اپستین؛ از شایعه جاسوسی برای روسیه تا واقعیت وابستگی به موساد

وزیر امور خارجه روسیه امروز چهارشنبه پرونده جفری اپستین، قاچاقچی بدنام جنسی آمریکایی را نشانه‌ای از زوال اخلاقی نخبگان غربی توصیف کرد.
وزیر امور خارجه روسیه سرگئی لاوروف شایعات مطرح شده درباره اینکه جفری اپستین، قاچاقچی جنسی آمریکا ارتباطاتی با دستگاه‌های اطلاعاتی روسیه داشته را مصداق «روزنامه‌نگاری زرد» توصیف کرد. در روزهای گذشته اسنادی که از پرونده اپستین منتشر شده گمانه‌زنی‌های قبلی درباره اینکه او عامل سازمان جاسوسی موساد و همزمان سیا بوده را تقویت کرده‌اند. با وجود این، اخیرا نخست‌وزیر لهستان دونالد تاسک در اظهاراتی که به گمان عده‌ای استفاده از تاکتیک خواس‌برگردانی برای منحرف کردن اذهان عمومی از ارتباطات اپستین و موساد است مدعی شده که این قاچاقچی جنسی در اصل عامل دستگاه‌های اطلاعاتی روسیه بوده است. مقام‌های کرملین در روزهای گذشته گفته‌اند هدف غرب از تلاش برای گرده زدن پرونده اپستین به روسیه گره منحرف کردن افکار عمومی از رسوایی‌های پرونده‌ای است که ریاکاری اصحاب قدرت در آمریکا و اروپا را آشکار کرده است. لاوروف در مصاحبه‌ای با تلویزیون ان‌تی‌وی در پاسخ به سوالی در خصوص این شایعات گفت: «دارید وارد روزنامه‌نگاری زرد می‌شوید. این مسئله حتی ارزش بحث کردن هم ندارد.»لاوروف تصریح کرد سبک زندگی جفری اپستین و حلقه نزدیکان او نشانه‌ای از زوال اخلاقی نخبگان غربی است. او گفت که این پرونده «چهره واقعی غرب و دولت پنهان یا در واقع اجتماع پنهانی را فاش می‌کند که بر کل نخبگان غرب حکمرانی می‌کند و به دنبال کنترل کردن جهان است.» ماه گذشته وزارت دادگستری آمریکا اقدام به انتشار مجموعه عظیمی از ایمیل‌ها، عکس‌ها و ویدئوهای مربوط به املاک جفری اپستین کرد.

اپستین و مرگ مشکوک او

جفری اپستین سرمایه‌دار آمریکایی است که نامش را ابتدا به عنوان یک مدیر مالی ثروتمند بر سر زبان‌ها انداخت اما او در واقع اداره‌کننده شبکه‌ای برای سوءاستفاده جنسی از دختران نوجوان زیر سن قانونی بود. اپستین در سال ۲۰۰۸ به جرم فحشا با افراد زیر سن قانونی محکوم شد اما به ناگهان آزاد شد و در سال ۲۰۱۹ دوباره به اتهام قاچاق جنسی در سطح فدرال دستگیر گردید. در آنچه از اسناد اپستین افشا شده ادعا می‌شود او متهم به قاچاق جنسی و آزار بیش از ۱۰۰ قربانی زیر سن قانونی بود و با افراد قدرتمند مانند سیاستمداران، سلبریتی‌ها و میلیاردرها از جمله «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور کنونی آمریکا روابط نزدیکی داشت.
در ماه‌های گذشته گزارش شده که اپستین از جزیره خصوصی‌اش در ویرجین آمریکا برای مهمانی‌های مشکوک استفاده می‌کرد. در سال ۲۰۰۸، به جرم سوءاستفاده از دختران نوجوان محکوم شد، اما با توافقی مخفیانه تنها ۱۳ ماه در زندان ماند. در سال ۲۰۱۹، دوباره دستگیر و روانه زندان شد و منتظر محاکمه‌ای بود که می‌توانست به اسرار افشای رابطه‌اش با بسیاری از بزرگان عالم سیاست از جمله دونالد ترامپ منجر شود.اما ناگهان اعلام شد که جسدش در یکی از سلول‌های زندانی در نیویورک پیدا شده است. مقام‌های رسمی مدعی شده‌اند که او خودکشی کرده؛ روایتی که به دلیل ارتباطات اپستین با اصحاب قدرت و ثروت هرگز مورد باور عموم قرار نگرفت.یکی از اسناد اف‌بی‌آی که به تازگی فاش شده نشان می‌دهد که برادر جفری اپستین معتقد است که او بنا به دستور دونالد ترامپ به قتل رسیده است. (جزئیات بیشتر).گفته می‌شود او اطلاعات حساسی از افراد مشهوری مانند بیل کلینتون، ترامپ، شاهزاده اندرو و بیل گیتس داشت، و بنابراین مرگ او برای جلوگیری از افشاگری‌های دادگاهی بود.برخی از تحلیلگران تمرکز خاص رسانه‌های جریان اصلی در آمریکا در ماه‌های گذشته بر پوشش ابعاد جنسی این پرونده را نوعی تلاش برای پنهان کردن جنبه‌های امنیتی این پرونده و ارتباطات اپستین با دستگاه‌های اطلاعاتی برخی کشورها به ویژه موساد و سیا می‌دانند.

ارتباط با موساد

چند روز پیش سندی از اف‌بی‌آی افشا شد که بر فرضیه‌های پیشین مبنی بر اینکه سرمایه‌دار بدنام و مجرم جنسی آمریکایی عامل موساد بوده مهر تأیید می‌زند. در این سند که مربوط به سال ۲۰۲۰ است و به تازگی منتشر شده تصریح شده که اپستین «رابطه بسیار نزدیکی با ایهود باراک، نخست‌وزیر سابق اسرائیل داشت و مستقیماً زیر نظر او برای جاسوسی آموزش دیده بود.»سند اف‌بی‌آی همچنین به نقل از یک «منبع انسانی» نوشته که اپستین متعلق به دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل بوده است. (اسناد زیر)
این افشاگری، فرضیه قدیمیِ همکاری او با «موساد» را تقویت می‌کند؛ فرضیه‌ای که معتقد است اپستین با هدف باج‌خواهی و نفوذ، مشغول جمع‌آوری اسناد رسواکننده (کمپرومات) از چهره‌های قدرتمند برای این سازمان بوده است.گفته می‌شود اپستین در واقع مهره موساد برای اجرای یکی از شناخته‌شده‌ترین و قدیمی‌ترین روش‌های جاسوسی برای تحت کنترل داشتن نخبگان غربی موسوم به «تله عسل» (یا honey trapping) بوده است.
20:35 - 22 بهمن 1404





6 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌سید حسین موسوی‌
@HoseinMosavy22 بهمن 1404
در پاسخ به

کلیپ قربانی کردن انسان (در جزیره اپستین چه میگذشت)

ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُمْ بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ

نمایش گزارش


@Iranianman22 بهمن 1404
در پاسخ به
شک نکنید او عوامل موساد بوده اعمال غیر انسانی آنها باهم همخوانی دارند

@Rhjhreeyuiuu22 بهمن 1404
اپستین که مهره اسرائیل بود فراریش دادند اسرائیلاین همه جنایت کرد اون فقط یک مهره بود بیینید چه جنایتکاری هست این اسرائیل و اینها چه جنایاتی که تا به حال نکردند

@user17670092916222 بهمن 1404
در پاسخ به
خبرگذاری فارس لطفا بگید چرا کارفرمای انکل ها مزدور اینترنشنال بی بی سی چرا کلمه خشم خشم خشم خشم خشم خشم خشم خشمگین رو میگن این شبکه های تروریستی ضدایرانی نبینید

تصویر نمایه‌ی ‌برّه‌ی ناجور‌
@BarreNajoor23 بهمن 1404
در پاسخ به
شمر زمانه‌ات را بشناس! اپستینِ جغرافیایت را هم!

تصویر نمایه‌ی ‌محمد مرصادی‌
@Ajkqod694521339723 بهمن 1404
در پاسخ به
مرگ بررژیم صهیونی لعین شیطان نجس العین اکبرآمریکا ی منفور جنایت کارجهان خوار دزد ام الفسادقرن بزرگترین شیطان جهان لعنت الله علیه و رژیم نحس نجس احمق صهیونی حرا م زا ده باند وحشی خبیث جنایت کار هار نجس العین کودک کش منحوس ملعون کافرنحس ترین نحس نجس جهاناللهم فضاعف علیهم اللعن منک و العذاب الالیم