ویژه‌برنامه «به یاد پروانه‌های میناب» برگزار می‌شود

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از برگزاری آیین چهلم شهدای دانش‌آموز میناب در خیابان حجاب تهران خبر داد.
گروه آموزش‌وپرورش: حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در نشست خبری که امروز به منظور تشریح ویژه‌برنامه‌های کانون پرورش فکری در چهلمین روز شهدای دانش‌آموز میناب برگزار شد، با بیان اینکه یکی از رخدادهای تلخ جنگ رمضان، حمله وحشیانه دشمن به مدرسه «شجره طیبه» شهرستان میناب بود، اظهار کرد: مدرسه مکان امید و زندگی است، جایگاه دانش‌آموز، معلم، درس و آینده‌نگری است. مدرسه مکان موشک و بمباران نیست اما دشمن متخاصم و کودک‌کش در روز نخست جنگ با حمله به این مدرسه، ۱۶۸ دانش‌آموز معصوم ما را به شهادت رساند.وی تصریح کرد: تا امروز حدود ۲۱۰ کودک در سراسر کشور به دست و رژیم متخاصم آمریکایی‌صهیونی به مقام شهادت رسیدند. شهادت این کودکان معصوم سندی مهم است بر مظلومیت ما و جنایت رژیم کودک‌کش.علامتی با اشاره به برپایی مراسم‌ها و راهپیمایی‌های خودجوش مردم در اعتراض به این جنایت جنگی، افزود: در قبال خون ریخته شده این کودکان وظیفه‌ای بسیار مهم داریم و در این راستا، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با برگزاری ویژه‌برنامه‌ای با نام «به یاد پروانه‌های میناب» این وظیفه را به جا خواهد آورد. این ویژه‌برنامه روز سه‌شنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۵ از ساعت ۱۵ تا ۱۷ به صورت مردمی در خیابان حجاب، حدفاصل بلوار کشاورز و خیابان دکتر فاطمی برگزار خواهد شد.وی تصریح کرد: حضور پرشور کودکان تهرانی و خانواده‌هایشان در این مراسم یادبود، خیابان حجاب را به میعادگاه کودکان ایرانی و یادبودگاهی برای کودکان شهید جنگ رمضان بدل خواهد کرد.
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با شرح برنامه‌های تدارک دیده شده در این مراسم، افزود: پویش ما به صورت بین‌المللی برگزار خواهد شد و هدف آن دعوت جامعه جهانی به صلح، آرامش، عدالت و مقاومت در برابر دست‌های متجاوز است. در این مراسم علاوه بر برنامه‌های رسمی، هنرمندان محبوب کودکان نیز حضور خواهد داشت و غرفه‌هایی برای نقاشی و قصه‌خوانی در سراسر خیابان حجاب برپا خواهد شد.وی اضافه کرد: در این مراسم از دست‌سازه‌های کودکان و نوجوانان با موضوع جنگ رمضان استقبال خواهیم کرد. همچنین با توجه به نام این مراسم برای کودکان حاضر، پروانه‌هایی نمادین تدارک دیده شده است تا کودکان تهرانی به صورت یکپاچه، نمادی از دانش‌آموزان شهید مینابی را در دست داشته باشند. علامتی با تأکید بر اهمیت حضور مردمی در این مراسم یادبود از خانواده‌ها و کودکان تهرانی دعوت کرد تا در این حماسه‌آفرینی حضور به عمل آورند و ادامه داد: در این مراسم برنامه‌های زیادی برای کودکان و خانواده‌هایشان پیش‌بینی و تدارک دیده شده است که به امید خدا صدای اتحاد مردم ایران را به گوش جامعه جهانی خواهد رساند.وی با قدردانی از تریبون‌داران و فعالان فرهنگ و رسانه که صدای معصومیت و مظلومیت این کودکان شهید را به گوش جهانیان می‌رسانند، افزود: از فعالان حوزه‌های گوناگون فرهنگی و هنری خواستاریم تا این جنایت جنگی را به گوش جهانیان برسانند. محکومکیت رژیم آمریکایی‌ ـ صهیونی و تاب‌آوری در شرایط بحران از بزرگ‌ترین وظایف ما در این روزهای جنگ است و امروزه هنرمندان حوزه کودک و نوجوان عرصه جنگ را به عرصه‌ای فرهنگی و هنری برعلیه دشمن بدل کرده‌اند.
وی تصریح کرد:مربیان مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از ابتدای جنگ در سراسر کشور و در تمامی محافل کوچک و بزرگ، بیمارستان‌ها و میدان‌ها در خدمت کودکان و نوجوانان، به خصوص کودکان آسیب دیده از جنگ بوده‌اند.وی افزود: تولیدات ارزشمند کانون در این روزهای جنگی با استقبال و بازنشر خودجوش و گسترده مردم روبرو شد از جمله نماهنگ «زنگ آخر» با موضوع کودکان میناب و شرایط جنگی که در بستر شبکه اجتماعی روبیکا بیش از ۶ میلیون بازدید داشت. همچنین فیلم «باغ کیانوش» که اقتباسی از کتابی با همین نام است در اختیار صداوسیما قرار گرفت و به روی آنتن شبکه‌های امید و نمایش رفت.علامتی افزود: یکی دیگر از تولیدات پربازدید کانون در روزهای جنگ، تولید برنامه تلویزیونی «محفل ستاره‌ها» بود. در همین راستا کتاب‌های الکترونکی و صوتی به صورت رایگان در سکوهای داخلی مانند طاقچه، فراکتاب و فیدیبو در اختیار کودکان و نوجوانان قرار گرفت. همچنین بسیاری از تئاترهای ما، از پیش ضبط شده و به صورت رایگان در اختیار کودکان و خانواده‌هایشان قرار گرفت.وی اضافه کرد: تماشاخانه‌های سیار ما نیز در میدان‌ها و مناطق آسیب دیده جنگی حضور مفیدی داشتند و در خدمت کودکان و نوجوان بودند چرا که دسترسی آسان یکی از راهبردهای ما در شرایط بحران و جنگ است.علامتی گفت: پویشی با نام «دعای معصوم» برگزار خواهد شد که اطلات تکمیلی آن اطلاع‌رسانی می‌شود.پایان پیام/#مدیرعامل_کانون_پرورش_فکری_کودکان_وـنوجوانان #حامد_علامتی#کودکان_میناب
11:36 - 17 فروردین 1405



2 Replies