رامات گان؛ بهشت سرمایه‌داران اسرائیلی که به جهنم تبدیل شد

«رامات گان» بهشت سرمایه‌داران و سرمایه‌گذاران اسرائیلی و بین‌المللی در سرزمین‌های اشغالی است که طی عملیات وعده صادق ۳ متحمل ضربات سنگین شد.
گروه فارس پلاس: با وجود سانسور خبری که رژیم‌صهیونیستی علیه مناطق خسارت‌دیده در جریان عملیات وعده صادق ۳ اعمال می‌کند، با این‌حال خسارات وارده به برخی مناطق چنان گسترده است که هیچ سانسور خبری نمی‌تواند، آن را مخفی نگه دارد، به‌ویژه اگر آن مناطق، منطقه حساس و راهبردی همچون «رامات گان» باشد.«رامات گان» که در کنار شهر تل‌آویو قرار دارد، به‌دلیل در برگرفتن مراکز حساس و حیاتی از اهمیت بسیاری برای رژیم صهیونیستی برخوردار است.اما «رامات گان» دقیقا کجا واقع شده و اهمیت آن از کجا ناشی می‌شود؟
«رامات گان» یکی از شهرهای اسرائیل است که در شرق شهر تل‌آویو قرار دارد. این مرکز به در برگرفتن «بورس الماس» اسرائیل معروف است که از جمله مشهورترین بورس‌های الماس دنیاست.مرکز بورس الماس اسرائیل در رامات گان در داخل مرکز تجارت بین‌المللی رامات گان قرار دارد که علاوه‌بر بورس الماس، بورس اوراق بهادار و مالی اسرائیل را هم در برمی‌گیرد.رامات گان در اسرائیل به منطقه برج‌های بلند و مدرن معروف است، از میان این برج‌ها می‌توان به «برج‌های دوقلو» اشاره کرد. برج اول «شمشون» نام دارد، این برج با ارتفاع ۸۲ متر و ۲۸ مرکز بورس اوراق بهادار اسرائیل به شمار می‌آید. ۲۱ طبقه این برج به صنعت الماس و بورس الماس اختصاص دارد. برج دوم مکابی نام دارد و در سال ۱۹۷۸ به برج اول افزوده شد. برج مکابی با ارتفاع ۸۷ متر دارای ۳۰ طبقه است که ۲۴ طبقه آن صرفا دفاتر تجاری است و در جوار آن موزه الماس اسرائیل و یک مرکز خرید قرار دارد.

سیلیکون ولی اسرائیل

علاوه‌بر آن، برج «موشه آویو» با ۲۳۳ متر ارتفاع و ۶۸ طبقه به‌عنوان بلندترین برج اسرائیل در رامات گان قرار دارد. این منطقه «سیلیکون ولی» اسرائیل را هم در برمی‌گیرد. سیلیکون ولی اسرائیل منطقه‌ای از شمال شهر حیفا تا جنوب تل‌آویو را دربرمی‌گیرد که در آن شرکت‌های «های‌تک» اسرائیلی و بین‌المللی تمرکز و فعالیت دارند و بخشی از آن رامات گان را در برمی‌گیرد.رامات گان در سال ۱۹۲۱ به‌عنوان یک شهرک کشاورزی کوچک احداث شد. در سال ۱۹۲۶ صاحب شورای محلی شد و در سال ۱۹۵۰ یعنی دو سال بعد از تأسیس اسرائیل رسما به شهر تبدیل شد.علاوه بر مراکز اقتصادی، مراکز فرهنگی و دانشگاه‌های مهمی همچون «دانشگاه بار ایلان» دومین دانشگاه بزرگ اسرائیل در این منطقه قرار دارد. این دانشگاه در سال ۱۹۵۵ در رامات گان تأسیس شد.براساس آمارهای رسمی، رامات گان در سال ۲۰۱۵ بیش از ۱۵۲.۶۰۰ نفر جمعیت داشت که اغلب آنها را یهودیان تشکیل می‌دادند.
مرکز پزشکی و بیمارستان «حاییم شیبا»، بزرگ‌ترین بیمارستان اسرائیل نیز در محله «تل‌هاشومیر» در رامات گان قرار دارد. در سال ۲۰۲۰ نشریه آمریکایی نیوزویک از این بیمارستان به‌عنوان نهمین بیمارستان برتر دنیا و در سال ۲۰۲۱ به‌عنوان دهمین بیمارستان برتر یاد کرد.این بیمارستان در سال ۱۹۴۸ به‌عنوان اولین بیمارستان نظامی در اسرائیل برای مداوای مجروحان اسرائیلی جنگ ۱۹۴۸ تأسیس شد و سپس توسعه یافت تا به بهترین بیمارستان در سرزمین‌های اشغالی تبدیل شود.در اولین دور از حملات جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به تجاوزات نظامی اخیر رژیم‌صهیونیستی در چارچوب وعده صاق ۳ منطقه رامات گان از جمله اهداف عملیاتی بود که طی آن ۹ ساختمان به طور‌کامل تخریب شده و صدها ساختمان آسیب‌های جدی دیده است. با وجود سانسورهای شدید رژیم‌صهیونیستی بر رسانه‌ها و جلوگیری از انتشار اخبار مربوط به خسارات و ضربات ناشی از این حملات منابع خبری عبری از وارد آمدن خسارات سنگین به رامات گان خبر می‌دهند و این جدای از خسارات اقتصادی سنگین ناشی از تعطیلی و سقوط بورس اسرائیل ناشی از این عملیات است.
با دنبال کردن صفحه‌ فارس پلاس، از به‌روزترین تحلیل‌ها در حوزه سیاست داخلی و خارجی باخبر شوید.#اسرائیل#رژیم_صهیونیستی#وعده_صادق#ایران #رامات_گان#وعده_صادق_۳
08:55 - 25 خرداد 1404

