این ویدئو را یوتیوب حذف کرد

نماهنگ انگلیسی #KHAMENEI با زیرنویس فارسی که در یوتیوب منتشر شد ولی چند دقیقه بعد، #یوتیوب آن را #حذف کرد! تا میزان پای‌بندی به #آزادی_بیان و نشر را یک‌بار دیگر به اثبات برساند!!!
۳۲ MB
21:34 - 7 بهمن 1404

13 بازنشر47 واکنش
206٫8k بازدید



19 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌یونس حبیبیان راد‌
@Youneshabibianrad8 بهمن 1404
در پاسخ به
خیلی قشنگ بود 👍👍👍👍

@Rezakeyvan19858 بهمن 1404
در پاسخ به
تو ایتا و بله چرا بارگذاری نکردین؟ چرا یه کاری میکنین دشمن شاد بشیم؟

لطفا از دانشجویان حمایت بفرماییدhttps://farsnews.ir/user1709100106890653631/1769440263023661527
9**0525

@user1709100106890653631  •  6 بهمن 1404

تعویق مجدد آزمون دکتری ۱۴۰۵ از ۲۴ بهمن به سال ۱۴۰۵
مطالبه

تعویق مجدد آزمون دکتری ۱۴۰۵ از ۲۴ بهمن به سال ۱۴۰۵

به علت حوادث امنیتی اخیر در کشور و با هدف مدیریت شرایط برنامه امتحانی دانشگاه ها و نظام آموزش عالی باتعویق های ۲ هفته ای مواجه شد. اما تعویق ۲ هفته ای برای داوطلبان کنکور چاره ساز نبود چرا که شرایط اینترنت بین الملل، تداخل مجدد امتحانات دانشگاه با تاریخ جدید کنکور و ... همچنان به قوت خود باقی مانده است. همان گونه که در جریان هستید امتحانات پایان ترم دانشگاه های برتر کشور نظیر دانشگاه شریف، خواجه نصیرالدین طوسی و... به اواخر بهمن ماه کشیده شده است. با ایجاد این تعویق بالطبع دانشجویان ارشد که جز قشر ثابت و پر تعداد کنکور دکتری هستند با به همریختگی شدید برنامه های کنکوری و امتحانات پایان ترم مواجه شده اند. این به همریختگی برای بخش زیادی از دانشجویان اینگونه است که داوطلب کنکور دکتری در ۱۸ و ۲۱ و ۲۵ بهمن ماه امتحان دانشگاهی دارد، ۲۴ بهمن #آزمون_دکتری دارد. طبق روال مرسوم سال‌های قبل اغلب اوقات یک فرجه ۳ تا ۴ هفته ای برای جمع‌بندی آزمون دکتری لازم است که با تعطیلات بین دو ترم و شروع ترم این فرجه برای داوطلبان مهیا بود‌ اما اکنون با برگزاری زودتر آزمون دکتری و تعویق های پیش آمده این فرصت جمع بندی را از داوطلبان‌گرفته است. برهمگان واضح است که آزمون دکتری و این مقطع نقش مهمی در آینده علمی دانشگاهیان و بالطبع نظامی علمی و تحقیقاتی کشور دارد. در این شرایط داوطلبان کنکور خواستار #تعویق برگزاری آزمون در فروردین یا اردیبهشت ۱۴۰۵ هستند. علاوه بر به همریختگی زمانی برنامه های امتحانات و تداخل فوق الذکر، قطعی همچنان اینترنت بین الملل (قطع و وصل شدن پی در پی در برخی نقاط و برخی دیگر کامل قطع است) اکثر داوطلبان آزمون دکتری به منابع آنلاین نظیر کلاس‌های آموزشی ضبط شده، کلاسهای جمع بندی انلاین و مجازی نکته و تست (داوطلب در شهر دیگر کلاسهای انلاین در تهران شرکت کرده و عدم آسانی رفت و امد) جزوات و مقالات پایگاه های علمی بین‌المللی دسترسی ندارند. این عدم دسترسی باعث کاهش کیفیت مطالعه و عدم آمادگی مطلوب‌ شده است. در مجموع می توان گفت ۱- تعویق مجدد امتحانات دانشگاهی و تداخل مجدد امتحانات با آزمون دکتری در ۲۴ بهمن ۲- ادامه دار شدن قطعی همچنان اینترنت بین‌المللی و ۳- اثرات روانی ناشی از حوادث اخیر توانمندی علمی داوطلبان آزمون دکتری ۱۴۰۵ ۴. به دلیل تعویق مجدد امتحانات دانشگاه و تداخل آن با آزمون دکتری، مجددا رفت و آمد بین شهرها برای حضور در امتحانات حضوری ارشد از طرفی و از طرف دیگر حوزه انتخابی کنکور در شهر محل سکونت با مشکل مواجهه می‌شود. ۵. همچنین برودت هوا و نابسامانی آب و هوا هم به این معضل اضافه می‌شود. به همین جهت از خبرگزاری فارس درخواست می شود این خواسته به حق داوطلبان آزمون دکتری ۱۴۰۵ را به نهاد ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، شورای عالی انقلاب فرهنگی، کمیسیون اموزش مجلس و سازمان سنجش کشور منتقل نموده و مانند سایر آزمون ها که در فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود ازمون دکتری به ان زمان موکول کنند. از این رو خواستار تصمیم منطقی و مبتنی با شرایط فعلی هستیم.

