افزودن حق وتو به شروط پایان جنگ
پیشنهادها

افزودن حق وتو به شروط پایان جنگ

حق وتو در شورای امنیت سازمان ملل متحد حقی است که به پنج عضو دائمی شورای امنیت یعنی آمریکا، فرانسه، انگلستان، روسیه و چین داده شده تا از تصویب هر پیش‌نویس بر ضد منافع خود در این شورا جلوگیری کنند. وتو اصطلاحی در زبان لاتین به معنای منع می‌کنم است. این کلمه برای لغو یک‌طرفه یک قانون به کار می‌رود و به این ترتیب وتو قدرت نامحدودی است که می‌تواند سبب جلوگیری از تغییرات خاص شود. ایران به عنوان ابرقدرتی نو ظهور باید برای دستیابی به این مزیت تلاش نماید تا در دنیای حاکمیت جنگل گونه بتواند منافع خود و محورهای همسو را تضمین کند.

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
19:45 - 2 فروردین 1405




7 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌farshad3530‌
@Farshad3003 فروردین 1405
در پاسخ به و
تصویر نمایه‌ی ‌farshad‌
farshad

@IranHamdel  •  2 فروردین 1405

بازگشایی بورس با حداکثر حمایت و نقدشوندگی
مطالبه

بازگشایی بورس با حداکثر حمایت و نقدشوندگی

اقتصاد پایه سیاست و توان نظامی هست و باید قدرتمند باشد تا سیاست و قوای نظامی را بتواند پشتیبانی کند و عقبه قدرتمندی ایجاد کند. تجربه جنگ ۱۲ روزه نشان داد که بازگشایی بورس به شدت بدون برنامه انجام شد یا از،عمد با ویرانی کانل بازار سرمایه آغاز شد که انشالله با توجه به تجربه قبلی امیدواریم کا اینبار درست عمل کند. نقدشوندگی و بازار مثبت با حمایت تمام قد نهادهای قدرت باید اولویت کار باشد ۶ سال بورس در قعر ایستاده و طلا و دلار آمریکا در عرش!!! هنوز دیر نیست می‌شود جبران کرد.پس تا کار از کار نگذشته از حالا تدارک کار را ببینید. اکثر نامگذاری های سال و حتی امسال در مورد اقتصاد مقاومتی و بازار سرمایه بوده و هست اما از عمد یا غیر عمد در حد شعار باقی مانده .اینبار اقتصاد را دریابید که اولیت خواسته رهبری جدید ملت و کشور است و آنرا پشت گوش نیاندازید انشالله. سهامداری که بعد ۶ سال هنوز امید دارد و پای کار و اقتصاد و تولید ایستاده را دریابید.

رئیس جمهور، وزیر اقتصاد و دارایی، بانک مرکزی، آقای همتی، آقای صیدی.پزشکیان مدنی زاده همتی، رهبری

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌عمار مهدوی‌
@Ammarmahdavi4 فروردین 1405
در پاسخ به
🌱حمایت از حضور عاشقان مبارزه با صهیونیست ها در میادین رزمhttps://farsnews.ir/Ammarmahdavi/1772656157387516902
تصویر نمایه‌ی ‌عمار مهدوی‌
عمار مهدوی

@Ammarmahdavi  •  13 اسفند 1404

مطالبه

جوانان مشتاق مبارزه با اسراییل هستند

با توجه به ترور ناجوانمردانه رهبر معظم انقلاب و فرماندهان و مردم بیگناه توسط اسراییل غاصب و آمریکای جنایتکار ، جوانان و مردم تقاضا دارند اجازه حضور مستقیم در نبرد بر علیه صهیونیست ها و آمریکا را بدهند و آنها را سازماندهی و تجهیز کنند.

