حماسه‌خوانی رسول نجفیان درباره وطن از زبان فردوسی

آیین شاهنامه‌خوانی و تجلیل از معلمان نمونه و پیشکسوت شهرستان کلاردشت با حضور رسول نجفیان، هنرمند و پژوهشگر پیشکسوت برگزار شد؛ نجفیان در این مراسم ضمن بازخوانی فرازهایی از شاهنامه فردوسی به عنوان نماد ایستادگی ملی، به تحلیل شرایط حساس بین‌المللی و تبیین ابعاد آنچه «جنگ سوم آمریکایی_‌صهیونی» پرداخت.
30 MB
فیلم: ارسلان رسولی#جنگ #جنگ_رمضان
15:23 - 20 اردیبهشت 1405



4 Replies

Replying to
بسیار عالی مرد هنر ، پاینده و سرافراز باشید

Replying to and
حذف خبر ابزار مدیریت است، نه دلیل جریمه.
Demand

کسر امتیاز بابت حذف خبر در فارس متوقف شود

با احترام، در حال حاضر در خبرگزاری فارس نیوز، به ازای هر بار حذف خبر منتشر شده، ۳ یا ۴ امتیاز (کردیت) از حساب کاربری کسر می‌شود. این رویه به صورت مستقیم موجب کاهش اعتبار کاربر صرفاً به دلیل استفاده از امکان «حذف خبر» میگردد. به‌صورت شفاف اعلام میکنم: حذف خبر نباید تحت هیچ شرایطی باعث کسر امتیاز یا امتیاز شود. ‌ این قانون باید بدون هیچ استثنا و در تمامی سناریوهای حذف (تکی، چندباره، نامحدود) اجرا شود. امکان حذف خبر یک قابلیت مدیریتی و اصلاحی است، نه تخلف و نه سوءاستفاده. ‌ کاربر باید بتواند بدون نگرانی از کاهش امتیاز، هر تعداد خبر را که لازم میداند حذف کند، حتی به‌صورت نامحدود. کسر امتیاز در قبال حذف خبر، عملاً استفاده از یک ابزار قانونی سیستم را به یک رفتار تنبیهی تبدیل کرده است. این روند با اصول مدیریت حرفه‌ای محتوا سازگار نیست و موجب محدود شدن اختیار کاربر در اصلاح و مدیریت اخبار منتشرشده میشود. مطالبه مشخص اینجانب عبارت است از: ۱. توقف کامل و فوری کسر امتیاز بابت حذف هر خبر ‌ ۲. حذف محدودیت امتیازی برای حذف نامحدود اخبار ‌ ۳. بازنگری در سیاست امتیازدهی مرتبط با مدیریت محتوا انتظار می‌رود این موضوع به‌صورت شفاف بررسی و اصلاح گردد تا کاربران بتوانند بدون فشار امتیازی، محتوای خود را مدیریت کنند.

مدیریت کل خبرگزاری فارس نیوز

0
100
Claim report

Show this thread


Profile picture of ‌Iranian Researcher‌
Replying to
چقدر خوشحال شدم از این شاهنامه خوانی و این انتخاب استاد نجفیان عزیز...https://farsnews.ir/IranianResearcher/1772812842364982513
Profile picture of ‌Iranian Researcher‌
Iranian Researcher

@IranianResearcher  •  15 اسفند 1404

اگر شخصیت های شاهنامه در دوره فعلی حیات پیدا می کردند، در کدام سمت تاریخ می ایستادند؟ چه می کردند و چه می گفتند؟
Demand

از فراز های شاهنامه در مورد جنگ اخیر تولید محتوا کنیم

اگر شخصیت های شاهنامه در دوره فعلی حیات پیدا می کردند، در کدام سمت تاریخ می ایستادند؟ چه می کردند و چه می گفتند؟

هنر و ادبیات, شاهنامه, حکیم ابوالقاسم فردوسی, شورای عالی انقلاب فرهنگی

0
100
Claim report

Profile picture of ‌Iranian Researcher‌
Replying to
این تعبیر سهراب در لشکر افراسیاب تحلیل دقیق وقایع دی ماه ۴۰۴، ۴۰۱، ۹۸ است. سهرابهای ما نوجوانانی هستند که از هویت سرزمینی شان جدا شدند، با دسیسه رسانه‌های امریکایی-صهیونی. عاشق تاریخ هخامنشی‌اند ولی نمی دانند که سقوط هخامنشیان با شکستن محاصره غزه توسط اسکندر آغاز شد و صهیونیسم ادامه راه اسکندرست.