فارس من| پرونده های استخدامی در انتظار تصمیم سازمان برنامه و بودجه

جمعی از مخاطبان خبرگزاری فارس با ثبت پویشی در سامانه «فارس من» خواستار تعیین تکلیف مجوزهای استخدامی و تبدیل وضعیت نیروهای انسانی در دستگاه‌های مختلف اجرایی کشور شدند.
به گزارش خبرنگار سیاسی فارس، جمعی از مخاطبان خبرگزاری فارس با ثبت پویشی در سامانه «فارس من» خواستار تعیین تکلیف مجوزهای استخدامی و تبدیل وضعیت نیروهای انسانی در دستگاه‌های مختلف اجرایی کشور شدند.در همین راستا علاالدین رفیع‌زاده رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اخیرا به پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه نامه زده که متن این نامه نشان می‌دهد بخشی از مجوزهای استخدامی و به‌کارگیری نیروی انسانی که تمامی مراحل کارشناسی و قانونی خود را طی کرده‌اند، پس از چندین ماه همچنان در انتظار تأیید و امضای سازمان برنامه و بودجه کشور قرار دارند.بر اساس این نامه، صدور مجوزهای استخدامی مطابق بند «الف» ماده ۱۰۶ قانون برنامه هفتم پیشرفت، پس از بررسی نیاز واقعی دستگاه‌ها، تحلیل وضعیت نیروی انسانی، بررسی پست‌های بلاتصدی، بازنشستگی‌ها و برگزاری جلسات کمیته مشترک میان دو سازمان انجام می‌شود.در این نامه تاکید شده است که مجوزهای مشترک استخدام و به‌کارگیری در سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ برای تعدادی از دستگاه‌های اجرایی صادر و فرآیند جذب آنها نیز انجام شده، اما از سه‌ماهه پایانی سال ۱۴۰۴ به بعد، پیش‌نویس مجوزهای جدید با وجود تأیید کارشناسی و تأیید نمایندگان دو دستگاه، بدون امضا بازگردانده شده‌اند.در بخشی از این مکاتبه آمده که عدم صدور مجوزها با استناد به ملاحظات مربوط به بار مالی عنوان شده و همین موضوع موجب شده است دستگاه‌های اجرایی مختلف در تأمین نیروی انسانی مورد نیاز خود با مشکل مواجه شوند.
بر اساس اعلام سازمان اداری و استخدامی، موضوع به دلیل مراجعات مکرر دستگاه‌های اجرایی و نگرانی از آثار ناشی از کمبود نیروی انسانی، برای تعیین تکلیف به رئیس‌جمهور ارجاع شده است. در این نامه همچنین به دستور رئیس‌جمهور مبنی بر هماهنگی میان سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی برای تعیین میزان مجوزها و محل‌های مورد نیاز اشاره شده است.این نامه همچنین نشان می‌دهد بخشی از مجوزهای مورد اختلاف مربوط به حوزه‌های عملیاتی و خدماتی از جمله وزارت بهداشت، وزارت آموزش و پرورش و سایر دستگاه‌های اجرایی است که نیازهای نیروی انسانی آنها در چارچوب برنامه هفتم توسعه مورد تأیید قرار گرفته است.علاوه بر این، بخشی از مجوزها مربوط به استخدام اعضای هیئت علمی و ایثارگران در دستگاه‌های آموزشی و پژوهشی کشور عنوان شده که به منظور ایفای تعهدات گذشته و جلوگیری از ایجاد نارضایتی در میان مشمولان، مورد تأیید سازمان اداری و استخدامی قرار گرفته‌اند اما سازمان برنامه و بودجه اراده ای برای تأمین اعتبار آن ندارد. در پایان این مکاتبه، ۱۶ مورد پیش‌نویس مجوز مشترک استخدام و به‌کارگیری که به تأیید نماینده تام‌الاختیار سازمان برنامه و بودجه نیز رسیده‌اند، برای امضای نهایی به رئیس این سازمان ارسال شده است.مخاطبان فارس من تاکید دارند ادامه این وضعیت موجب بلاتکلیفی هزاران متقاضی استخدام، تبدیل وضعیت و جذب در دستگاه‌های اجرایی شده و از مسئولان دولت می‌خواهند با اجرای دستور رئیس‌جمهور و رفع موانع موجود، هرچه سریع‌تر نسبت به تعیین تکلیف این مجوزها اقدام کنند.
جدیدترین و مهم‌ترین اخبار سیاسی، دفاعی و امنیتی را با دنبال کردن صفحه سیاست (اینجا) بخوانید.#دولت#استخدامی
13:26 - 9 خرداد 1405
سیاست
دولت