نهاد ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و دکتر قائم پناه، ریاست کمیسیون اموزش مجلس شورای اسلامی، سازمان سنجش کشور

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

نمایش گزارش


@user1741150290398 بهمن 1404
در پاسخ به
#کار رسانه ای👍✌️🤩💯

تصویر نمایه‌ی ‌9**3820‌
@salehimahdi8 بهمن 1404
در پاسخ به
جانم فدای ایران پیشمرگ توام سید علی جانم❤️‍🔥🚩

تصویر نمایه‌ی ‌اصلاحات=ویرانی‌
@heydarheydari8 بهمن 1404
در پاسخ به
شما هم میتونید برید سایتی بزنید که توش آزادی بیان موج بزنه و روزی سه بار کلیپ از رهبری بذاریداختیارش رو دارن حذف میکنن همونطور که شما اختیار اینترنت رو دارید و هر وقت میخواید میبندین هر وقت میخواید ملی میکنید هر وقت میخواید آزاد میکنید و کلا آزادی بیان به کتف چپتونهچیزی که عوض داره گله نداره سید

تصویر نمایه‌ی ‌فرهاد کوه کن‌
@user1765033984218 بهمن 1404
در پاسخ به
یوتیوب فیلتره ، جچوری فهمیدین ؟

تصویر نمایه‌ی ‌علی آقا‌
@about8 بهمن 1404
در پاسخ به
آقای حسینی، اونقدر من اینجا پیام نوشتم که فارس نیوز حذف کرده...نق هم نزدم.

@Mrmontaghed8 بهمن 1404
در پاسخ به
خیلی رو دارند خداوکیلی!سالهاست حکومت یویتوب رو برای مردم ایران فیلتر کرده،ولی الان طرفداران حکومت عصبانی‌اند که چرا یک ویدیو از میلیاردها ویدیوی داخل یوتیوب پاک شده!#اینترنت_بین_الملل #اینترنت #اینترنت_را_وصل_کنید #اینترنت_آزاد#اعتراض#اعتراضات

@Kazemi_asl8 بهمن 1404
در پاسخ به
۲۰ روز اینترنت رو روی مردم خودتون کامل بستید، از اول یوتیوب رو برای مردم خودتون فیلتر کردید، حالا دنبال آزادی بیان میگردید؟ چرا در آپارات پخش نکردید؟

@Bahmani18 بهمن 1404
در پاسخ به
❤️❤️❤️

تصویر نمایه‌ی ‌BLOOD ANGELS ( خسته از افراطیون )‌
@BLOOD_ANGELS8 بهمن 1404
در پاسخ به
سالها یوتیوب فیلتره حالا نراحتید چرا ویدئو رو حدف کردن؟؟؟ عجب روزگاری شه

