اقدام دانشگاه الازهر در دفاع از منافع آمریکا، تأسف بر انگیز است

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، موضع گیری اخیر دانشگاه الازهر مصر در محکوم کردن حملات ایران علیه پایگاه‌های دشمن آمریکایی صهیونی را تعجب برانگیز و غیرمنطقی توصیف کرد و ابراز داشت: «وارونه نمایی واقعیت توسط الازهر، هرگز چهره خیرخواه و حق طلب ایران را مخدوش نخواهد کرد. پاسخ ایران به حملات ددمنشانه کودک کشان آمریکایی و اسرائیلی، یک اقدام کاملا دفاعی بوده و محکومیت ایران از طرف الازهر، ضعف تحلیل سیاسی این نهاد دینی را آشکار کرده است.»
به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، متن کامل بیانیه جامعه مدرسین در واکنش به موضع گیری دانشگاه الازهر مصر در محکوم کردن حملات دفاعی ایران علیه منافع دشمن آمریکایی صهیونی، بدین شرح است:بسم الله الرحمن الرحیماقدام تعجب برانگیز و غیر منطقی دانشگاه الازهر در دفاع تمام قد از منافع آمریکا و حاکمان نیابتی شیطان بزرگ در کشورهای حاشیه خلیج فارس، که کشور خود را در اختیار استکبار قرار داده‌اند تا یک کشور اسلامی مستقل، مورد تجاوز نظامی قرار بگیرد، رفتاری تأسف برانگیز و خسارت بار برای این مجموعه علمی و دینی است.این که الازهر در جریان حملات جنایتکارانه آمریکا و اسرائیل نتوانسته جبهه حق را از جبهه مستکبران تشخیص دهد، به اعتبار این نهاد دیرینه لطمه‌ای سنگین و جبران ناپذیر وارد کرده است و بی‌شک اعتراض حق طلبان بسیاری را در پی خواهد داشت.پاسخ ایران به حملات ددمنشانه کودک کشان آمریکایی و اسرائیلی، یک اقدام کاملا دفاعی بوده و محکومیت ایران از طرف الازهر، ضعف تحلیل سیاسی این نهاد دینی را آشکار کرده است.نخبگان و بزرگان دینی دانشگاه الازهر اگر می‌خواهند آزادی قدس شریف را ببینند و امت اسلامی را از تفرقه و تشتت در امان نگاه دارند، در مرحله اول باید دشمن بزرگ وحدت امت اسلامی یعنی اسرائیل و آمریکا را به درستی بشناسند و با توطئه‌های آنان آشنایی داشته باشند.ایران همیشه در حمایت از آرمان فلسطین و استقلال و عزت کشورهای اسلامی و تقویت وحدت اسلامی پیشگام بوده است و این وارونه نمایی واقعیت توسط الازهر، هرگز چهره خیرخواه و حق طلب ایران را مخدوش نخواهد کرد؛ بلکه ضربه‌ای به اعتبار جامعه الازهر در میان جوامع اسلامی است.
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم همچنان امت اسلامی را به وحدت و دوری از تفرقه دعوت می‌کند و اعلام می‌دارد که ایران برای همه همسایگان و کشورهای اسلامی، عزت و سربلندی را خواستار است و این عزت جز با دوری از دُوَل استکباری و شیطان بزرگ، آمریکا، محقق شدنی نیست.نخبگان و عالمان جامعه اسلامی به ویژه علمای الازهر در سراسر جهان، در شناخت تزویرهای آمریکا باید هوشیاری خود را حفظ کنند و بر آرمان فلسطین به عنوان یک مسئله وحدت بخش تمرکز کنند.اسرائیل و آمریکا در مقابل ایرانِ قوی و استقامت پولادین ایرانیان راه به جایی نخواهند برد. شناخت جبهه مظلومان و حق طلبان و کمک به مبارزان راه آزادی قدس، امروز آزمون بزرگی برای امت اسلامی است‌ و البته که اهل حق و حقیقت در سایه امداد الهی پیروز و فاتح میدان خواهند بود.جامعه مدرسین حوزه علمیه قم#جنگ #جنگ_رمضان #حوزه_علمیه #حوزه_علمیه_قم #جامعه_مدرسین #مصر #الازهر #جامعه_الازهر
08:40 - 2 فروردین 1405