2 إعادة النشر10 التفاعل
386٫7k من المشاهدات


29 الإجابة

‌وفا گیلانی‌ صورة الملف الشخصي
@Vafa_gilani25 خرداد 1404
تعليقًا على
الله اکبرامیدوارم با هدف قرار دادن همه جانبه شریانهای حیاتی و تاسیسات نظامی رژیم صهیونی توسط دلاور مردان نظامی ایران بازدارندگی ایجاد بشه و این رژیم به نابودی نزدیکتر بشه.خدا پشت و پناهتون.نَصْرٌ مِنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِيبٌ

‌علی اصغر محققی‌ صورة الملف الشخصي
@Agrimah25 خرداد 1404
تعليقًا على
الله اکبر الله اکبر الله اکبرخامنه ای رهبرمرگ بر ضد ولایت فقیه مرگ بر آمریکا مرگ براسرائیل مرگ برمنافقین وکفار انشاالله به زودی فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف با ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

@user170910136435946022725 خرداد 1404
تعليقًا على
فقط نبرد زمینی. امیدوارم راه زمینی برای نابودی اسرائیل فراهم بشه، تا تمام آزادگان دنیا برای نابودی صهیونیست ها حرکت کنند. مشکل ما این است که دولت های ترسو و خائن و دست نشانده، اطراف اسرائیل مثل سپر از اون دفاع می‌کنند.

‌علی شایسته‌ صورة الملف الشخصي
@user17447871708825 خرداد 1404
تعليقًا على
صهیون بی همه چیز ..جمعه بیش از سی کودک معصوم ایرانی را به خاک و خون کشید.یکی از انها تنها دوماه سن داشت..باید تمام سرزمینش به اتش کشیده شود...جنایت کودک کشی او هم باید در تمام رسانه ها جهانی شود

‌Mohammad Ali‌ صورة الملف الشخصي
@Haghgoo25 خرداد 1404
تعليقًا على
بسم الله قاصم الجبارینلاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله ونعم الوكيل نعم المولی و نعم النصیردعا برای سلامتی و فرج امام زمان عج و نایبش امام خامنه ای مدظله العالی و برای سلامتی و پیروزی غیور مردان سپاه و ارتش اسلام و مومنین فراموش نشود هرگز.با توکل بر خدا و توسل بر ائمه اطهار علیه السل…أظهر المزيد

@Weryui25 خرداد 1404
تعليقًا على
یک‌ماه ادامه بدهید رژيم صهيونيستي به‌ پايان سلام خواهد کرد

@user1711598112925 خرداد 1404
تعليقًا على
بکشید تاکشته نشوید👌هرگونه فرصت به معنایتجدیدقوای دشمن است!زنده باد رهبری عزیز،جانم فدای ایران،

@user170910136435946022725 خرداد 1404
تعليقًا على
ما دیگه نباید وعده صادق 3 رو مثل وعده صادق 1و2 متن باز رها کنیم. تنها وقتی باید پایان وعده صادق 3 اعلام بشه که اسرائیل یا شکست خورده باشه یا اعلام شکست کنه و تا ابد به مسلمانان جهان جزیه بده، و در محضر قرآن محاکمه بشوند.

