ایجاد فرکانس محلی تلویزیون برای تبلیغات انتخاباتی

سخنگوی ستاد انتخابات کشور صبح امروز گفت: براساس آنچه با ستاد انتخابات صدا و سیما توافق شده، این سازمان یک فرکانس محلی تلویزیونی را برای تبلیغات نامزدهای انتخابات مجلس در نظر گرفته است.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور در برنامه صبح بخیر ایران در خصوص آخرین وضعیت انتخابات گفت: اکنون در فرایند بررسی صلاحیت‌ها در هیات نظارت هستیم. از ۲۵ آبان ماه این فرایند آغاز شده و تا ۱۴ دی ماه ادامه دارد. در این فرایند صلاحیت آن دسته از داوطلبانی که در هیات اجرایی وضعیت آن‌ها عدم تایید یا عدم احراز است، باری دیگر مورد بررسی قرار می‌گیرد. در ۱۵ دی ماه نتایج از طریق پیامکی به آن‌ها اعلام خواهد شد. از ۱۵ دی ماه همچنین نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی انتخاب خواهند شد.  وی افزود: امسال قانون شفافیت و نظارت بر منابع مالی در تبلیغات در حال اجراست. در همین راستا از سامانه مالی انتخابات رونمایی شد. قانونگذار در این قانون به دنبال این بوده که تمامی امور مالی انتخابات در یک سامانه ثبت شود تا هم هزینه‌ها و هم منابع مالی نامزدها کاملا شفاف باشد. همه این اطلاعات در این سامانه درج شده است. روز ۱۵ دی ماه پیامکی برای نامزدها شامل رمز عبور و نام کاربری جهت ورود به سامانه ارسال خواهد شد.  اسلامی در خصوص سامانه ثبت امور مالی انتخابات توضیح داد: نامزدها در این سامانه یک نماینده مالی معرفی می‌کنند. البته این امکان وجود دارد که نامزد نماینده مالی خودش باشد. هزینه‌هایی که یک نامزد می‌تواند برای انتخابات داشته باشد، بر ۴ محور استوار است. یکی از این محورها هزینه برپایی ستاد انتخاباتی است.
هزینه برپایی تجمعات، هزینه تبلیغات مجاز و هزینه پرداخت حق‌الزحمه عوامل اجرایی نیز از دیگر محورها هستند  وی همچنین گفت: بر اساس قانون، ۲۰ درصد سقف هزینه حوزه انتخابیه می‌تواند به صورت حمایت مالی دریافت شود. این حمایت می‌تواند از جانب هر شخص حقیقی ایرانی، حزب یا گروه سیاسی دارای مجوز و همچنین منابع دارایی‌های خود فرد باشد. این موارد، سه منشا اصلی برای دریافت حمایت مالی هستند. با این حال ما برای هر حوره انتخابیه سقفی را در نظر گرفته‌ایم.  اسلامی درباره چگونگی تعیین سقف هزینه حوزه‌های انتخابیه گفت: ما سه مشخصه را در نظر می‌گیریم. محدوده جغرافیایی، پراکندگی جمعیت و تعداد کرسی، عوامل تاثیرگذار در تعیین این سقف هستند. در این دوره ماده ۷۴ قانون جدید را داریم که بر اساس آن دستگاه‌های اجرایی ذیل ماده ۵ مدیریت خدمات کشوری که دستگا‌های دولتی را شامل می‌شود، می‌بایست فهرست اماکن و ظرفیت‌های خود را در اختیار ستاد انتخابات بگذارند تا نامزدها بتوانند استفاده لازم را داشته باشند.  وی افزود: قبلا نامزدها برای تبلیغات باید هزینه‌های بالایی را متحمل می‌شدند. اکنون بر اساس قانون جدید، صدا و سیما و شهداری‌ها نیز آماده خدمت‌رسانی هستند. برای مثال صدا و سیما یک فرکانس محلی را در حوزه انتخابیه در اختیار ما قرار می‌دهد تا همه نامزدها بتوانند به نوعی دیده شوند. این باعث به وجود آمدن فضایی مبنی بر عدالت و مساوات می‌شود.  این اقدام در راستای تحقق سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری انجام شده است.
ما شاهد نامزدهایی هستیم که وارد این راه شده و بسیار هدفمند هستند، اما امکانات دیده شدن را در اختیار ندارند آن‌ها بانیان و پشتیبانانی را ندارند که از آن‌ها حمایت کنند. به همین جهت امکانات رایگاه و شبهه رایگانی به نامزدها داده شده است. همچنین پیامرسان‌های داخلی در هر حوزه انتخابیه، جایگاهی را به تبلیغات اختصاص داده‌اند. وزارت ارتباطات در این زمینه کمک شایانی کرده است. امیدواریم به همین شکل فضای با شور و نشاطی در انتخابات رقم بخورد. پایان پیام/.
انتخابات
10:36 - 5 دی 1402

1 بازنشر
19 بازدید



1 پاسخ