تصویر نمایه‌ی ‌BLOOD ANGELS ( خسته از افراطیون )‌
@BLOOD_ANGELS8 بهمن 1404
در پاسخ به
اینکه شما دم از ازادی بیان میزنید حرص داره

تصویر نمایه‌ی ‌غزل دفتری‌
@ghazaldaftari8 بهمن 1404
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌غزل دفتری‌
غزل دفتری

@ghazaldaftari  •  1 بهمن 1404

شرایط استفاده از اینترنت عمومی توسط افراد مشهور خاطی
مطالبه

ممنوعیت استفاده از اینترنت عمومی (public) برای سلبریتی های خاطی

برخی افراد مشهور با دمیدن در آتش اغتشاشات (و جدا نکردن اعتراض به حق مردم از آن) و دادن اطلاعات غلط و جعلی و غیر کارشناسانه در طی سال های اخیر، خسارات مادی و معنوی بسیار زیادی به بار آورده اند. این افراد بدون داشتن مرجعیت سیاسی، اقتصادی، و یا فرهنگی برای مردم نسخه می پیچند و اذهان جوانان زیادی را آلوده می سازند. به نظر ما ، بخشی از محکومیت سلبریتی های محکوم شده در حملات تروریستی-داعشی اخیر باید در خصوص نحوه استفاده از فضای مجازی باشد. کسانی که بیشترین خسارات را ایجاد کرده اند باید برای همیشه از گذاشتن پست و استوری برای عموم مردم محروم شوند و سایر آنان که به اندازه گروه قبل آتش افروزی مجازی نکرده اند ، به شش ماه ، یک سال ، یا چند سال ممنوعیت استفاده عمومی از شبکه های اجتماعی محکوم شوند. با سپاس فراوان

قوه قضائيه، ریاست محترم قوه قضائیه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ریاست جمهوری و وزیر فرهنگ و ارشاد

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌غزل دفتری‌
@ghazaldaftari8 بهمن 1404
در پاسخ به
فوق العاده زیبا و بی نظیر❤️❤️❤️

تصویر نمایه‌ی ‌Nil‌
@Nilophar8 بهمن 1404
در پاسخ به
من اين تركو بعد از جنگ دوازده روزه تلگرامِ خود سازنده ش شنيدم. و واسم سوال بود چرا يوتوب آپلودش نمیکنن، پس حتما همون موقع هم آپلود کردن و حذف شده! مثل ترك بوبوم تلاويو كه تو یوتوب هر جاى دنيا آپلود ميشد بعد از يه تايمى حذف ميشد.« »

@user1730220961858 بهمن 1404
در پاسخ به
A
AliReza D

@user173022096185  •  4 بهمن 1404

لزوم برخورد قانونی با ویکی‌پدیا و توسعه یک دانشنامه ملی
مطالبه

برخورد قانونی با ویکی‌پدیا و لزوم توسعه دانشنامه ملی

متأسفانه ویکی‌پدیای فارسی در انحصار ضدانقلاب قرار دارد و توهمات خودشان را در مسائل مختلف به مخاطبان القا می‌کنند. از جمله این موارد در صفحه‌ای دیده می‌شود که برای اغتشاشات ۱۴۰۴ تنظیم شده است. در این صفحه، کوچکترین اشاره‌ای به اقدامات تروریستی اغتشاشگران نشده است و سعی در روایت‌سازی وارونه از این حوادث دارند. پلتفرم ویکی‌پدیا از این منظر اهمیت دارد که از اولین نتایج جستجوی کاربران در مرورگر محسوب می‌شود. همچنین این سایت هیچ ممیزی ندارد و هرگونه موضوعات ضداخلاقی و ضدفرهنگی در آن دیده می‌شود. لطفاً پیگیری‌های لازم برای برخورد قانونی با این پلتفرم و توسعه پلتفرم‌های بومی جایگزین را انجام دهید.

شورای عالی فضای مجازی، وزارت ارتباطات و فناوری ایران، شورای امنیت ملی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه