آقای خاص از بنفیکا تکان نمی‌خورد!

باشگاه بنفیکا رسماً هرگونه شایعه مبنی بر اخراج ژوزه مورینیو را تکذیب کرد و بر ادامه همکاری با او تأکید نمود. این در حالی است که تساوی اخیر تیم مقابل کاسا پیا، امیدهای قهرمانی بنفیکا را در لیگ پرتغال کمرنگ کرده است.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران توانا؛ باشگاه بنفیکا در واکنش به گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای مبنی بر احتمال اخراج ژوزه مورینیو، سرمربی تیم، ضمن رد قاطع این شایعات، بر ادامه همکاری با وی تا پایان قراردادش تاکید کرد. این اخبار پس از تساوی ۱-۱ بنفیکا در مقابل کاسا پیا و کاهش فاصله امتیازی با صدر جدول لیگ پرتغال منتشر شد.
روی کاستا، رئیس باشگاه بنفیکا، با تکذیب این خبر اعلام داشت: “مورینیو یک سال دیگر قرارداد دارد و او به کارش ادامه می‌دهد.” وی همچنین بر “وحدت داخلی” و “هماهنگی کامل” میان کادر فنی و بازیکنان تاکید کرد.
در همین راستا، مورینیو نیز در کنفرانس مطبوعاتی خود هرگونه توصیه به استعفا از سوی نماینده‌اش، خورخه مندز، را رد کرد و اظهار داشت: تصمیم من این است که می‌خواهم در بنفیکا بمانم.
نفیکا هم‌اکنون با ۶۶ امتیاز در رتبه سوم لیگ پرتغال قرار دارد و برای قهرمانی با چالش جدی روبرو است. مورینیو اعتراف کرد که هدف قهرمانی تیم تغییر یافته و اکنون تمرکز بر کسب رتبه دوم در پایان فصل است، هرچند که این امر نیز به نتایج سایر تیم‌ها بستگی دارد.
او بیان داشت: حتی اگر همه بازی‌ها را ببریم، باز هم نمی‌توانیم فقط به خودمان تکیه کنیم. اسپورتینگ باید دو امتیاز دیگر از دست بدهد.
مورینیو در پایان ابراز امیدواری کرد که با از دست دادن امتیاز توسط رقبا، شانس کسب رتبه بهتر برای بنفیکا همچنان وجود دارد.#ورزش#فوتبال#اروپا
14:02 - 20 فروردین 1405

2 إعادة النشر5 التفاعل
321 من المشاهدات