین مشکلات روبه‌رو شده‌ام، اما هیچ‌کدام مرا برای کار کردن با لری دیوید آماده نکرده بود.
#هالیوود#دونالد_ترامپ#کاخ_سفیداخبار هنری را می‌توانید از طر‎یق صفحه ‌هنر و رسانه فارس دنبال کنید.
12:13 - 4 تیر 1405



1 Reply

Replying to
از اون همه فیلم مستجهن و صادارات ان به کل جهان! و خدمات خانه ها فحشا و خوردن و کشتن و تجاوز به بچه ها قانونی توسط نخبگان، خجالت و شرم نمی کنی؟!شرم نمی کنید، که نماز نمی خوانید و خدا رو نمی پرستید، ولگردان عالم؟! همه اتون یکی هستید، مرد هستید و شجاعت دارید حق رو بگید! اما شما همه کور کر لالید..