حسینی: تک‌رای‌ها پیروز انتخابات ریاست‌ جمهوری را مشخص خواهند کرد

سیدمحمد حسینی معاون رئیس‌جمهور در دولت سیزدهم با اشاره به اهمیت حضور گسترده در انتخابات گفت: حتی یک رای هم می‌تواند تاثیرگذار باشد و اگر یک نامزد یک رای هم بیشتر داشته باشد، پیروز خواهد شد و به نوعی می‌توان گفت تک‌رای‌ها پیروز انتخابات ریاست جمهوری را مشخص خواهند کرد.
سیدمحمد حسینی معاون رئیس‌جمهور در دولت سیزدهم در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس گفت: انتخابات ریاست‌جمهوری که در ۸ تیرماه برگزار شد نشان داد که یک رقابت نزدیک و فشرده بین آقای دکتر پزشکیان و آقای دکتر جلیلی وجود دارد. این دو نماینده دو جریان و تفکر در کشور هستند، یک تفکر که معروف شده به تفکر به غرب گرایی، که در دولت یازدهم و دوازدهم ما شاهد بودیم که چگونه کشورداری می‌کردند و چه شعارهایی دادند و گفتند که می‌خواهند با کدخدا و با غرب مذاکره کنند و تحریم‌ها را بردارند ولی در نهایت در آن ۸ سال نه تنها بهبودی در وضعیت معیشتی مردم حاصل نشد بلکه مشکلات افزون شد و‌ تحریم‌ها هم به جای خودش باقی ماند.وی گفت: این جریان مجدداً در اطراف آقای پزشکیان هستند و می‌خواهند به قدرت برگردند و باز قوه مجریه، استانداری ها و دستگاه های اجرایی کشور را در دست بگیرند.حسینی تصریح کرد: این جریان با نگاه نظام سرمایه داری‌در طی ۸ سال موجب افزایش فاصله طبقاتی شدند و موجب شدند که به سمت بی‌عدالتی برویم. در این دوران ما شاهد سو استفاده‌ها و مفاسدی بودیم و‌ بسیاری از پروژه ها معطل ماند و گرفتاری‌های متعددی ایجاد شد که به زیان ملت بود.عضو هیات علمی دانشگاه تهران تصریح کرد: در مقابل تفکر دیگری وجود دارد که خود را خادم ملت می دادند و معتقد است که برای حل مشکلات باید شبانه روزی تلاش کرد که در طی سه سال دولت شهید آیت الله رئیسی شاهد چنین موضوعی بودیم و شهید رئیسی تلاش بی وقفه‌ای را انجام دادند که شرایط به حالت عادی برگردد و ما شاهد پیشرفت کشور باشیم و خدمات ارزنده‌ای به مردم ارائه شود.
وی اضافه کرد: آقای جلیلی نماینده این تفکر است، تفکری که خودش را خادم و نوکر مردم می‌داند به جای اینکه نگاه از بالا به پایین داشته باشند یک انسان متواضعی است که خودش را وقف خدمت به مردم کرده است.