عراقچی: تنگه هرمز برای کشتی‌های متجاوز و حامیان آنها مسدود است

وزیر امور خارجه امروز در گفت‌وگوی تلفنی با وزیر خارجه کره جنوبی گفت: تنگه هرمز برای عبور کشتی‌های طرف‌های متجاوز و حامیان و پشتیبانان آنها مسدود است و شناورهای سایر کشورها با هماهنگی با طرف ایرانی مشکلی برای عبور از تنگه هرمز ندارند.
گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، چو هیون وزیر امور خارجه کره جنوبی امروز (دوشنبه) ۳ فروردین‌ماه در تماس تلفنی با سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه در خصوص روابط دوجانبه ایران و کره و تحولات منطقه متعاقب تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت‌وگو و تبادل نظر کرد. وزیر امور خارجه کره جنوبی ضمن تسلیت و اظهار تاسف از شهادت جمعی از شهروندان ایرانی از جمله در جریان جنایت جنگی آمریکا و رژیم صهیونیستی در میناب، از تحولات جاری در منطقه و پیامدهای ناگوار تداوم بی‌ثباتی و جنگ و وضعیت موجود در تنگه هرمز بر اقتصاد جهانی ابراز نگرانی کرده و بر ضرورت تلاش برای کاهش تنش در منطقه تاکید کرد.
وزیر امور خارجه ایران با اشاره به تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران در میانه مذاکرات هسته‌ای تاکید کرد: وضعیت کنونی در منطقه و ناامنی در تنگه هرمز نتیجه مستقیم حملات غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران است و ایران با قاطعیت در مقابل این تجاوزات از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی خود دفاع خواهد کرد.عراقچی تصریح کرد: تنگه هرمز برای عبور کشتی‌های طرف‌های متجاوز و حامیان و پشتیبانان آنها مسدود است و شناورهای سایر کشورها با هماهنگی با طرف ایرانی مشکلی برای عبور از تنگه هرمز ندارند. وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی همچنین در مورد برخی مسائل کنسولی تبادل نظر کردند.
22:48 - 3 فروردین 1405
سیاست خارجی
آمریکا و اروپا
شرق آسیا

2 بازنشر
2582 بازدید