3 مرداد 1404

هشدار اسرائیل هیوم درباره نفوذ رزمندگان یمنی به فلسطین اشغالی

روزنامه عبری اسرائیل هیوم نوشت که ارتش رژیم اشغالگر خود را آماده سناریویی می‌کند که در آن رزمندگان یمنی به خاک فلسطین اشغالی نفوذ کنند.

احیای بازدارندگی ایران بخش دوم

گفتگوی ویژه و صریح امیر عسگر (پژوهشگر حوزه امنیت) با ؛ عارف دهقاندار (پژوهشگر حوزه کنترل تسلیحات و بازدارندگی)#بازدارندگی #جنگ‌_تحمیلی #رژیم_صهیونیستی #دفاعی #امیر_عسگر
۶۰ MB
www.aparat.com
04:51 - 3 مرداد 1404

4 واکنش
6149 بازدید



1 پاسخ

@user17091007045220650323 مرداد 1404
دوستان لطفا نشر بدید و حمایت کنید.. شاید تونستیم کاری بکنیم در حد توان از این کارزار و کارزار های مشابه حمایت کنید لطفا💔❤️‍🩹نباید از کنار این جنایتا با سکوت بگذریم💔یه روزی باید جواب پس بدیم لطفا تو این جنایت با سکوتتون سهیم نباشید #غزه_تموت_جوعا https://farsnews.ir/sishar04/1753159325552985706
تصویر نمایه‌ی ‌میم‌
میم

@sishar04  •  31 تیر 1404

شکستن محاصره غزه
مطالبه

شکستن محاصره غزه

به نام خدا مسئولین محترم کشور عزیزمان ایران، در حالی که مردم غزه در چنگال محاصره‌ای بی‌رحمانه و وحشتناک گرفتارند، ما نمی‌توانیم در برابر این فاجعه سکوت کنیم. محاصره‌ای که نه تنها یک بحران انسانی، بلکه یک نسل‌کشی در حال انجام است! هر روز که می‌گذرد، جان‌های بی‌گناه بیشتری به دلیل گرسنگی، بیماری و کمبود دارو از دست می‌روند. مردم غزه، به‌طور وحشیانه‌ای در حال نابودی هستند و هیچ چیزی جز مرگ و ویرانی برایشان به ارمغان نمی‌آید. این یک وضعیت اضطراری است. هیچ بهانه‌ای برای تاخیر وجود ندارد! ایران، به‌عنوان پرچم‌دار آزادگی و حقوق بشر، باید با تمام قوا به میدان بیاید و محاصره را بشکند. ما باید از تمامی امکانات، حتی از خطرات موجود، برای ارسال کمک‌های فوری به مردم غزه استفاده کنیم. سکوت در برابر این جنایت یعنی تایید مرگ‌های بیشتر، یعنی نادیده گرفتن هر آنچه که ایران برای آن ایستاده است. امروز زمان عمل است، نه وعده‌های توخالی. تاریخ قضاوت خواهد کرد که ما در مقابل این ظلم چه کردیم. از مسئولین محترم می‌خواهیم که با تمام قدرت، فوراً اقدام کنند. نجات جان انسان‌ها هیچ چیزی جز عمل فوری نمی‌خواهد. این تنها یک آزمون انسانی نیست، بلکه آزمونی است برای ما که آیا حقیقتاً در کنار مظلومان ایستاده‌ایم یا تنها به گفتار اکتفا می‌کنیم.

ریاست محترم رییس جمهموری، وزیر امور خارجه

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه