مازنيها در انتظار ميزباني آيتالله نوري همداني هستند
خبرگزاري فارس: معاون سياسي امنيتي استاندار مازندران گفت: هفته آينده مازنيها ميزبان حضرت آيتالله العظمي نوري همداني از مراجع عظام تقليد هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس از ساري، هادي ابراهيمي پيشازظهر امروز در جلسه ستاد استقبال از آيتالله نوري همداني كه در استانداري مازندران برگزار شد، بيان داشت: آيين با شكوه استقبال از اين علم مجاهد روز شنبه 16 مرداد ماه سال جاري در فرودگاه بينالمللي دشت ناز ساري برگزار ميشود.
وي با اشاره به اينكه ميزباني از اين مرجع عاليقدر افتخار بزرگ است، افزود: در روزهاي شنبه، يكشنبه و دوشنبه هفته آينده حضور با مرجع تقليد نصيب مردم ولايتمدار مازندران در شهرهاي ساري، بابل و تنكابن ميشود.
ابراهيمي حضور در گلزار شهداي ساري و ديدار با اقشار مختلف مردمي در ساري را از برنامههاي اين مرجع عاليقدر دانست و تصريح كرد: ديدار با علما و روحانيون در حسينيه عاشقان كربلا و شركت در جلسه شوراي مديران استان از مهمترين برنامههاي سفر آيتالله نوري همداني در مازندران است.
وي ادامه داد: آيتالله نوري همداني در يادواره شهداي تنكابن حضور مييابند و نيز ديدار با شخصيتهاي ديني و سياسي غرب استان را در اين سفر دارند.
معاون سياسي امنيتي استاندار مازندران به نقش روشنگرانه و موضعگيريهاي منطقي آيتالله نوري همداني در جريان فتنه بعد از انتخابات دهم اشاره و خاطرنشان كرد: با توجه به نقش سازنده و كليدي اين مرجع عاليقدر در مقابله با فتنهانگيزيهاي استكبار پس از انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري، مردم مازندران به نحو شايستهاي از اين بزرگوار تجليل ميكنند.
ابراهيمي افزود: دلبستگي مردم ولايتمدار مازندران به مقام رفيع رهبري زياد است و در اين سفر پرفيض از آيتالله نوري همداني كه بيانگر وفاداري به ولايت است به نحو مطلوبي انجام ميشود.
وي بر نحوه مطلوب اطلاعرساني در اين سفر تاكيد كرد و يادآور شد: فضاسازي اطلاعرساني بايد به نحوي باشد تا اخبار به موقع و سريع صورت گيرد.
جانشين فرماندهي نيروي انتظامي مازندران نيز در اين جلسه با بيان اينكه بحث امنيتي در سفر پرفيض اين مرجع رباني عاليقدر تدبير شده است، اظهار داشت: تيمي انتظامي از ابتداي سفر با اين بزرگوار همراه ميشود تا مشكل ترافيكي پيش نيايد.
در اين جلسه تمام اعضاي ستاد به نحو شايستهاي ميزباني خود را اعلام كردند.
انتهاي پيام/آ20/ب
14:34 - 13 مرداد 1389