درگیری نیروهای هنگ مرزی جکیگور با اشرار

دقایقی پیش درگیری مسلحانه‌ای میان نیروهای مرزبانی سیستان و بلوچستان و عوامل تروریستی رخ داد که در این حادثه تروریستی یک سرباز به شهادت رسید.
یک منبع آگاه در گفت و گو با فارس ضمن تایید خبر درگیری میان نیروهای مرزبانی و اشرار مسلح گفت: دقایقی پس از این درگیری، عوامل پشتیبان نیروهای مرزبانی خود را به محل درگیری رسانده و اشرار مسلح از محل متواری شدند.پلیس هم اعلام کرد که بر اثر درگیری نیروهای هنگ مرزی جکیگور با اشرار مسلح در استان سیستان و بلوچستان تا این لحظه یک سرباز مرزبانی شهید و دو نفر نیرو مرزبانی و یک سرباز مرزبانی زخمی شدند.اخبار تکمیلی متعاقبا منتشر خواهد شد.
19:40 - 8 مهر 1403

2 إعادة النشر2 التفاعل
120٫4k من المشاهدات


3 الإجابة

@azadmard8 مهر 1403
تعليقًا على
این همه پهباد داریم به چه درد میخوره پس؟ خودروی طوفان ساختیم به چه درد میخوره ؟؟ کجاس پس؟ 100تا خودرو طوفان توزیع بشه پاسگاهای مرزی سیستان کل مشکل حل میشه پهباد دید در شب شبانه روز پشتیبانی بکنه نیروی لب مرز و تروریست فلان شده جرئت نمیکنه کاری کنه ولی افسوس بازم شروع شد تبریک وتسلیت گفتن ها

‌9**9369‌ صورة الملف الشخصي
@AdelH9 مهر 1403
تعليقًا على
مرزبانی کار نیرو انتظامی نیست,شمارو به خدا واگذار کنید به ارتش یا سپاهمن اونجا سرباز بودم میدونم...