عبور از خط قرمزها توسط ایران در نبرد احتمالی با آمریکا

نگاهی به ابعاد تحرکات نظامی و تجهیزاتی آمریکا و همپیمانانش در منطقه بیشتر از این که حائز اهتمام به مذاکره باشد، حاوی تلاش برای حمله مجدد به کشورمان است.
گروه فارس پلاس: ترامپ که از جنگ تحمیلی ۴۰ روزه امتیاز چندانی عایدش نشد و بعد از مدتی با ضربات راهبردی که خورد به سمت آتش بس عقب نشینی کرد، حالا ممکن سنت خود را یعنی بمباران میز مذاکرات را برای بار سوم در قبال ایران انجام دهد.اما این‌بار با توجه به آمادگی و سناریوهای پیش رونده کشورمان در جنگ نه تنها خبری از غافلگیری نخواهد بود، بلکه قطعا بازهم دشمن از توان مضاعف کشورمان غافلگیر خواهد شد.
چند عامل و اقدام آمریکا از جمله جابه‌جایی تجهیزات، رفت و آمد هواپیماهای باربری، دور کردن رادارها، خاموشی سیگنالی، مانور حمله در کشورهای همسایه چون بحرین و ... نشان می‌دهد که دشمن در پی تدارک حمله‌ای دوباره به کشورمان است. همین تحرکات در فضای مذاکرات نیز سایه افکنده است. این نشانه اشراف اطلاعاتی ایران از تحرکات آمریکا و رژیم صهیونی است.اما این موضوع بخشی از ماجرای رویارویی مجدد خواهد بود، اگر آمریکا بار دیگر خطای استراتژیک خود را دگربار تکرار کند، علاوه بر هر چه پیچیده‌تر کردن جنگ، سناریوهای جدیدی را نیز شاهد خواهد بود.ایران هم از تجربه نقاط قوت و ضربات راهبردی جنگ تحمیلی ۴۰ روزه با توجه به اهداف استراتژیکی که زده بیشتر استفاده خواهد کرد و هم خط قرمز ضربات نیز تا حدود زیادی برداشته خواهد شد.
در حوزه دیپلماسی این خطای راهبردی راه دیپلماسی را نیز مسدود خواهد کرد و آمریکا خود را در یک راه بی بازگشت گرفتار خواهد کرد، چرا که به نظر نمی‌رسد ایران در این حیطه بخواهد تجربه آتش بس گذشته را اینچنین تکرار کند و به درخواست‌های دیپلماتیک با میانجیگری کشورهای همسایه پاسخ مثبت دهد. همچنین اعتبار میانجیگرها نیز دیگر برای توقف جنگ کافی نخواهد بود. در بخش‌های همسایگان خط قرمزهای جنگ ۴۰ روزه نیز قطعا رعایت نخواهد شد. تنگه هرمز در این حیطه با نظارت سخت‌تری همراه خواهد بود و محاصره دریایی ایران در جنوب که در سایه آتش بس ایجاد شده، با برخورد دریایی کشورمان همراه خواهد بود.
آمریکا یک موضوع را به خوبی می‌داند ایران در میدان نظامی دکمه عقب گرد یا تقلیل عملکرد ندارد و با تضعیف دیپلماسی قطعا ماجرای جنگ با ضربات بیشتری علیه آمریکا و همپیمانانش دنبال خواهد شد. موضوعی که ترامپ اگر آن را انجام دهد با توجه به اینکه برخی کارشناسان پذیرش آتش‌بس توسط ایران را زودهنگام از لحاظ دست برتر ایران توصیف کردند، قطعا اتمام آن در دور بعدی جنگ به سادگی امکان‌پذیر نخواهد بود.ترامپ و تیمش در یک مرحله قمار دیگر قرار دارند و باید دید که رییس‌جمهور آمریکا دست به سنت شکنی می‌زند یا بازهم رویه عملیات فریب خود را دوباره تکرار خواهد کرد.
با دنبال کردن صفحه فارس پلاس، از به‌روزترین تحلیل‌ها در حوزه سیاست داخلی و خارجی باخبر شوید.
08:30 - 1 اردیبهشت 1405
فارس پلاس