1 Reply

Profile picture of ‌فردین عزت پور‌
@fardin_ezzatpour2 فروردین 1405
Replying to
با سلام و احترام ملت شریف ایران ، ایران میتواند با استفاده درست از تنگه هرمز اقتصاد خود را درست کرده و تحریم های ظالمانه ای که سالیان سال بر مردم شریف ایران تحمیل شده است مقابله کرده و تحریم های موجود را بی اثر کند فقط کافیست شرط عبور از تنگه هرمز را استفاده از ریال ایران در مبادلات نفت و گاز منطقه…Show more
درخواست تقویت ارزش ریال با استفاده از موقعیت راهبردی تنگه هرمز
Demand

درخواست تقویت ارزش ریال با استفاده از موقعیت راهبردی تنگه هرمز

ایران در قلب مسیر حیاتی انرژی جهان ایستاده؛ جایی که میلیون‌ها بشکه نفت روزانه از تنگه هرمز عبور می‌کند. این موقعیت استراتژیک، سرمایه‌ای است که می‌توان آن را نه برای درگیری، بلکه برای یادآوری قدرت اقتصادی و پولی ایران به کار گرفت. اکنون که کشور در آزمونی بزرگ ایستاده است، فرصت آن رسیده تا از ذخایر انرژی و موقعیت جغرافیایی، پشتوانه‌ای واقعی برای ریال بسازیم و ایران را از وابستگی به دلار و ارزهای بیگانه رها کنیم. محورهای طرح: 1. بورس انرژی با محوریت ریال تشکیل بازار فروش نفت و گاز با پرداخت‌های مبتنی بر ریال ایران، تا ریال به ارز تجارت منطقه‌ای تبدیل شود. 2. سامانه تسویه منطقه‌ای با ریال ایران اجرای سیستم پرداخت بین‌کشوری در خلیج فارس که بخشی از مبادلات انرژی و کالا را با ریال انجام دهد. 3. پشتوانه انرژی برای ریال اتصال ارزش ریال به ذخایر نفت و گاز کشور، تا هر واحد پولی ایران پشتوانه واقعی اقتصادی داشته باشد. 4. ریال دیجیتال و تسویه رمز‌پایه ملی راه‌اندازی ریال دیجیتال با زیرساخت سریع بین‌المللی برای تجارت بدون نیاز به سوئیفت و دلار. 5. توافقات دوجانبه مشوق‌محور ارائه تخفیف‌های انرژی یا مزایای تجاری به کشورهایی که بخشی از پرداخت را با ریال انجام دهند. هدف نهایی: خلق ریالی قدرتمند که نه‌فقط نماد پول ملی، بلکه شاخصی از اقتدار اقتصادی ایران در منطقه باشد — ریالی متکی بر انرژی، تجارت، و تکنولوژی، نه بر نرخ دلار. این گام می‌تواند آغاز دوران جدیدی از اقتصاد مستقل ایرانی باشد؛ اقتصادی که ارزشش از درونِ توان ملی می‌جوشد، نه از بیرون آن تعیین می‌شود. دعوت به امضا: ما امضاکنندگان این پویش ، باور داریم که ایران باید از جایگاه راهبردی خود بهره ببرد تا ریال را به واحد معاملاتی منطقه‌ای تبدیل کند و ارزش پول ملی را با قدرت واقعی اقتصاد کشور پیوند دهد. با امضای این پویش، از دولت و نهادهای اقتصادی می‌خواهیم که طرح ملی تقویت ریال ایران با محوریت تنگه هرمز و انرژی ملی را آغاز کنند. این امضا، گامی است به‌سوی استقلال پولی ایران و اقتدار اقتصادی همه ایرانیان.

نهاد محترم ریاست جمهوری ، مجلس شورای اسلامی ایران

100
Claim report
1000
Follow up from the relevant official