21 خرداد 1405
مطالبه

درخواست پاسخ بازدارنده و متناسب به تداوم تجاوزات علیه منافع ایران

یک سوال: آیا آمریکا از پایگاه هایشان در کشورهای عربی فقط پایگاه های نظامی ما را هدف میگیرند؟! جواب مشخص است آمریکا از آن پایگاه ها به هر هدفی حتی اهداف انسانی بمباران میکنند. سوال اینجاست چرا نیروهای مسلح ما فقط پایگاه های رژیم آمریکا را نشانه میگیرد وقتی آب شیرین کن ما مورد هدف قرار گرفته چرا ما نباید آب شیرین کن کشوری که از آنجا مورد حمله قرار گرفتیم موشک باران نکنیم. تا زمانی که دشمن از طرف نیروهای مسلح ما ضربه سختی نخورند و هزینه گزافی بابت این جنگ تحمیلی پرداخت ننمایند مطمئن باشید بازهم این خبیث ها اقدامات ایذایی در قبال کشور ما را متوقف نخواهند کرد. این پویش بخاطر این تنظیم شده است که مردم از نیروهای مسلح این مطالبه را داشته باشند که حتما در جنگ با آمریکا مقابله به مثل کنند. سیاستمداران و نیروهای مسلح ما نباید تحت تاثیر محکوم کردن پی در پی این اعراب باشند این کشورها با محکومیت های پی در پی سعی بر این دارند که اهداف نیروهای مسلح ما محدود بهمین پایگاه های آمریکایی باشد.

ریاست محترم ستاد کل نیروهای مسلح، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، ستاد کل نیروهای مسلح، ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران

تصویر نمایه‌ی ‌بولتن خبر میمه‌
بولتن خبر میمه

@bultankhabarimeymeh  •  22 فروردین 1405

سوال

چرا مجتمع پتروپالایشگاه میمه احداث نشد؟!

چرا مجتمع پتروپالایشگاه میمه احداث نشد؟! از این بابت این سوال را می پرسیم ، چرا که مهندس غلامعلی سرتاج مدیر عامل شرکت مجتمع پتروپالایشگاه شمال منطقه میمه در مصاحبه‌ای در۱۷ اسفند ۱۳۸۷ اظهار داشتند: نزدیکی به خطوط لوله نفت و گاز، واقع شدن در مرکز کشور با لحاظ نمودن مسائل امنیتی، نزدیکی به شاهراه ­های اصلی و کریدور شمال – جنوب – شرق و غرب، نزدیکی به خطر راه­ آهن قطار سریع­ السیر اصفهان – تهران، برخورداری از امکانات بالقوه و بالفعل استان اصفهان، نزدیکی به منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان، امکان تأمین آب از منابع آبی موجود، وجود نیروهای متخصص در استان اصفهان و رعایت مسائل زیست محیطی از دلایل انتخاب منطقه میمه برای اجرای طرح احداث مجتمع پتروپالایش شمال اصفهان می­ باشد. پالایشگاه این مجتمع به عنوان نخستین واحد، تا ۳ سال آینده به بهره­ برداری می­ رسد.... البته آن گونه که پیداست، باید گفت که دلایل و مزایای مذکور برای احداث مجتمع پتروپالایشگاه در منطقه میمه، پا برجابوده و هست و خواهد بود ، اما شاهدیم که با گذشت بیش از یک دهه ، خبری از احداث مجتمع پتروپالایشگاه در منطقه میمه نیست که نیست؟! به راستی چرا...؟!

غلامعلی سرتاج، وزارت نفت / شركت ملی نفت ايران

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

نمایش گزارش

16:03 - 26 خرداد 1405

13 بازدید