7 بازنشر28 واکنش
676٫4k بازدید



53 پاسخ

@M_ghorbani1 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
پیروزی جدید

@MAHYAR971 اردیبهشت 1405
چقدر خبرنگار های فارس به ادامه جنگ اصرار دارند ، اصلا انگار متوجه شرایط اقتصادی هم نیستن!! و جالب هم اینجاست که الان فقط برانداز ها و صهیونیست ها و تندروها به ادامه اصرار دارند و مای که تو کشورمون هستیم دوستش داریم ، و داخلش زندگی میکنیم نمی‌خوایم بیشتر از این آسیب ببینه میشیم مزدور و وطن فروش!

تصویر نمایه‌ی ‌بهمن لامعی‌
@Bahman13401 اردیبهشت 1405
باید جنگ تهاجمی و دفاع انتقامی را به خاک امریکای جنایتکار هدایت کنیم.در مقابل بمباران بیت رهبری و نهاد ریاست جمهوری باید کاخ سیاه(سفید)، پنتاگون و ساختمان سیا در لیست اهداف نیروهای مسلح ایران قرار گیرد.

@Hamidr001 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
یه پیج صهیونیستی گفته بود احتمال زیاد اولین کاری که اسرائیل میکنه بعد شروع جنگ ترور تمام تیم مذاکره کننده ایرانه . امیدوارم حواستون باشه

@user1768413117941 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
میز دغل بازی ترامپ را باید به هم زد . اجازه ندهیم او بازی کند .

تصویر نمایه‌ی ‌فلانی‌
@Vvghhhggfd1 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
برای خودم متاسفم که در کشوری زندگی میکنم که مسولانش کاری کردند که فکر و ذکرمان فقط جنگ و خشکسالی و دعوای سیاسی و گرانی است ! بقیه دنیا : جام جهانی ، رنگ مد سال ، ارزان شدن لوازم تکنولوژیک ، سفر به ماه !!! هوش مصنوعی ! این آخری رو با قطع کامل اینترنت مقایسه کنید تا به عمق فاجعه پی ببرید !

@user1768849709971 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
از میانه رو ها فقط چند نفر موندن که اونم اگر توافق نشه ترور میشن.امیدوارم متوجه باشین چرا اسراییل میانه رو ها که میتونن ایران رو نجات بدن ترور کرد و یه سری تندرو افراطی رو نگه داشت که مملکت رو به سمت جنگ و نابودی ببرن!

@eomidi56101 اردیبهشت 1405
آقا تندرو نباشیدالان فقط صهیون و تندروهای داخلی خواهان ادامه جنگنداورانیوم رو بدیدغنی سازیو بدیدموشک رو بدیدجزایر رو بدیددر صورت نیاز بخشی از نفت رو هم بدیدرهبری رو هم یک مدت به آمریکا بسپریداینطوری صلح پایدار بدست میاد و ایران آباد میشه

@user1775374550141 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
اینکه صرفا از توقعات و آرزوهات بگی که اسمش تحلیل نیست. تحلیل باید واقع بینانه باشه نقاط ضعف و قوت دو طرف رو بدون جانبداری نگاه کنه. هدف تحلیل روشنگریه نه توجیه. اینکه سمت ایران رو انقد صلب و سخت در نظر بگیری یه مسائلی مثل پذیرش اتش بس و مذاکره در شرایط بد عهدی طرف مقابل برات شوکه کننده میشه

