اخلاقگريزي بزرگترين بحران جوامع بشري است
خبرگزاري فارس: امام جمعه شهرضا گفت: امروزه اخلاقگريزي و زير پا گذاشتن شئونات اخلاقي بزرگترين بحران جوامع بشري به حساب ميآيد.
به گزارش خبرگزاري فارس از شهرضا، حجتالاسلام سيفالله يعقوبي در خطبههاي اين هفته نماز جمعه با بيان اين مطلب افزود: يكي از بركات ماه مبارك رمضان، دوري از دنيا و لذايذ دنيوي است.
وي ادامه داد: خداوند در قرآن فرموده اي افرادي كه ايمان آوردهايد، روزه بر شما نوشته شده است همانطور كه بر پيشينيان شما نوشته شده بود روزه بگيريد تا نتيجهاش تقوا باشد.
خطيب جمعه شهرضا با اشاره به گسترش بيرويه ماديگرايي در جامعه امروز تصريح كرد: تفكر ماديگرايي در زندگي و رفتار مردم جاري و ساري شده است و اين ماه ميتواند عرصه خوبي براي دوري از ماديات باشد.
وي با اشاره به لزوم ترويج نگاه ديني در تمامي عرصههاي جامعه افزود: در جامعه ديني تمامي حوزههاي اجتماعي، اقتصادي، صنعتي و فرهنگي بر اساس معيار دين فعاليت ميكند و اين موضوعي است كه بايد مد نظر تمامي افراد جامعه باشد.
يعقوبي كسب روزي حلال را عامل دينداري در دنياي امروز برشمرد و تصريح كرد: همگان بايد بدانند آنچه از مال دنيا در نزد آنهاست امانتي است كه خداوند در اختيار آنها قرار داده تا به وسيله آن عامل ترويج شادي، نشاط و پيشرفت در جامعه باشند.
وي با اشاره به عواقب درآمدهاي نامشروع در جامعه افزود: دوري از مال حرام يكي از خصوصيات بارز شخص مؤمن است و اين موضوعي مهم و حياتي است كه بايد در تمامي سطوح اجتماع از بازار گرفته تا سطح ادارات و بخشهاي تجاري مورد توجه قرار گيرد.
امام جمعه شهرضا در خطبه دوم نماز جمعه ضمن اشاره به لزوم دينداري در سنين جواني افزود: يكي از بزرگترين مواهب خدادادي به انسان دوران جواني است و خوشا به حال افرادي كه از اين دوران به بهترين شكل ممكن بهرهمند ميشوند.
وي با اشاره به شهادت جانباز سرافراز سردار سرلشگر وليالله كشوري از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس گفت: وظيفه خود ميدانم از آحاد مردم به دليل حضور پررنگ در مراسم تشييع پيكر اين جانباز سرافراز تشكر و قدرداني كنم.
يعقوبي با اشاره به اجراي طرح تذكر لساني در سطح شهرضا از ابتداي ماه مبارك رمضان ادامه داد: بر اساس آمار موجود با اجراي اين طرح شاهد كاهش منكرات در سطح جامعه بودهايم و اميدواريم شاهد ثمرات بيش از پيش اين طرح در آينده نزديك باشيم.
وي با اشاره به روز خبرنگار تصريح كرد: 17 مرداد سالروز شهادت شهيد صارمي خبرنگار خبرگزاري جمهوري اسلامي در افغانستان به دست طالبان است و شايسته است در اين روز بزرگ از سفيران پرتلاش حوزه خبر و اطلاعرساني تشكر و قدرداني كنيم.
انتهاي پيام/ص20
16:22 - 14 مرداد 1390