دولت ، نیروهای مسلح

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌از هیروشیما تا میناب‌
@IranianCivilisation4 فروردین 1405
در پاسخ به
شرط باید عملی باشه. این باز معلوم نیست بازی چه کسیه همچین شرطهای فضایی میزاره. یا طرف قصد مسخره کردن داره ، یا میخواد کلا آتش بسی هیچ‌وقت نشه. جالب اونایی هستن که امضا هم میکنن این پویش احمقانه رو

تصویر نمایه‌ی ‌مرتضی شنکایی‌
@MSh4635 فروردین 1405

حق وِتوی ایران در شورای امنیت سازمان ملل

تحلیل جنگ

نمایش گزارش


تصویر نمایه‌ی ‌farshad‌
@IranHamdel10 فروردین 1405
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌farshad‌
farshad

@IranHamdel  •  25 دی 1404

جنس و اجناس بی کیفیت چینی
مطالبه

چرا اجناس بی کیفیت و معیوب چینی کل بازار را گرفتند؟

متاسفانه بعد از اخراج محصولات با کیفیت کره ای از ال جی گرفته تا سامسونگ که توسط نمایندگی های معتبر ارائه می‌شد جای آنرا محصولات چینی به شدت بی کیفیت گرفته. دیگر کالایی نمانده که معیوب یا شکننده و تقلبی نباشد و یا رنگ شده و یا طول عمری در حد چند روز!!!! آیا اینهمه سازمان بازرسی و قضایی و پلیس و مبارزه با قاچاق و نهادهای بازرسی و پلیس فتا که داریم برای جمع آوری و مقابله با این کالاهای تقلبی چینی کافی نیستند؟!!! متاسفانه به صورت گسترده اجناس معیوب و بی کیفیت با طول عمر کوتاه در تمامی فروشگاه های معتبر آنلاین مثل دیجی کالا و غیره به صورت گسترده عرضه می‌شوند و به اسم اصل فروش می‌رود و ترفند فروش نیز با ارائه تخفیف هست تا خریدار متوجه نشود و یا بسته بندی کالا و شماره سریال کاملا با دقت با سریال جنس مطابقت دارد!!!طوری جنس تقلبی می‌زنند که فقط وارد کننده و فروشنده می‌داند تقلبی است و خریدار بعد مدتی که استفاده می‌کندیا نمی‌سوزد یا بعد خرابی متوجه آن می‌شود. از قطعات اتومبیل گرفته تا اجناس برقی و الکترونیکی. آیا وقت آن نرسیده تا نمایندگی معتبر ایجاد شود و بساط این حجم اجناس تقلبی چینی نباشیم. بارها دیده شده روی اجناس خورده ساخت ایران ولی زیر برچسب زده ساخت چین!!!! آیا چین کل ایران را از محصولات بی کیفیتش اشباع کرده و اینهمه ارگان دریافت کننده بودجه ناتوان در جلوگیری از آن هستند؟؟!!!!!!!!! چین محصولات با کیفیت هم می‌زند چرا اجناس بی کیفیتش نصیب ما میشود؟ با مسوولان چینی هم باید صحبت شود که این حجم از محصولات تقلبی را در کشورش اجازه تولید ندهد و اگر می‌دهد اجازه فروش آنرا به دیگر کشورها ندهد. سازمان‌های بازرسی و مبارزه با قاچاق پلیس فتا و گمرک و وزارت امور خارجه و وزیر اقتصاد و صنعت و دیگر ارگان ها با تعامل با تجار ایرانی و چینی این مشکل را حل کنند.

بازرسی کل کشور، وزیر اقتصاد و دارایی، سازمان تعزیرانت حکومتی، ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی، قوه قضائیه، سازمان بازرسی کل کشور

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌farshad‌
@IranHamdel11 فروردین 1405
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌farshad‌
farshad

