بازی تهران با کارت مرد دیوانه؛ امنیت در ایران یا بحران برای همه

پیام تهران به تمام بازیگران منطقه این است: اگر ایران ناامن شود؛ انبار باروت منفجر می‌شود.
گروه تحلیل بین‌الملل: بر اساس گزارش نشریه اکونومیست، برآورد اطلاعاتی اسرائیل این است که در صورت حمله ترامپ به ایران، تهران نه‌تنها پاسخ مستقیم خواهد داد، بلکه متحدان منطقه‌ای آمریکا را نیز به میدان جنگ خواهد کشاند. به بیان ساده‌تر، ایران پیام داده است که هر جنگی علیه آن، یک جنگ منطقه‌ای تمام‌عیار خواهد بود.
دهه ۱۹۶۰ بود که ریچارد نیکسون، رئیس‌جمهور وقت آمریکا، برای خروج از بن‌بست جنگ ویتنام به نظریه‌ای متوسل شد که بعدها به «تئوری مرد دیوانه» مشهور شد. بر اساس این نظریه، رئیس‌جمهور آمریکا باید خود را فردی غیرقابل‌پیش‌بینی نشان دهد؛ کسی که ممکن است هر تهدیدی، حتی دیوانه‌وارترین آن را، عملی کند.
سال‌ها بعد، در ژانویه ۲۰۲۵، فرد دیگری وارد دفتر بیضی کاخ سفید شد که علاقه داشت با همین تئوری جهان را مرعوب کند. ترامپ کانادا را ایالت پنجاه‌ویکم آمریکا خواند، گرینلند را به تصرف تهدید کرد، ناتو را لرزاند، به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کرد و حتی رئیس‌جمهور ونزوئلا را ربود.ترامپ می‌خواست جهان باور کند که با مردی طرف است که هیچ خط قرمزی برایش وجود ندارد.

تهدید ایران علیه شرکای منطقه‌ای آمریکا

با آغاز اغتشاشات اخیر در ایران، تهدیدهای نظامی رئیس‌جمهور آمریکا شدت گرفت. ترامپ حتی در مقاطعی، تهدیدهایی مستقیم علیه رهبر انقلاب مطرح کرد.
هم‌زمان با این تهدیدها، مقامات نظامی و سیاسی ایران هشدار دادند که در صورت هرگونه اقدام نظامی، ایران پایگاه‌های آمریکا را در منطقه هدف قرار خواهد داد.
این پایگاه‌ها در خاک کشورهای منطقه قرار دارند و ایران صراحتاً اعلام کرده است که هرگونه اقدام علیه ایران از خاک هر کشوری، آن کشور را نیز در معرض پاسخ قرار می‌دهد.
از نگاه تهران، «پایگاه آمریکا» فقط محل استقرار نیروهای پیاده‌نظام نیست؛ بلکه هر مرکز یا کشوری که به آمریکا و اسرائیل کمک لجستیکی، هوایی، پدافندی یا اطلاعاتی ارائه دهد، شریک جنگ تلقی می‌شود و هدف مشروع خواهد بود.

بحران در خط انرژی جهان، با اقدامات ایران

یکی دیگر از تهدیدات ایران این است که در صورت آغاز جنگ، کل منطقه ـ به‌ویژه گذرگاه‌های خلیج فارس ـ ناامن خواهد شد.
ایران هشدار داده است که تأسیسات نفتی کشورهایی که با دشمنانش همکاری کنند، هدف قرار خواهند گرفت و هیچ محدودیتی برای حمله به مراکز حیاتی انرژی منطقه قائل نخواهد بود.در این سناریو، تهران بحران را فقط در خاک خود نگه نمی‌دارد؛ بلکه آن را به بحرانی برای همه تبدیل می‌کند.
ریچارد نفیو، معاون سابق فرستاده ویژه ایالات متحده در امور ایران، در همین باره می‌گوید: «ایران قابلیت‌های تلافی‌جویانه قابل‌توجهی علیه زیرساخت‌های انرژی منطقه و سایر منافع اصلی ایالات متحده حفظ کرده است.»

ترس بازیگران منطقه‌ای از اقدامات ایران

پس از فروکش‌کردن اغتشاشات، خبرهایی از انصراف یا تعویق گزینه نظامی آمریکا منتشر شد. نیویورک‌تایمز گزارش داد که عمان، عربستان، قطر و مصر برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا نقش میانجی ایفا کرده‌اند.
این تحرکات دیپلماتیک نشان می‌دهد کشورهای منطقه تهدیدهای ایران را جدی گرفته‌اند و نگران آن هستند که در صورت اقدام آمریکا، خودشان نیز به میدان جنگ کشیده شوند.
در همین فضا، خبرهایی منتشر شد مبنی بر اینکه نتانیاهو از ترامپ خواسته گزینه حمله را کنار بگذارد. در گزارشی دیگر آمده بود که اسرائیل از طریق روسیه به ایران پیام داده قصد حمله ندارد.نشریه اکونومیست دلیل این عقب‌نشینی را احتمال گسترش جنگ به کل منطقه از سوی ایران دانسته است.عودد عیلام، رئیس سابق بخش تروریسم موساد، نیز اخیراً گفته است: «ایران قابلیت انتقام‌گیری و اقدامات تلافی‌جویانه را حفظ کرده است و حمله به آن می‌تواند کل منطقه را بی‌ثبات کند.»

احتمال اقدام پیش‌دستانه از سوی ایران

بر اساس تحلیلی از بیانیه اخیر شورای عالی دفاع، در صورت تشدید تهدیدها، ایران ممکن است به اقدامات پیش‌دستانه برای حذف تهدید متوسل شود. در چنین سناریویی، هم اسرائیل و هم پایگاه‌های منطقه‌ای آمریکا می‌توانند هدف قرار گیرند.
مجموع این هشدارهای رسمی و غیررسمی نشان می‌دهد ایران در حال ارسال یک پیام روشن است: «تهران دیگر بازیگری کاملاً قابل‌محاسبه و پیش‌بینی نیست و اگر امنیتش تهدید شود، منافع آمریکا، اسرائیل و شرکای منطقه‌ای آن‌ها را بدون تعارف هدف قرار خواهد داد.»
با دنبال کردن صفحه تحلیل بین‌الملل، از به‌روزترین تحلیل‌ها در حوزه سیاست خارجی و روابط بین‌الملل، با خبر شوید.#جنگ#ترامپ#اسرائیل#آمریکا#اغتشاشات #اعتراضات
10:30 - 2 بهمن 1404
سیاست خارجی
بین‌الملل
غرب آسیا




674 پاسخ

@user176891988372 بهمن 1404
در پاسخ به
دور نیست آن روزی که ترامپ قمارباز توسط سربازان گمنام امام زمان در خاک آمریکا ربوده شده و برای حضور در دادگاه اسلامی به ایران منتقل شود، آن روز از رافت اسلامی خبری نخواهد بود و باید جوابگوی جنایات و افعال ضد حقوق بشری باشد. آن روز، روز آزادی ملت آمریکا از دست این جنایتکار خواهد بود، انشاالله

@ERFAN_DALIR2 بهمن 1404
در پاسخ به

این خبر حذف شده است.


تصویر نمایه‌ی ‌حسین کاظمی۲‌
خویشتنداری ما باعث شده دشمنان تصور غلطی از قدرت ما پیدا کنند.باید جایی ضرب شست خودمان را به دشمن نشان دهیم همان کاری که عربستان فکسنی با امارات در یمن کرددر حالی که قدرت ما قابل قیاس با عربستان نیست

@Farhangi_ir2 بهمن 1404
در پاسخ به
از مطالبه بازنشستگان فرهنگی حمایت کنیدhttps://farsnews.ir/Farhangi_ir/1768216715923926675
مطالبه

درخواست ارتقاء سطح کیفیت بیمه تکمیلی بازنشستگان آموزش و پرورش

با سلام و درود اینجانب به نمایندگی از معلمان بازنشسته آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران درخواست ارتقا سطح کیفی بیمه تکمیلی بازنشستگان آموزش و پرورش را دارم ، بیمه تکمیلی ما بازنشستگان فرهنگی خدمات دندان پزشکی و پروتز و بخش بزرگی از خدمات پزشکی و درمانی را شامل نمی‌شود. معلمان ستون تربیتی جامعه هستند و سال ها برای تربیت نسلی موفق از جان و دل مایع میگذارند. برقرای بیمه تکمیلی که حداقل های سلامت این انسان های شریف که شغل انبیا را ادامه می‌دهند کمترین درخواست ما است و امیدوارم به لطف خبرگزاری فارس به آن رسیدگی شود.

سازمان بازنشستگی کشور، وزارت اموزش و پرورش وزیر محترم آموزش و پرورش جناب آقای رضامراد صحرایی، مجلس شورای اسلامی.وزارت اموزش پرورش، مجلس شورای اسلامی ایران

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌دکتر حسین کاظمی‌
@user1768997575702 بهمن 1404
در پاسخ به
پیش دستانه بزنید لطفا که فکر نکنند جمهوری اسلامی فقط شعار می ده

@user176891988372 بهمن 1404
در پاسخ به
دیری نخواهد بود که سیاه و سرخ‌پوستان آمریکا قیام خواهند کرد و سرزمینشان را از انگلوساکسون‌ها پس خواهند گرفت و آمریکا تجزیه خواهد شد و ترامپ کله زرد و ملانیای خبیث به انگلستان پناهنده خواهند شد.

@ShahrvandIranZamin2 بهمن 1404
در پاسخ به
لطفا باهدف تعمیق #امنیت_مالی و قطع راه‌های ارتباطی و مالی #اغتشاشگران این پویش را حمایت‌کنید؛https://farsnews.ir/ShahrvandIranZamin/1768403380872821978
مطالبه

پیگیری نقش یهودیان ‌متصل به موساد در اغتشاشات تروریستی و برخورد باآنها

درتمام عملیات‌های انجام‌شده توسط رژیم صهیونیستی در کشورهای جهان، اعم‌از آدم‌ربایی، ترور، سرقت و...‌همواره مهمترین و‌قابل‌اعتمادترین‌افراد برای موساد و‌امثالهم، یهودیان ساکن کشور هدف بوده‌اند که در موساد تحت‌عنوان «سایان» شناخته، سازماندهی و هدایت می‌شوند. بدون تردید در اغتشاشات اخیر نیز مانند جنگ تحمیلی ۱۲روزه، بسیاری از امور مربوط به سازماندهی و هدایت تروریست‌ها به‌ویژه تامین مالی و لجستیکی آنها اهمیت بسیار زیادی داشته‌است که قطعا برخی معدود یهودیان داخل کشور که حتی شماره تلفن بعضی‌از آنها درلیست کشف‌شده از مامور موساد توسط گروه هکری حنظله وجودداشت و منتشرشد از مهمترین عوامل اجرای آن بوده‌اند. ‎برخی از این یهودیان بصورت مخفیانه به سرزمین‌های اشغالی رفت‌وآمد دارند و بررسی عملکرد و نقش احتمالی آنها در فتنه و اغتشاش اخیر و برخورد جدی و قاطع امنیتی و قضائی با این خائنین نه‌تنها یک مطالبه ملی، بلکه یک راهکار اجرایی مهم برای جلوگیری از وقوع فجایع تروریستی احتمالی در آینده است.

