فراخوان مشمولان متولد ۱۳۵۶ تا ۱۳۸۷ جهت تعیین تکلیف سربازی

سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه‌ای تمام مشمولان غایب و غیرغایب متولد سال‌های ۱۳۵۶ تا ۱۳۸۷ را برای تعیین وضعیت خدمتی خود فراخواند.
گروه انتظامی خبرگزاری فارس: سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: طبق سنوات قبل همه مشمولان غایب و غیر غایب متولد سال‌های ۱۳۵۶ تا ۱۳۸۷ باید مطابق قوانین و مقررات خدمت وظیفه عمومی وضعیت خدمتی خود را تعیین تکلیف کنند.مشمولانی که در مهلت تعیین شده وضعیت خدمتی خود را مشخص نکنند، وارد غیبت شده و برابر ماده ۱۰ قانون خدمت وظیفه عمومی با محرومیت‌های اجتماعی از جمله عدم استخدام، عدم امکان دریافت وام، عدم دریافت مستمری از سازمان ها، عدم صدور پروانه کسب و... مواجه خواهند شد.لذا مشمولان باید با مراجعه به نزدیک‌ترین دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) محل سکونت نسبت به تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود اقدام کنند.در این اطلاعیه آمده است: این دسته از مشمولان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق کانال سازمان در پیام‌رسان های داخلی(سروش، ایتا و روبیکا) به نشانی khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مطلع شوند.
09:21 - 26 اردیبهشت 1405

3 إعادة النشر4 التفاعل
73٫4k من المشاهدات


4 الإجابة

‌رسانه پویش های مردم ایران‌ صورة الملف الشخصي
@NewIranمنذ 2 أيام
تعليقًا على و
يطلب

مطالبه برخورد قاطع با تجهیزات ماهواره‌ای و شبکه‌های معاند

همزمان با تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشور ایران، شبکه‌های ماهواره‌ای به‌عنوان ابزاری در اختیار دولت‌های متخاصم و گروهک‌های تجزیه‌طلب مورد استفاده قرار می‌گیرند. با وجود تصریح قانون در ممنوعیت استفاده از تجهیزات ماهواره‌ای، مشاهده می‌شود که تلاش برای جمع‌آوری این تجهیزات و ارجاع عوامل آن به دستگاه قضایی به اندازه کافی صورت نمی‌گیرد. بسیاری از تحرکات در ایران، از جمله حوادث دی‌ماه، توسط عوامل رسانه‌ای همین شبکه‌های ماهواره‌ای هدایت شده و اکنون نیز این شبکه‌ها به‌عنوان کانال هماهنگی با عناصر شرور داخلی و جریان‌های تجزیه‌طلب عمل می‌کنند. از جمله اقدامات و پیامدهای این شبکه‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: ترویج فرهنگ بی‌بندوبار غربی و عریانی ترویج خشونت‌طلبی و تبدیل خواسته‌های مدنی جامعه به خشونت خیابانی و موارد مشابه لذا خواهشمندیم با قاطعیت و در چارچوب قانون، نسبت به جمع‌آوری تجهیزات ماهواره‌ای و ارجاع عوامل آن به محاکم قضایی و امنیتی اقدام شود و نتیجه اقدامات نیز به‌صورت علنی به اطلاع مردم برسد تا موجب ایجاد رعب و وحشت در میان دشمنان و دلگرمی در میان دوستان وطن‌پرست گردد.

0
100

@user176898744831منذ 2 أيام
تعليقًا على و
9**1899

@user1709100041040861599  •  30 دی 1404

الفكرة والحل

جایگزین سربازی حرفه ای به جای سربازی اجباری

سلام و وقت بخیر با توجه به فشار اقتصادی که بر دوش جوانان کشور است و با توجه به مزایای فراوان سربازی حرفه ای اعم از رضایت جوانان مملکت، افزایش سطح مهارت سربازان، رضایت سربازان و با توجه به اینکه این طرح عملی بوده و در بسیاری از کشور های جهان با طیف گسترده ای از کشور های دارای نیرو های مصلح قدرتمند و ضعیف عملی شده است. پیشنهاد می دهیم این طرح را در ایران عزیزمان نیز در اسرع وقت اجرا کرده و موجبات خشنودی و رضایتمندی جوانان و مردم کشور بشوید برای اجرای این امر دو راهکار زیر را پیشنهاد می دهیم ۱.افرادی که حاضر به خدمت رفتن نیستند یک نفر را بجای خود با پیشنهاد نیرو های مسلح به عنوان سرباز استخدام کرده و حقوق وی را از حساب خودشان پرداخت کنند یا به انتخاب نیرو های مسلح به یک نفر عضو حقوق پرداخت کنند تا هم باعث اشتغال زایی و کاهش بیکاری شود و هم باعث رضایتمندی جوانان و عدم تحمیل هزینه های اضافه به دولت شوند ۲.از افرادی که به خدمت سربازی نمی روند سالانه مبلغی تحت عنوان هزینه امنیت کشور دریافت کرده و این را به حساب سربازان و حقوق آنها منظور کنند تا هم سربازان از این قانون رضایتمندی کسب کنند هم افرادی که حاضر به خدمت رفتن نیستند با تشکر

ریاست محترم ستاد کل نیروهای مسلح، مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان، نهاد محترم ریاست جمهوری

1000
10٬000

@user1709100662425080213منذ 2 أيام
تعليقًا على
متولدین ۵۵ که امسال ۵۰ ساله شدند باید طبق قانون معاف بشن چرا فراخوان داده شده 😂

@user177683860332منذ 2 أيام
تعليقًا على
واقعا جای تاسف داره حجاب بطور رسمی از جمهوری اسلامی حذف شده اما کماکان سن سربازی تا ۵۰ سالگی هست چرا حداقل دهک های ۱ تا ۳ معاف نمیشن؟یا چرا مدت سربازی ۶ ماهه نمیشه