دست‌درازی به بیت‌المال عملی شرم‌آور است/مسوولان از عمل پیامبر الگوگیری کنند

مسوول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد سنندج گفت: شنیدن اخبار تعرض و دست‌درازی افرادی به بیت‌المال را خبری ناراحت‌کننده و شرم‌آور بیان کرد و ادامه داد: در جامعه اسلامی که همواره صحبت از کمالات پیامبر نور و رحمت است، نباید چنین موارد ناگواری روی دهد.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، حجت‌الاسلام مجید طاهری در آیین گرامیداشت هفته وحدت و هفته بسیج در سالن همایش دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج، اظهار کرد: خداوند پیامبر(ص) اکرم را به عنوان اسوه حسنه برای الگوپذیری امت مسلمان مبعوث کرد لذا تبعیت از خلق و خوی پیامبر وظیفه همه مسلمانان به‌خصوص مدیران و مسوولین است. وی با بیان اینکه خداوند الگوپذیری از صفات پاک پیامبر را به همه مسلمانان واجب کرده است، تصریح کرد: نحوه برخورد نبی اکرم (ص) با زیردستان خود بارها در احادیث و روایات برای مدیران و رهبران حکومت‌ها که نشان‌دهنده نحوه مطرح کردن مطالبات مردم با حاکمان خود است، اشاره شده لذا افرادی که در هر پست و مقامی هستند و مردم را با پاسخ سخیف از خود می‌رانند و پیامبر بزرگ اسلام را به عنوان اسوه حسنه مقلد خود قرار نمی‌دهند، به بیراهه می‌روند. مسوول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌آزاد اسلامی واحد سنندج خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم (ص) با اخلاق و حسن‌رفتار و برخورد خوش مردم را جذب دین اسلام می‌کرد. طاهری در ادامه امین و امانتداری را از دیگر صفات برجسته پیامبر(ص) عنوان کرد و افزود: متاسفانه جامعه امروز ما دچار عدم امانتداری و خیانت به بیت‌المال شده است. وی شنیدن اخبار تعرض و دست‌درازی افرادی به بیت‌المال را خبری ناراحت‌کننده و شرم‌آور بیان کرد و ادامه داد: در جامعه اسلامی که همواره صحبت از کمالات پیامبر نور و رحمت است، نباید چنین موارد ناگواری روی دهد.
مسوول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد سنندج در پایان اذعان کرد: ادامه‌دادن راه پیامبر اکرم (ص) تنها به جا آوردن نماز و روزه و ادعای مسلمانی نیست بلکه همه ما در عمل و تمامی ابعاد زندگی باید تابع فرامین نبی اکرم که پیام‌آور مهربانی، عدل و عدالت است، باشیم انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۷.
هفته وحدت
00:14 - 6 آذر 1397

1 إعادة النشر
3 من المشاهدات


1 الإجابة