قوه قضائيه، دادستان کل کشور، رئیس محترم قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، سازمان اطلاعات فراجا (سافا)، حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

نمایش گزارش


تصویر نمایه‌ی ‌حسین کاظمی۲‌
در پاسخ به
ترکیه و آذربایجان اخیرا در خفا و علن در حال توطئه هستن اما برخی پانترک‌ها مانع از گوشمالی می شوند

تصویر نمایه‌ی ‌Mr President‌
@President2 بهمن 1404
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌Mr President‌
Mr President

@President  •  30 دی 1404

مطالبه

تصمیم به قطع اینترنت!؟ "فقط باید به دستور شخص رئیس‌جمهور باشد"

در ایران، تصمیم‌گیری درباره قطع یا محدودیت سراسری اینترنت در شرایط حساس، اغلب توسط نهادهای مختلف (مانند شورای عالی فضای مجازی، قوه قضائیه، نهادهای امنیتی) گرفته می‌شود و رئیس‌جمهور به‌عنوان بالاترین مقام اجرایی کشور، مسئولیت یکپارچه و اختیار متمرکز در این زمینه ندارد. این پراکندگی در تصمیم‌گیری می‌تواند منجر به قطع‌های گسترده، طولانی و بدون پاسخگویی مستقیم شود. نتیجه: اگر رئیس‌جمهور تنها مقام تصمیم‌گیرنده قطع اینترنت باشد: · پاسخگویی افزایش می‌یابد (مردم می‌توانند در انتخابات بعدی بر اساس عملکردش قضاوت کنند). · قطع‌های بی‌ضابطه کاهش می‌یابد (چون بار سیاسی تصمیم مستقیماً بر دوش اوست). · اعتماد عمومی به حکمرانی دیجیتال تقویت می‌شود. این تغییر نیاز به اصلاح مقررات شورای عالی فضای مجازی یا تصویب قانون جدید در مجلس دارد و می‌تواند بخشی از برنامه‌های انتخاباتی رئیس‌جمهور آینده باشد

ریاست محترم جمهور، ریاست محترم مجلس، ریاست محترم قوه قضائیه، نمایندگان محترم مجلس

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

نمایش گزارش


تصویر نمایه‌ی ‌بهمن صفری‌
@Bahman_19922 بهمن 1404
در پاسخ به
فقط در حد تهدیده.

تصویر نمایه‌ی ‌حسین کاظمی۲‌
در پاسخ به
امارات در بحران ارزی جدید نقش داشته ولی چون نکبت زاده ها در امارات بیزینس دارند برای تأدیب او کارشکنی میکنن

@Esmaeil_Hr2 بهمن 1404
در پاسخ به
در جنگ احتمالی آینده ، باید خلیج و فارس رو ناامن کنیم تا هیچ کشتی تجاری و نفتی از ترس جنگ جرات عبور و مرور نداشته باشه . قرار نیست ما در جنگ با اسرائیل و آمریکا باشیم و اعراب راحت نفت بفروشند و خوش بگذرونند .

@user176891988372 بهمن 1404
در پاسخ به
به بلاد اروپایی پیشنهاد می‌گردد که دست از خباثت و دشمنی با نظام مقدس بردارند و تا دیر نشده به جبهه حق علیه باطل به رهبری ایران اسلامی بپیوندند.یقینا بعد از افول آمریکا و تجزیه آن بدست سرخ‌پوستان مبارز، رافت اسلامی شامل حال هم‌پیمانان امت اسلامی خواهد شد و به دولت‌های اروپایی امان‌نامه داده خواهد شد.

@user1768343944372 بهمن 1404
در پاسخ به
به عمل‌کار بر آید....

تصویر نمایه‌ی ‌عرفان Rb‌
@iranjanam2 بهمن 1404
قبل این که یکی ترقه بندازه اینترنت رو باز کنید سر برجه

@user1766644550972 بهمن 1404
در پاسخ به
عزیز جان مرد دیوانه بودن پتانسیل میخواهد وگرنه با قدرت پوشالی و حرف خالی ازت مرد سوسول تحول میدن به دنیا 😂

@user1708865731302 بهمن 1404
در پاسخ به
تخلف شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات تاکسی‌ اینترنتی ملزم به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده به موجب این حکم و عدم الزام راننده به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده هرگونه افزایش هزینه‌های رانندگان و کاهش حق‌الزحمه آن‌ها به دلیل مالیات ارزش افزوده مورد قبول نخواهد بود و این مالیات جز بر حق کمیسیون تاکسی‌های ای…
نمایش بیشتر

نمایش گزارش