@IranHamdel  •  28 دی 1404

شعار نه شرقی و نه غربی جمهوری اسلامی
پیشنهادها

به شعار نه شرقی و نه غربی جمهوری اسلامی برگردیم و آن را تببین کنیم

کلیدی ترین و مبنای انقلاب ۵۷ شعار شعار نه شرقی و نه غربی جمهوری اسلامی بود. مفهوم اصلی نه به شرق و نه به غرب این بود که تحت استعمار این دو قطب غرب و شرق قرار نگیریم. مستعمره شدن توسط هر قطبی باعث می‌شود که کل منابع مادی و انسانی و نیروی فعال و منابع زیرزمینی کشور تحت اختیار آنها قرار گرفته و در راستای اهداف آنها هزینه شود. جایگاه ما در این چند دهه بعد این شعار در کجاست؟ از وضعیت فعلی ما چه کشورهایی سود کردند و چه کشورهایی ضرر کردند ؟ آیا مسوولان ما به این شعار پایبند بودند؟ آیا حمایت ابرقدرت از کشور ضعیف تر آنرا تحت الحمایه کردن کشور است یا مستعمره کردن آن؟ به نظر می‌رسد وقت آن رسیده بازبینی کنیم ببینیم در کجای ساختار جهانی قرار گرفتیم؟ شعار نه شرقی و نه غربی یعنی منافع خودمان را در نظر بگیریم نه منافع غرب و شرق را. همانطور که غرب در طول تاریخ چه بر سر ما آورده شرق هم در طول تاریخ و حتی تاریخ معاصر چه بر سر ما آورده. نه قدرت شرقی و نه قدرت غربی فکر ما نیستند و فقط برای منافع خودشان هستند و کشور را در راستای اهداف خودشان هدایت می‌کنند. هنر تعادل بین این دو قدرت و دو قطب شرق و غرب هنر مسوولان خواهد بود و جایی که هر کدام از این قدرت ها چتر کامل بر سر کشور اندازند کشور به سوی تک قطبی شدن خواهد رفت که نتیجه آن کاملا مشخص است. تعامل و دوستی البته دوستی در حد سیاسی و بر اساس اصول منافع ملی بر قرار باشد تا ضعف در هر کفه باعث چیره شدن و علیه کردن کفه دیگر بر کشور نشود. در خواست دارم تا این مورد توسط مسوولان و خبرگزاری ها و استادان مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد و برای مردم تببین گردد. در ضمن از جناب آقای پزشکیان تشکر می‌کنم در حال بستن گلوگاه های فساد هستند که نشان دهنده عظم قوا در بهبود وضعیت کشور است.

شورای سران قوا، خبرگزاری ها، مجلس و دولت جمهوری اسلامی ایران، رئیس جمهور، وزیر خارجه

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@user170910083183081560115 فروردین 1405
در پاسخ به و
با سلامبا توجه به جنگ رخداده و ضرر کارگاههای کوچک و همچنین فرمان امام خامنه ای جوان جهت کمک و یاری یکدیگر و شعار سال جدید پویشی راه اندازی شده تا بتوانیم حداقلها را برای عدم تعطیلی این کارگاهها فراهم نماییم.https://farsnews.ir/user1709100004614981386/1775301716397005933
9**6753

@user1709100004614981386  •  15 فروردین 1405

مطالبه

پویش مردمی احیای ۱۱۰ کارگاه کوچک؛ لبیک به شعار سال رهبر انقلاب

شکوفایی اقتصادی با حمایت از تولید ملی مهمترین خواسته رهبر شهید انقلاب و همچنین شعار سال رهبر جدید انقلاب اسلامی با حمایت از کارگاه ها و کارخانجات تولیدی محقق خواهد شد. با توجه به شرایط جنگ ۱۲ روزه و تورم اقتصادی در سال گذشته و همچنین جنگ رمضان بسیاری از کارگاه های کوچک دچار مشکلات اقتصادی شده و در آستانه تعطیلی و یا تعدیل نیرو قرار دارند. در این پویش از ایران همدل درخواست داریم با ایجاد یک پویش با کمک شما هموطنان عزیز به حمایت و احیا فعالیت ۱۱۰ کارگاه کوچک تولیدی با پرداخت یک ماه حقوق کارگران، بپردازد. انشا‌ءالله #نهال_امید در دل کارگران کاشته و از این دوران با حداقل زیان به کارگاههای کوچک و بیکاری کارگران عزیز عبور کنیم.

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه