18 مرداد 1403

سعید جلیلی: وظیفه همه ما حمایت از دولت چهاردهم است

نماینده رهبری در شورای‌ عالی امنیت ملی گفت: امروز وظیفه تمام مردم این است که تلاش کنند تا دولت جمهوری اسلامی به اهداف خود برسد؛ پس از تنفیذ رئیس جمهور وظیفه همه ما حمایت از دولت جدید است.
درود بر دلکتر جلیلی عزیزهمیشه وفادار و میهن‌پرست.رفتار ایشون رو مقایسه کنید با رفتار حضرات اصلاح‌طلب که اگر نتیجه نگیرند کشور رو به آشوب می‌کشند!حتی همین پزشکیان هم با اینکه پیروز شد نتوانست خودش را کنترل کند و لگدش را زد که اگر رهبری نبودند اسم من بیرون نمی‌آمد و...حامی دولت و منتقد ظریف هستیم.
02:45 - 19 مرداد 1403




4 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌رحمان‌
@Rahman21219 مرداد 1403
رهبری مداخله نمیکردند پزشکیان تایید صلاحیت نمیشد. دوره های قبلی نیز رهبری عملا ضامن دموکراسی و صیانت از حقوق ملت بودند. نقد عاقلانه دولت و مجلس خیلی مفیدتر از حمایت کورکورانه است. هر کسی جایزالخطاست و انشاله برای دکتر ظریف و پزشکیان و وزیران, گذشته چراغ راه آینده هست.

@Mehrdad19 مرداد 1403
در پاسخ به و
جناب توانا سلام سخنان شما جسارتا سراسر تناقض است اولا باید قبول کنید عمده دلیل رای اوری دکتر پزشکیان تیم دکتر ظریف بود و اکثریت رای دادگان دکتر ظریف و افکار او را دوست دارند مردم خواهان تعامل اصولی و معمول و مطابق عرف بین الملل با دنیا و...هستند و عمده دلیل شکست اقای جلیلی فارغ از عدم تجربه اجرایی

@Mehrdad19 مرداد 1403
در پاسخ به و
تیم اطراف اقای جلیلی و عدم ارایه یک سخن به روز و...بودثانیا اما واقعا حمایتی از دولت در جناح رقیب و جسارتا شما طرفداران ان در واقعیت وجود ندارد هنوز دولت شروع نشده اکثر رفقا در برخی یایتها روزنامه ها و... هرروزه مشغول تخریب دولت هستند فراموش کردند موفقیت هر دولتی از هر جناحی موفقیت همه مردم است