حسینی با اشاره به رقابت و آرای نزدیک نامزدهای این دو جریان گفت: این رقابت نزدیک می‌طلبد که همه کسانی که دوستدار پیشرفت کشور هستند، همه نیروهای جبهه انقلاب و همه عزیزانی که در روز جمعه ۸ تیر به آقای جلیلی و آقای قالیباف رای دادند در روز جمعه پانزدهم تیر ماه هم مجدد حضور پیدا کنند و مسئله را کم اهمیت ندانند. به هر حال حتی یک رای هم می تواند تاثیر گذار باشد زیرا اگر یک نامزد یک رای هم بیشتر داشته باشد پیروز خواهد شد و به نوعی می‌توان گفت که تک رای ها پیروز انتخابات ریاست جمهوری را مشخص خواهند کرد. برای همین روز جمعه باید حضور جدی در پای صندوق‌های رای داشته باشیم.حسینی تصریح کرد: اعضای ستاد آقای قالیباف هم با توجه به اینکه ایشان حمایت خود را از آقای جلیلی اعلام کردند باید پای کار بیایند، آقای قالیباف نزدیک به ۳ و نیم میلیون رای در مرحله اول کسب کردند که این آرا باید به سبد آقای جلیلی اضافه شود و اگر کم کاری صورت گیرد ممکن است بخشی از آرا به نام آقای پزشکیان نوشته شود برای همین انتظار از همه دوستان جبهه انقلاب این است که حواشی را کنار بگذاریم و با قدرت تلاش کنیم تا انشالله آقای جلیلی بتواند با یک فاصله قابل توجه رییس جمهور منتخب مردم باشد.وی اضافه کرد: از عزیزان دیگری که خواهان تحول در کشور و بهبود وضعیت و توسعه روابط با کشورهای مختلف دنیا هستند و نمی‌خواهند روابط خارجی ما تنها به چند کشور غربی خلاصه شود، هم‌ درخواست می‌شود بیایند و به آقای دکتر جلیلی رای بدهند.
این استاد دانشگاه تاکید کرد: الان تنها بحث آقای جلیلی نیست، بحث یک تفکر است که افرادی مانند آقایان آخوندی و جهانگیری و ظریف آن را نمایندگی می کنند، کسانی که کارنامه خوبی ندارند ، وعده‌هایی دادند که عمل نکردند و در دوران مدیریت آنها شاهد سواستفاده ها و مفاسدی بودیم، برادر رییس جمهور، اقوام و بستگان برخی از مقامات و برخی روسای سازمان ها به خاطر سواستفاده هایی که از جایگاه خود داشتند بازداشت شدند.حسینی تصریح کرد: ما به دنبال یک رییس جمهور، پاک دست، پرتلاش و پرکار، وارسته و با مدیریت جهادی هستیم‌ که شناخت خوبی از مسایل داشته باشد و مورد اعتماد رهبری باشد که آقای جلیلی دارای چنین خصوصیاتی است و طی این سالها با نخبگان و کارشناسان و کارگران و ... جلسات متعددی داشته و مسائل و‌ مشکلات را به خوبی می شناسند و برای مسایل راهکار مناسبی دارد و انشاالله مردم روز جمعه با حضور در انتخابات اجازه ندهند که به عقب و به دورانی که کاری انجام نمی شد و مسولان احساس مسئولیت نمی کردند، بازگردیم و تلاش کنند مسیر شهید رییسی ادامه یابد.وی گفت: به هر حال مردم در یک دوران شاهد مدیریت افرادی همچون آقای آخوندی بودیم که نساختن مسکن را افتخار می دانست و انشالله تلاش کنند که چنین افرادی دیگر نتوانند به عرصه مدیریت بازگردند.
۳۰ MB
15:46 - 11 تیر 1403

