عراقچی: دشمنان را مجبور می‌کنیم به قدرت مردم ایران اعتراف کنند

وزیر امور خارجه امروز حضور گسترده ایرانیان در مراسم روز قدس را نشانگر عزم و اراده محکم مردم در حمایت از جمهوری اسلامی خواند و گفت: ان‌شاءالله با همین قوت و قدرت ادامه خواهیم داد و دشمنان خود را مجبور خواهیم کرد که‌ به قدرت مردم ایران اعتراف کنند.
گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه امروز (جمعه) ۲۲ اسفندماه در راهپیمایی وز جهانی قدس در تهران در گفت‌وگویی عنوان کرد: امروز روز قدس در ایران است و علیرغم حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی و آمریکا که همین امروز انجام دادند، ما شاهد سیل میلیونی جمعیت در تهران و همه شهرها بودیم.وی افزود: این نشانگر عزم و اراده محکم ایرانیان در حمایت از جمهوری اسلامی، موضوع قدس، فلسطین و همه آرمان‌هایی که در این سال‌ها داشتیم و ما را تا اینجا رسانده است.عراقچی گفت: ان‌شاءالله با همین قوت و قدرت ادامه خواهیم داد و دشمنان خود را مجبور خواهیم کرد که‌ به قدرت مردم ایران اعتراف کنند.
رئیس دستگاه دیپلماسی در پلسخ به سؤالی درباره افزایش قیمت نفت اضافه کرد: آنچه هست قیمت‌های نفت الان رو به افزایش است و این نتیجه عملکرد آمریکا و اسرائیل در منطقه است و آنها هستند که این مصیبت را برای منطقه ایجاد کردند و باید پاسخگو باشند.
٥ MB
14:23 - 22 اسفند 1404



3 الإجابة

‌خبرنگار استان مرکزی‌ صورة الملف الشخصي
@Jadidi22 اسفند 1404
تعليقًا على

تشخیص حق و باطل سخت نیست

پیشاپیش از ملت شریف ایران بابت این گزارش و مقایسه عذرخواهی می‌کنیم ولی شاید چشم فریب خورده‌ای به حقیقت‌ها باز شود.
١٧ MB

إظهار هذا الموضوع


‌اصلاحات=ویرانی‌ صورة الملف الشخصي
@heydarheydar22 اسفند 1404
تعليقًا على
خدا رو شکر اگر مسئولین عملکرد خوبی ندارن ولی زبون خوبی دارن برای ادعا‌کردنامروز اینو میگه جلو مردم فردا اگه زنگ زدن بهش برا آتش بس زانوهاش‌ سست میشه برا مذاکرهوزیرخارجه الان بجای راهپیمایی اومدن باید در به در دنبال خرید سامانه پدافندی از متحدانمون باشهباید در به در دنبال جلب نظر متحدانمون برای تح…أظهر المزيد

‌فقط برای ایران‌ صورة الملف الشخصي
@Kiao0o22 اسفند 1404
تعليقًا على
دنیا نظاره کند ، کسانی که زیر بمباران موشک ها میدان را ترک نکردند و کسانی که با صدای اولین ترقه به پناهگاه رفتند.اینست تفاوت یک ملت هفت هزار ساله با ملت های مصنوعی چند ده ساله