آغاز عملیات رسیدگی و اسکان آسیب‌دیدگان حادثه اخیر در قم

استاندار قم گفت: در پی آسیب‌دیدگی شماری از واحدهای مسکونی در حمله صبح امروز دشمن متجاوز به منطقه پردیسان، تیم‌های امدادی، انتظامی، درمانی و مدیریت بحران بامداد امروز در محل حاضر شدند و عملیات آواربرداری، انتقال مصدومان و رسیدگی اولیه به ساکنان را آغاز کردند.
اکبر بهنام‌جو امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم، در خصوص جزئیات حمله دشمن متجاوز به منطقه مسکونی در پردیسان، اظهار کرد: دوباره بخشی از واحدهای مسکونی شهر قم مورد اصابت حملات استکبارِ جانی قرار گرفته است؛ استکبار به‌دنبال این است که مناطق مختلف را بمباران کند و بین مردم و نظام فاصله ایجاد کند، اما در محاسبات خود دچار خطا شده و هرگز نمی‌تواند به این هدف برسد.وی افزود: ده‌ها خانه آسیب‌های کلی و جزیی دیده‌اند که بازسازی آن‌ها با جدیت دنبال خواهد شد.استاندار قم ادامه داد: با وجود همه این خسارت‌ها، اما این مردم، واقعاً پای کارند؛ امروز حدود سه بامداد، در لحظه وقوع حادثه، نیروهای جهادی پای کار آمدند؛ نیروهای راهور و نیروهای انتظامی، نیروهای آتش‌نشانی شهرداری، نیروهای مدیریت بحران شهرداری، نیروهای دانشگاه علوم پزشکی و نیروهای اورژانس همگی حاضر شدند؛ مدیریت بحران استانداری نیز پای کار آمد و به‌حمدالله با سرعت بسیار خوبی کار امداد و نجات انجام می‌شود.وی بیان کرد: عزیزانی که نیاز به اعزام به بیمارستان داشتند، منتقل شده‌اند؛ عزیزانی هم که به درجه رفیع شهادت نائل آمده بودند، از محل حادثه خارج شدند.بهنام‌جو تصریح کرد: در محل حادثه «میز خدمت» برقرار شدو از محل جایگاهی که قبلاً آسیب دیده بود، یک کار بسیار خوب آغاز شده است؛ حوزه اجتماعی استانداری به‌صورت محل‌محور وارد عمل شده و ارائه خدمت به آسیب‌دیدگان را شروع کرده است، یک میز خدمت و یک ایستگاه در نظر گرفته‌اند تا مردم عزیزی که اینجا آسیب دیده‌اند و نیاز به کمک‌های بعد از بحران دارند، مراجعه کنند.
استاندار قم اضافه کرد: این کمک‌ها شامل اسکان، رسیدگی به خودروهایی که خسارت دیده‌اند، لوازم آسیب‌دیده و همچنین منازل آسیب‌دیده است؛ مردم باید مراجعه کنند تا کارشناسان راه و شهرسازی، مسکن و شهرداری بررسی‌های لازم را انجام دهند و برایشان پرونده تشکیل شود. وی بیان کرد: هدف این است که مردم سرگردان نشوند و به نزدیک‌ترین محل اعلام‌شده، یعنی همین میز خدمت، مراجعه کنند تا همان‌جا برایشان پرونده تشکیل و کارشان از همان‌جا پیگیری شود تا به امید خدا خدمت بهتری به آن‌ها ارائه دهیم.بهنام جو ادامه داد: بخشی از اهالی این منطقه فعلاً نمی‌توانند در منازلشان اقامت کنند؛ چه آن‌هایی که صددرصد آسیب دیده‌اند و چه آن‌هایی که آسیب جزئی دارند؛ برای این افراد، در همین منطقه، مکان‌هایی انتخاب شده است، بخشی از این اماکن هم‌اکنون آماده است و بخشی نیز در حال آماده‌سازی است تا ان‌شاءالله همین امروز مسئله اسکان موقت همه آن‌ها حل شود.استاندار قم در پایان گفت: بازسازی این منطقه از هفته آینده آغاز خواهد شد تا هم اسکان موقت سریع‌تر جمع‌بندی شود و هم وارد مرحله ساخت‌وساز و بازسازی منازل آسیب‌دیده بشویم.#اسکان #استانداری #جنگ_رمضان #دشمن_متجاوز
18:40 - 7 فروردین 1405