عرضه یک میلیارد دلار پوشاک توسط یک پلتفرم ترکیه‌ای در ایران

به گفته عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک مبارزه مستمری در زمینه واردات و عرضه پوشاک قاچاق وجود ندارد، طوری که در سال گذشته یک پلت فرم ترکیه‌ای اعلام کرد که یک میلیارد دلار پوشاک به ایران ارسال کرده است.
مجید افتخاری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در مورد عرضه پوشاک قاچاق در کشور، گفت: برنامه مستمری برای مبارزه با واردات و عرضه پوشاک قاچاق وجود ندارد و اقدامات مقطعی که در این زمینه انجام می‌شود، نمی‌تواند تاثیر مثبتی داشته باشد.
عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک ایران اظهار داشت: با توجه به واردات پوشاک قاچاق به شیوه‌های گوناگون از جمله واردات پوشاک استوک یا کالاهای رد سفارش شده، تولید کنندگان قدرت رقابت ندارند.
وی بیان داشت: این کالاها بسیار ارزان قیمت هستند و لذا با قیمت پایین وارد و عرضه می شوند بنابراین تولید کننده ای که باید مالیات، ارزش افزوده و سایر هزینه‌های تولید را بپردازد، به هیچ عنوان توان رقابت در بازار را ندارد.
افتخاری با بیان اینکه متاسفانه برخی سلبریتی‌ها نیز با تبلیغ پوشاک قاچاق به مصرف آن دامن می‌زنند، گفت: این در حالی است که واردات پوشاک قاچاق استوک که به صورت فله‌ای و غیربهداشتی به کشور انجام می‌شود، می‌تواند منجر به بروز بیماری‌های مختلف از جمله بیماری پوستی برای مصرف کنندگان شود.
وی بیان داشت: در سال گذشته یک پلت فرم ترکیه‌ای اعلام کرد که یک میلیون دلار پوشاک به ایران صادر کرده است.
عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک ایران بیان داشت: خریداران پوشاک از این پلت فرم‌ها سفارشات خود را از طریق پست در بسته‌های یک کیلوگرمی تحویل می‌گیرند به عنوان مثال اگر فردی 100 کیلو سفارش داشته باشد، سفارشات خود را در 100 بسته یک کیلوگرمی تحویل می‌گیرد.
افتخاری اظهار داشت: همچنین بخشی از پوشاک قاچاق از طریق مرزنشینان و با استفاده از معافیت‌های قانونی وارد کشور می‌شود.
وی اظهار داشت: پوشاک قاچاق از چین، ترکیه، بنگلادش به سمت ایران گسیل می‌شود و هیچ برنامه جامع و مستمری برای مبارزه با آن وجود ندارد، گفت: تولید کنندگان ما با توجه به هزینه‌های بالای تولید امکان رقابت با این پوشاک قاچاق وارداتی را ندارند.
وی گفت: گردش مالی پوشاک در کشور حدود 9  تا 10 میلیارد دلار است که 30 درصد آن را پوشاک قاچاق تشکیل می‌دهد، اما براساس برآوردهای دولت حدود 5 درصد از ارزش پوشاک یعنی 500 تا 600 میلیون دلار را پوشاک قاچاق تشکیل می‌دهد.#پوشاک#قاچاق#پوشاک_قاچاق#ترکیه
11:52 - 5 فروردین 1403

6 إعادة النشر9 التفاعل
10٫4k من المشاهدات


15 الإجابة

‌حسین‌ صورة الملف الشخصي
@Hossein13995 فروردین 1403
تعليقًا على
بجای نق زدن ، شما هم رقابت کنید ، ایران کشور ثروتمندی با نیروهای جوان و با انگیزه می باشد

‌علیرضا زینلی‌ صورة الملف الشخصي
@user1708493310365 فروردین 1403
تعليقًا على
تنها راه مبارزه با قاچاق پوشاک پشتیبانی صحیح و با نظارت مستمر از اثر بخشی پشتیانی ها است. چرا باید تولید کنندگان ترکیه با هزینه بالای انرژی و دستمزد بیشتر، بتوانند با تولیدات ایرانی رقابت کنند؟ صاحب صنعت پوشاک در وزارت صمت کیست؟ برنامه ایشان برای صادرات پوشاک ایرانی چیست؟ آیا پاسخی خواهیم شنید؟

‌صائب خانزاده‌ صورة الملف الشخصي
@Saebkhanzadeh5 فروردین 1403
تعليقًا على
کار رو بسپرند به خود تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک.