4 بازنشر11 واکنش
136٫1k بازدید



25 پاسخ

@user17198312916211 تیر 1403
در پاسخ به
تخریب طرف مقابل با میزان رای اون طرف رابطه مستقیم داره پس لطفا کم نزارید.

تصویر نمایه‌ی ‌ادیب ظاهری عبده وند‌
@AdibZaheri11 تیر 1403
در پاسخ به
ظاهرا تاکید طرفین برای جلب رای مردم،‌ نشان دادن عواقب پیروزی طرف مقابل است! یعنی به من رای بدهید تا طرف مقابل رای نیاورد و اوضاع تان بدتر از این نشود! به نظرم یکی از دلایلی که بیشتر مردم از رای دادن ناامید شده اند،‌ همین رویه است! متاسفانه اصلاح هم نمی کنند و عبرت نمی گیرند.

@user17079262723011 تیر 1403
در پاسخ به
ما مدیریت شماها را هم دیده ایم . جلبک نیستیم فراموش کنیم

@Baaashraaaaaam11 تیر 1403
در پاسخ به
این تفکر که خودش را خادم ملت میداند میدونه الان نون و ماستو پنیر بخوای بخری باید ۲۰۰ تومن پول بدی

@ali_bakeri11 تیر 1403
در پاسخ به
رییس ستاد پزشکیان: معاون عمرانی مهدی باکری

تصویر نمایه‌ی ‌سید امیرحسین‌
@user17198338526411 تیر 1403
در پاسخ به و

سه اقدام مهمی که در انتخابات باید انجام دهیم

۱-تثبیت رای فعلی دکتر جلیلی؛۲_جذب آراء افرادی که رای نداده اند یا به دکتر قالیباف رای داده‌اند؛۳_تغییر رای کسانی که به پزشکیان رای دادند؛هم بر سبد جلیلی بیفزاییم و هم از سبد پزشکیان بکاهیم؛روستاها و شهرهای آذری زبان و سنی نشین را هم دریابیم.#انتخابات_ریاست_جمهوری #جلیلی#فالیباف#پزشکیان

تصویر نمایه‌ی ‌سید امیرحسین‌
@user17198338526411 تیر 1403
🔺زمزمه‌های گرانی بنزین و گازوییل از طرف ستاد پزشکیان🔹آروم گرون میکنمیم مردم اذیت نشن!#انتخابات #جلیلی #پزشکیان

تصویر نمایه‌ی ‌سید امیرحسین‌
@user17198338526411 تیر 1403
در پاسخ به

این خبر حذف شده است.


تصویر نمایه‌ی ‌سید امیرحسین‌
@user17198338526411 تیر 1403

مظلومین به ایران قوی نیاز دارند

#بی_تفاوت وتماشاگر نباشیممظلومین به ایران قوی نیاز دارند#جلیلی

تصویر نمایه‌ی ‌سید امیرحسین‌
@user17198338526411 تیر 1403
در پاسخ به و

دوران جلیلی جنگ شد؟

#جلیلی از سال ۸۶ تا ۹۲ دبیر شورای عالی امنیت ملی بود. بخشی ازاین دوران همزمان با بوش رئیس جمهور جنگ طلب آمریکا و جنگ افغانستان و عراق در اطراف ایران بود. با این تنش‌ها آیا جنگ شد؟ #انتخاب_اصلح

تصویر نمایه‌ی ‌سید امیرحسین‌
@user17198338526411 تیر 1403
در پاسخ به

این خبر حذف شده است.


تصویر نمایه‌ی ‌سید امیرحسین‌
@user17198338526411 تیر 1403
در پاسخ به و

نظر پزشکان درباره پزشکیان و جلیلی چیست؟

شگفتی دیگه!دکتر فروزان نیا، پنجه طلای ایران، مشهورترین جراح کم نظیر قلب و ریه از #جلیلی حمایت کرد و با بولدوزر از #پزشکیان رد شد:شما که نتونستی رشته خودت رو مدیریت کنی چطور میتونی سیاست خارجی، فرهنگ و اقتصاد رو درست کنی؟!.🟡🟡 اینها میدونن چی در انتظارمونه!
۲ MB

تصویر نمایه‌ی ‌سید امیرحسین‌
@user17198338526411 تیر 1403
در پاسخ به
در پاسخ به
#سعید_جلیلی #جلیلی دوران خفت بار روحانی هرگز.یک ایران برای جهش و پیشرفت اماده میشود.🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

تصویر نمایه‌ی ‌سید امیرحسین‌
@user17198338526411 تیر 1403
در پاسخ به

این خبر حذف شده است.


تصویر نمایه‌ی ‌سید امیرحسین‌
@user17198338526411 تیر 1403
در پاسخ به

این خبر حذف شده است.


تصویر نمایه‌ی ‌پویا‌
@pouyansari00611 تیر 1403
دوستان اگر در توانتون هست به روستاهای اطراف شهرتون برید و برنامه های آقای جلیلی رو توضیح دهید . طوفان توئیتری و مجازی هم تاثیر داره ولی حضور میدانی چیز دیگه ایه

تصویر نمایه‌ی ‌iran_love‌
@iran_new11 تیر 1403
در پاسخ به
#جلیلی #سعید_جلیلی تنها گزینه درست و با برنامه / اگر میخوای شب بخوابی صبح جیبت کوچیکتر شده باشه به #پزشکیان رای بده 😄

@user17173369713111 تیر 1403
در پاسخ به
جدی میفرمایید!!!!

@user17198449448811 تیر 1403
در پاسخ به
الگوی رفتار شناسی رای دهندگان در مرحله اول انتخابات، عبور از قالیباف و رای به جلیلی و دور دوم انتخابات هم عبور از #سعید_جلیلی و رای به #مسعود_پزشکیان