@user170910005846158278425 خرداد 1404
تعليقًا على
تنها خواسته قلبی برجامیون از ابتدا نابودی کشور بود!بشدت برحذر باشیم ممبعد!با مذاکرات جایی رساندند ک ترامپ باقلدری بگوید میروم ایران از داخل منفجر میکنم!برحذر باشیمالان هم وقت زدن است!بزنیم!پاشنه آشیل دیمونا&سایره را بزنیم تا حجم آتش صدهزاربرابری ایجاد کند!تدبیر!گرفتن گارد جدید با صادقترین نترسترین!

‌پویا‌ صورة الملف الشخصي
@pouyansari00625 خرداد 1404
تعليقًا على
‌پویا‌ صورة الملف الشخصي
پویا

@pouyansari006  •  23 خرداد 1404

درخواست خروج ایران از NPT
يطلب

درخواست خروج ایران از NPT

بسم الله الرحمن الرحیم با توجه به تجاوز بی‌شرمانه رژیم صهیونیستی و همراهی آژانس با صهیونیست‌ها، خواستار خروج ایران از NPT هستیم.

شورای عالی امنیت ملی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی

1000
10٬000

‌عباس باقری‌ صورة الملف الشخصي
@user17080357296325 خرداد 1404
تعليقًا على
‌عباس باقری‌ صورة الملف الشخصي
عباس باقری

@user170803572963  •  23 خرداد 1404

مطالبه پاکسازی منطقه از وجود نحس آمریکا و رژیم صهیونیستی
يطلب

مطالبه پاکسازی منطقه از وجود نحس آمریکا و رژیم صهیونیستی

با توجه به تجاوز مکرر و آشکار رژیم منحوس صهیونیستی و حمایت و شراکت آمریکای جنایتکار از رژیم صهیونیست و شهادت عزیزانمان در عالی‌ترین سمت‌های نظام و مردم بی‌دفاع با توجه به قوانین سازمان ملل و ماده 51 در جهت دفاع از خود، درخواست حمله نظامی تا پایان و نابودی کامل رژیم منحوس و پاکسازی تمام پایگاه‌های امریکا در منطقه را داریم.

1000
10٬000

إظهار هذا الموضوع


‌SM QARIB‌ صورة الملف الشخصي
@gharib46625 خرداد 1404
تعليقًا على
آنچه که ما را خوشحال نمی‌کند چرا در چنین شرایطی سلاح و بازدارندگی هسته ای نداریم. و آنچه که خوشحالمون میکنه اینه که بالاخره سگ کثیف صهیونیستی زیر ضربه رفت هر چه محکم تر بزنید زودتر برای التماس کردن میایند

‌مصطفی‌ صورة الملف الشخصي
@asre_zohoor25 خرداد 1404
تعليقًا على
ای بابا !!! اینجاها رو میزنید نمیگید یاسمین پهلوی دیگه جایی واسه تمرین یوگا نداره؟؟؟😉

‌9**8052‌ صورة الملف الشخصي
@Nimaash5725 خرداد 1404
تعليقًا على
باید منتظر حمله مستقیم آمریکا باشیم که اگر این امر صورت بگیره کار اسراییل و آمریکا در منطقه تمام شده است

@MohsenMohsen25 خرداد 1404
تعليقًا على
ماشاالله. خون تک تک هموطنان عزیزمون که به زمین ریخته شده رو میگیریم

@user17091171209325 خرداد 1404
تعليقًا على
«بیش از سی ساعت از آغاز درگیری نظامی اسرائيل با ایران می‌گذرد و هنوز ستاد اطلاع‌رسانی جنگ، سخنگو یا دفتری برای تائید و تکذیب و تغذیه رسانه‌ها و مردم ایجاد نشده است. خبر و تصویر جعلی مثل ویروس جا به جا می‌شود، انگار نه انگار.»