8 آوریل 2026

تل‌آویو هم به آتش‌بس آمریکا با ایران تن داد

شبکه «سی‌ان‌ان» بامداد چهارشنبه به نقل از یک مقام ارشد کاخ سفید گزارش داد که رژیم صهیونیستی نیز بخشی از آتش‌بس دو هفته‌ای آمریکا با ایران است.
تصویر نمایه‌ی ‌حسین کاظمی‌
@Kazemi14048 آوریل 2026
در پاسخ به
بازهم اثبات شد چیزی که دشمن رو ودار به عقب نشینی می‌کند اقتدار نظامی است نه مذاکرههاشمی میگفت دنیای فردا دنیای گفتگو است نه موشک!ما با همین توان موشکی دشمن تروریست رو وادار به عقب نشینی کردیمگرچه اعتمادی به اشرار یهودی آمریکایی نداریم
تصویر نمایه‌ی ‌لبیک یا خامنه ای‌
@Labeik_yakhamenei8 آوریل 2026
در پاسخ به و
حسین آقای عزیزکمی دور از هیجانات کامنت منتشر کنید.با این اراذل سایبری هم دهن به دهن نکنید ارزش شما بیش از این حرفاست.
کجاش هیجان بود؟ واقعیت بود
03:57 - 8 آوریل 2026

1 واکنش
1450 بازدید



1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌لبیک یا خامنه ای‌
@Labeik_yakhamenei8 آوریل 2026
در پاسخ به و
واقعیت خون دختران مدرسه میناب بود.واقعیت خون رهبر شهیدمون و سردارانمون بود.واقعیت قیمت نفتی بود که به زیر صد دلار سقوط کرد.واقعیت پذیرش آتش بس در زمان اولتیماتوم زردک پدوفیلی بود.حاج حسین واقعیت خیانت به مردمی بود که ۴۰ شب بی چشم داشت به خیابان آمدند و مرگ بر سازشگر گفتند.