الان زمان حضور دولتمردان و قوه قضائیه پشت لانچرهاست

امام‌جمعه بناب ضمن تقدیر و تشکر از حضور حماسی مردم در میادین و اجتماعات شبانه گفت: این مردم شایسته بهترین تقدیر و تمجید هستند و گرانی‌های سرسام‌آور در شأن این ملت نیست، از این‌رو دولتمردان و تیم اقتصادی دولت نیز مثل رزمندگان که پشت لانچرها انجام می‌دادند، باید تلاش‌های خود را مضاعف کنند و با مردم به‌صورت شفاف صحبت کنند.
خبرگزاری فارس- بناب: حجت‌الاسلام و المسلمین سید باقر سیدی امروز در خطبه‌های نمازجمعه این شهرستان با بیان اینکه برخورد قاطعانه با مفسدان و غارتگران اقتصادی جزء مطالبات جدی مردم است، اظهار داشت: مسؤولان همان‌طور که توانستند دشمن خارجی را از سر راه بردارند اگر بخواهند می‌توانند زالو صفتان داخلی را هم از سر راه بردارند.
خطیب نماز جمعه بناب افزود: از آنجایی که تمرکز مردم برای دفع شرارت‌های دشمنان بیرونی است ولی از تحرکات دشمنان داخلی نیز غافل نیستند و مطالبه آنها از قوه قضائیه این است که نوبت آنهاست که پشت لانچرها بنشینند، چرا که این مردم شایسته این گرانی‌ها نیستند.افزایش قیمت‌ها در پساجنگ قابل توجیه نیست رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان بناب اذعان داشت: افزایش قیمت‌ها در پساجنگ قابل‌ توجیه نیست و مردم منتظر این هستند شرارت‌ها برای همیشه از سر این کشور دفع شود و اگر مسؤولان قضائی اهتمام نکنند مردم خودشان با مفسدان اقتصادی برخورد خواهند کرد.نماینده مردم آذربایجان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تسلط کامل ایران به تنگه هرمز بیان کرد: بعد از تسلط ایران به تنگه هرمز اقتصاد دنیا را به خطر انداخته و اقتصاد آنها را شرطی کرده است. سیدی با اشاره به اقدامات برخی کشورهای همسایه به‌خصوص امارات گفت: علی‌رغم اینکه این کشور به مشورت ارواح تبدیل شده است باز به خوش‌خدمتی به آمریکا ادامه می‌دهند که این لکه ننگی برای همیشه در پیشانی آنها خواهد ماند.وی ضمن هشدار به مسئولان کشور امارات متذکر شد: رزمندگان ما قادرند نه با موشک بلکه با چند خمپاره امارات را زمان عصر حجر برگرداندن.امام‌جمعه بناب در ادامه خطبه‌ها با اشاره به پیام اخیر مقام معظم رهبری در خصوص خلیج‌فارس تصریح کرد: مقام معظم رهبری اعلام کردند آمریکا در خلیج‌فارس هیچ جایگاهی ندارد مگر اینکه در قعر آب‌های خلیج‌فارس.
14:23 - 18 اردیبهشت 1405

2 بازنشر17 واکنش
10٫8k بازدید



1 پاسخ

@Hando127 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
امروز بزرگترین خطر نبود نظارت مجلس است