معادن استهبان با ذخیره ۵۷ میلیون تن؛ فرصتی مغتنم در اشتغالزایی
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان فارس گفت : ۷ معدن فعال با ذخیره قطعی ۵۷ میلیون تن و استخراج سالیانه ۵۰۰ هزار تن از ظرفیتهای اشتغالزای شهرستان استهبان است.
به گزارش خبرگزاری فارس از استهبان، حمیدرضا ایزدی در جلسه شورای اداری شهرستان استهبان که به ریاست استاندار فارس و با حضور مسئولان محلی برگزار شد، با اشاره به توانمندیهای تولیدی و تجاری شهرستان استهبان و با اشاره به تولید فراوان محصولات باغی و زراعی انجیر و زعفران، به عنوان قطب تولید این محصولات در کشور، اظهار داشت : انجام فعالیت بیشتر و تلاشی گستردهتر در توسعه صنایع تکمیلی و تبدیلی و بستهبندی برای شناساندن این محصولات ارگانیک به هموطنان و مردم سایر نقاط جهان ضروری است. وی به راهاندازی خوشه انجیر استهبان اشاره کرد و افزود : طرح مطالعات امکانسنجی ایجاد این خوشه و انعقاد قرارداد با پیمانکار در دستور کار سازمان صنایع کوچک قرار دارد. رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس ادامه داد : مراحل اجرایی راهاندازی خوشه انجیر استهبان با همکاری دستگاههای اجرایی و تشکلهای بخش خصوصی با هدف بسترسازی برای تعامل و همافزایی، ارتقاء توان واحدهای تولیدی، صنعتی و حضور مستمر در بازارهای بین المللی، ثبت برند جهانی و ارزش افزوده انجام خواهد شد . ایزدی اضافه کرد : این شهرستان تعداد ۱۹ واحد فعال صنعتی دارای پروانه بهرهبرداری را با سرمایهگذاری ۲۴۸ میلیارد ریال در حال فعالیت دارد. وی بیان داشت : ۷ معدن فعال با ذخیره قطعی ۵۷ میلیون تن با سرمایهگذاری ۵۲ میلیارد ریال و استخراج سالیانه ۵۰۰ هزار تن از دیگر ظرفیتهای این شهرستان که باعث اشتغالزایی بیش از ۷۰ نفر شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس اظهار داشت: همچنین ۳ فقره پروانه اکتشاف و ۲ فقره گواهینامه کشف با ذخیره قطعی یک میلیون تن با سرمایهگذاری یک میلیارد ریال از دیگر پتانسیلهای شهرستان استهبان است ایزدی گفت : در شهرستان استهبان، تعداد ۲۲ جواز تاسیس با پیش بینی ۴۷۳ میلیارد ریال سرمایهگذاری و ۲۴۸ نفر اشتغال در زمینه های محصولات اعم از لاستیک و پلاستیک، ساخت ماشین آلات و تجهیزات، محصولات غذایی و آشامیدنی و ساخت کاغذ و محصولات کاغذی صادر شده است. وی خاطرنشان کرد : شهرستان استهبان دارای ۲۴۱ صنوف تولیدی، ۶۳۰ توزیعی، ۱۲۸ خدماتی و ۲۲۵ خدمات فنی که در مجموع بیش از هزار ۲۰۰ فقره همچنین ۱۳ اتحادیه و یک اتاق اصناف از ظرفیت های این شهرستان می باشد. انتهای پیام/ س.
21:33 - 16 مهر 1399