تصویر نمایه‌ی ‌جواد شیر ژیان‌
@javadshir1 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
وقتی آمریکا عالی ترین ایرانی اصیل و عالی ترین مقام کشور رو ترور می کنه و موشکی میزنه که دویست دختر بچه مدرسه ای رو قتل عام میکنه واسه جشن پوریمشون ، دیگه چه خط قرمزی؟!باید بدون کمترین ملاحظه تمامی افراد و منافع دشمنو حداقل در دوهزار کیلومتر اطراف ایران با خاک یکسان کنید.چیه؟!از خدا کمتر می ترسیم؟

تصویر نمایه‌ی ‌𝓡𝓔𝓩𝓐‌
@Wahrhaftigkeit1 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
به عمل کار برآیدبه سخنرانی نیست.....

@user17091009291561579091 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
تو این شرایط جنگی عده ای فقط دنبال وصل اینترنت بین الملل و رفع فیلترینگ هستند!!!!نگید برای کسب و کاره که کسی باور نمیکنه؟!!!

@Iranamiran1 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
تندرو ها، صهیونیست ها و براندازای سلطنت طلب...که توی دیدگاه ها و معادلات ذهنیتون اکثریت ایرانی ها هیچوقت اهمیتی نداشتن... پیوندتون مبارک

@Kavoshh1 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
لطفا از این مطالبه حمایت کنید https://farsnews.ir/Kavoshh/1776587953630479115
9**6831

@Kavoshh  •  30 فروردین 1405

جایگزینی توییت زدن مسئولان در ایکس با اپلیکیشن‌های ایرانی چون ویراستی
پیشنهادها

جایگزینی توییت زدن مسئولان در ایکس با اپلیکیشن‌های ایرانی چون ویراستی

جایگزینی فعالیت مسئولان در پلتفرم ایکس با اپلیکیشن‌های ایرانی مانند ویراستی، به‌جای بازی در زمین دشمن، باعث می‌شود کاربران خارجی را به زمین خودمان وارد کنیم. در صورت قطع دوباره اینترنت بین‌الملل، این روند می‌تواند در اپلیکیشن‌های کشورهای همسو ادامه یابد.

کشور

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@user17091000692745576561 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
بعضی ها انتقاد میکنن که چرا باید از جنگ حمایت کرد و میگن متوجه شرایط اقتصادی نیستین!همه ما میدونیم جنگ بده ولی در شرایط فعلی بهترین راه همون جنگ هست و اتفاقا اغلب مشکلات امروز ما در نتیجه معطلی کشور برای مذاکره و سازش به دلیل فرار از جنگ هست. توافق و سازش در شرایط کنونی معایبش خیلی بیشتر از جنگ هست

تصویر نمایه‌ی ‌رضا طالعی فر‌
@Rezatalei1 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
👈درس هایی از تاریخ#لیبی کشوری بود که تحت فشارهای بین المللی دستاوردها و دارایی های استراتژیک خود همچون موشک و... را به خارج منتقل کرد و در نهایت امر، چنین انتقالی به لیبی کمک نکرد، قذافی، رهبر لیبی کشته و لیبی هم تجزیه شد.حواسمان باشدمذاکره فی نفسه بد نیست ولی مسیر نهایی صلح نه صرفا از مذاکرا…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌علی پارساپور‌
@aliparsapour1 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
دشمن اصلاً قابل اعتماد نیست. باید از روسیه و چین بخواهیم برای جلوگیری از گسترش جنگ، رایزنی‌های لازم را انجام دهند

تصویر نمایه‌ی ‌بهروز پارسی 🇮🇷‌
@Behruz101 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
ما جنگ‌طلب نیستیم و نبودیم اما هدف این مذاکرات فقط یک‌چیزه؛ جمع‌آوری کامل دانش و ادوات هسته‌ای!ترامپ قمارباز هم بارها اعلام کرده. اون فقط خلع سلاح کامل مارو می‌خواد.و وقتی خلع سلاح شدیم تازه جنگ واقعی آغاز خواهد شد و کشور تکه‌تکه و نابود میشه.