آب ادارات پرمصرف و انشعابات غیرمجاز زاهدان قطع شود

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با حضور در مرکز ارتباط با مشتریان (۱۲۲)، ضمن بررسی وضعیت مناطق دارای افت فشار و قطعی آب، دستور تشدید برخورد با مصارف غیرضروری، انشعابات غیرمجاز و قطع آب ادارات پرمصرف را با هدف کاهش فشار بر شبکه توزیع و مدیریت کمبود منابع آبی صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان؛ در پی افزایش مصرف آب و کمبود منابع آبی در زاهدان، صبح امروز "جمعه" مورخ ۱۵ خرداد "فرهاد سرگلزایی" مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با حضور در مرکز ارتباط با مشتریان ۱۲۲، روند رسیدگی به گزارش‌های مردمی، وضعیت مناطق دارای افت فشار و قطعی آب و عملکرد اکیپ‌های عملیاتی را مورد بررسی قرار داد.سرگلزایی در این بازدید با تأکید بر ضرورت پاسخگویی سریع به مطالبات شهروندان، خواستار آماده‌باش کامل اکیپ‌های اجرایی و تسریع در رفع حوادث و مشکلات شبکه توزیع آب شد.او با اشاره به کمبود حدود ۱۰۰۰ لیتر بر ثانیه آب در پیک مصرف شهر زاهدان، بر مدیریت دقیق شبکه توزیع، کاهش هدررفت آب و تشدید نظارت بر وضعیت تأمین و توزیع آب در سطح شهر تأکید کرد.مدیرعامل آب و فاصلاب استان همچنین دستور داد ضمن شناسایی و قطع انشعابات آب آزاد، به‌ویژه در پروژه‌های ساختمانی، گزارش روزانه گشت‌های شناسایی و برخورد با انشعابات غیرمجاز به‌صورت مستمر ارائه شود.او شناسایی و قطع انشعابات کارواش‌هایی که از آب شرب شبکه استفاده می‌کنند و همچنین جمع‌آوری انشعابات غیرمجاز آبیاری فضای سبز را از دیگر اقدامات ضروری برای صیانت از منابع محدود آب عنوان کرد.
سرگلزایی در بخش دیگری از این بازدید بر قطع موقت آب ادارات پرمصرف تأکید کرد و گفت: در شرایط کمبود منابع آبی، تمامی دستگاه‌ها و مشترکان باید در مدیریت مصرف آب مشارکت داشته باشند تا از گسترش قطعی‌ها در مناطق مختلف شهر جلوگیری شود.او همچنین بر ضرورت ارتباط مستقیم با شهروندان در محله‌های دارای تنش آبی تأکید کرد و خواستار هماهنگی با مساجد و معتمدان محلی برای برگزاری نشست‌های مردمی و تبیین شرایط موجود شد.مدیرعامل آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان هدف از این اقدامات را بهبود پایداری شبکه، توزیع عادلانه آب و کاهش اثرات ناشی از کمبود منابع آبی در زاهدان عنوان کرد.#زاهدان #تنش_آبی_زاهدان
15:38 - 15 خرداد 1405

1 Reposts
17.9k Views