2 بازنشر5 واکنش
30٫3k بازدید




4 پاسخ

تصویر نمایه‌ی کاربر
@user17091012918962001716 ساعت پیش
در پاسخ به
متأسفانه سازمان برنامه و بودجه، برخلاف دستور رییس جمهور و سازمان اداری و استخدامی، حاضر به تعیین تکلیف هزاران نفر از افراد نیست

@user1715513519906 ساعت پیش
بلاتکلیفی پرونده‌های استخدامی در سازمان برنامه‌ و بودجه
مطالبه

بلاتکلیفی پرونده‌های استخدامی در سازمان برنامه‌ و بودجه

به رغم دستور ریاست محترم جمهوری، معاون اول محترم رئیس جمهور، مسئول دفتر ریاست جمهوری و موافقت کارگروه مشترک سازمان اداری-استخدامی و سازمان برنامه و بودجه و تأکید دکتر رفیع‌زاده مبنی بر طی همه مراحل قانونی تمامی پرونده‌های استخدامی که مربوط به تعهدات قبلی دولت می‌باشد و قول مساعد جناب آقای پورمحمدی در تأیید و امضای پرونده‌های مذکور که با رعایت تمامی شرایط و ضوابط و با کار کارشناسی نهایی گشته‌اند و معیشت هزاران نفر از نخبگان در گرو امضای شخص جناب آقای پورمحمدی می‌باشد، ایشان از امضای پرونده‌ها به رغم تأکید تمام مقامات بالادستی استنکاف کرده و معیشت هزاران نفر را که سال‌ها منتظر و مراحل قانونی و مصاحبه‌های مختلف را طی کرده‌اند، به گروگان گرفته است... لطفا پیگیری بفرمایید.

کشور

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

پیگیری انجام شده برای پویش را چگونه ارزیابی میکنید

4 رأی  •  6 روز و 17 ساعت و 58 دقیقه باقی‌مانده
فقط ایجادکننده نظرسنجی می‌تواند لیست رأی‌دهندگان را ببیند

@user17091000470351961085 ساعت پیش
در پاسخ به
نامه دکتر رفیع زاده به دکتر پورمحمدی در اول اردیبهشت ارسال شده و هنوز پاسخی نداده است. آقای پورمحمدی برای کسب تکلیف یک نامه هم به رییس جمهوری زده اند که مجدداً رییس دفتر رییس جمهور جواب دادند که قبلاً دستور صادر شده و نیاز به دستور مجدد نیست. اما باز هم اقای پورمحمدی امضا نمی کنند.

@user17091000641600739065 ساعت پیش
بخدا دارم نابود میشم از سال ۱۴۰۲ همه مراحل استخدامی ذره ذره پیش رفته الان یک دفعه جلوی فرایند استخدام گرفتن ما چکار کنیم به کجا شکایت کنیم خدایا

تصویر نمایه‌ی ‌سید مجید انقلابی‌
@user1780128612415 ساعت پیش
در پاسخ به
تشکر از خبرگزاری فارس که همیشه صدای بی‌صدایان بوده شاید یکی از تاریک‌ترین نقاط این اهمال و قصور این باشه که تعدادی از افراد این مجوزها که آقای پورمحمدی امتناع می‌کنند از امضای آن، در جنگ ۱۶ روزه و جنگ رمضان به درجه رفیع شهادت نائل شدند،آیا جوابی برای خانواده‌های این شهدای معزز دارید؟ نوش داروی پس...