@user1707981520145 فروردین 1403
تعليقًا على
حالا مبارزه با قاچاق یه امر لازم اما معنی دیگر گزارشتون این که با جلوگیری از واردات اجناس ارزان قیمت خارجی با جنسهای گران قیمت داخلی پدر ملت در بیارید شما که عرضه ندارید از مسئولین بی عرضه تر بخواهید چرا تولیدات داخلی در داخل کشور قدرت رقابت با اجناس خارجی ندارند

‌محمدرضا گل گل‌ صورة الملف الشخصي
@GOLGOL5 فروردین 1403
تعليقًا على
ستاد بی خاصیت مبارزه با قاچاق کالا و ارز را تعطیل کنید. این ستاد چه خدمتی کرده است؟ چرا تشکیلاتی موازی ایجاد کرده اید که بیخ گوش آن میلیاردها دلار قاچاق می شود؟ پست های اداری و حقوق های بالا و خودروی دولتی را در اختیار کسانی گذاشته اید که بود و نبودشان فرقی نمی کند. دستگاههای زائد را تعطیل کنید.

‌علی حسینی‌ صورة الملف الشخصي
@ali335 فروردین 1403
تعليقًا على
سلام حالا مبارزه با قاچاق هیچی فقط توجه به رهنمودهای رهبری برای مسئولین امسال جهش تولید با مشارکت مردم ....مسئولین محترم قاب کنید پوستر کنید سمیناهار تشکیل بدید برای حرف و صحبت رهبر.برادر من چقدر عمل میکنید به صحبتهاخیاطی و پوشاک ما خیلی بهتر از ترکیه و کشورهای دیگه است حمایت کنید از تولید حمایت

‌هدي حداد‌ صورة الملف الشخصي
@H_h_Y5 فروردین 1403
تعليقًا على
متاسفانه عده ايي حاضر هستند لباس دست دوم بپوشند اما جنس ايراني نخرند، جنس داخلي خوب با قيمت مناسب هم بوده و اتفاقا خداروشكر فروش هم داشته منتها توليدات داخل هم بايد انشاالله بيشتر شود و همينطور فرهنگ مردم هم براي استفاده از پوشاك درست بالاتر و همينطور نظارت هم بيشتر باشد براي جلوگيري از واردات نابجا

@user17091002129733770325 فروردین 1403
تعليقًا على
فکری بحال اتباع کنیدسالی بالا سه هزار همت خرج اتباع میکنبم قدم به قدم کشور پرازافغان شده فقط یارانه نون که به اتباع میدیم خرج فقرای خودمون کنیم فقرریشه کن میشه سالی پانصدهمت یارانه بنزین به اتباع میدیم میلیونها خونه اتباع اب برق گاز مفت میگیرن نسبت به قیمت جهانی سریع یارانه ها را به کدملی بدید

@user1709637850805 فروردین 1403
تعليقًا على
لطفا بفرمایید کجای این مملکت درسته که ما دلمان خوش باشد ؟؟؟؟

@user17091000378972433795 فروردین 1403
تعليقًا على
اب برق گاز که عملا در کشور ما مفت هست ، حقوق کارگر هم که افتضاح ، اما کارفرمای ایرانی نمیتواند با قیمتهای جهانی رقابت کند و مدام درخواست انحصار میکند

‌فردین سنگچیان‌ صورة الملف الشخصي
@FardinSangchian5 فروردین 1403
تعليقًا على
بازگردیم به دوران پرشکوه احمدی نژادهمان که یکی از سرمایه های انقلاب بودو به یاد بیاریم که چطور در سکوت همگان، تولید کنندگان ایرانی به خاک سیاه نشستن و یکی پس از دیگری ورشکست شدن!!!در اکثریت عرصه ها، ردپای مدیریت دوستان همچنان میدرخشد!!!

@Parsa85 فروردین 1403
تعليقًا على
اجناس با کیفیت و متنوع با قیمت خوب تولید بشه همه استقبال میکنن.تولیدکننده های ما اکثرا توقع دارن تولید بی کیفیتشون را با قیمت گزاف بفروشن واردات هم نباشه تا خون ملت توشیشه بکنن..مثل صنعت خودرو وجدیدا لوازم خانگی

‌رضوانا مهد‌ صورة الملف الشخصي
@IrAniAm5 فروردین 1403
تعليقًا على
اینقد قیمت بالاو کیفیت پوشاک ایرانی پایینهکه اصلا ادم متحیر میشه که قدرت رقابت ندارن.