فیلم| تازه ترین تصاویر از تنگه هرمز

تازه ترین تصاویر از تنگه هرمز حاکی است که هرگونه تردد در تنگه با هماهنگی ایران و از مسیر اقتدار صورت می‌گیرد. طی چند روز اخیر حدود ۱۰۰ شناور با اجازه ایران در تنگه عبور کرده‌اند.
۸ MB
13:03 - 3 خرداد 1405
استان ها
هرمزگان

3 بازنشر4 واکنش
36٫9k بازدید




6 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌رسانه پویش های مردم ایران‌
@NewIran2 ساعت پیش
در پاسخ به
تقدیر و تشکر

تشکر از تدابیر اتخاذشده برای مدیریت فضای اینترنت

از کلیه مسئولین گرامی که با قطع اینترنت بین‌الملل در ایام جنگ سوم باعث جریانات مثبت شدند کمال تشکر را دارم . اول اینکه با قطع اینترنت حداقل باعث شد خانواده‌ها که امکان کنترل اینترنت فرزندان و جوانان را نداشتند بطور قهری از مضرات اینترنت به دور باشند . دوم وقتی اینترنت پرو به کاربران داده شود می‌توانند با قیمت جهانی به سطح جهانی وصل شوند. این اینترنت که کاربران داخلی استفاده می‌کنند با قیمت یارانه‌ای است. لذا اگر کاربری بخواهد با اینترنت یارانه‌ای داخلی بخواهد محتوای غیر کنترل شده بین‌المللی را ببیند عدالت نیست . با فعال شدن اینترنت پرو اگر واقعاً کاربری به اینترنت بین‌المللی نیاز دارد و درآمد بین‌المللی دارد چه بهتر که هزینه آن را خودش پرداخت کند و از طریق یارانه به عهده همه جامعه نباشد . سوم با قطع اینترنت جهانی و تعادل بین هزینه اینترنت داخلی و خارجی ؛ تولید محتوای داخلی افزایش پیدا نمی‌کند زمینه رشد پلتفرم‌های داخلی و محتوای آنها افزایش پیدا میکند. چهارم یکی از بزرگترین مشاغل امروز در جهان تولید محتوای مجازی مانند آموزش و فیلم و مانند آن است . به دلیل عدم کنترل پلفرم های خارجی ؛ به راحتی محتوای تولید شده بدون در تظر گرفتن حقوق مولف منتشر میشد . با وجود اینترنت پرو و عدم سهل الوصول بودن دسترسی به محتوای منتشر شده در آن بدون رعایت حقوق تولید کننده ؛ زمینه رشد محتوا سازی خواهد شد .یعنی دیگر حتی اگر محتوی تولید شده در پلتفرم‌های خارجی منتشر بشود برای کاربر داخلی از نظر قیمت مناسب نخواهد بود محتوی تولیدی را با اینترنت پرو دریافت کند و به سمت خرید محتوی تولید داخل خواهد رفت . این یعنی درآمد بیشتر برای تولید کننده محتوا مانند مدرسان و فیلم سازان و.... البته هر تغییر همیشه موافقان و مخالفان خودش را دارد و این تشکر به معنای تایید شیوه اجرای کنونی نیست ولی در مجموع هر تغییری میتواند در زمان اجرا نارضایتی داشته باشد .با اصلاح صحیح هر تغییر و اجرای مناسب و با توضیح مناسب میتوان باعث اقناع جامعه شد. قطع اینترنت یک ضرورت بود که شاید با اصلاح شیوه قطع آن ؛ سبب تحول بزرگی بشود .

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌ملیکا کشاورز‌
@melika_keshavarz2 ساعت پیش
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌ملیکا کشاورز‌
ملیکا کشاورز

@melika_keshavarz  •  14 ساعت پیش

برای حفظ امنیت خانواده و امنیت کشور خودمون، به این پویش رای بدید.🌱
مطالبه

حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی و نظارت بر کسب‌وکارها

برخی از برنامه‌های پرکاربرد مانند اینستاگرام و تلگرام، که عمدتاً توسط کشورهای خارجی (مانند آمریکا) توسعه یافته‌اند، می‌توانند به کمرنگ شدن ارزش‌هایی چون عفت، پاکدامنی و حیا منجر شوند. از این پس، لازم است با دقت بیشتری از “حرم ایران” پاسداری کرده و ضمن ارتقاء و حمایت از اینترنت ملی و پیام‌رسان‌های داخلی، بر رونق آن‌ها تمرکز کنیم. به اینترنت ملی و پیام‌رسان‌های داخلی خودمان رونق بدهید. ساخت ایران، هرچه باشد، از دستپخت اجنبی بهتر است. در صورتی که ارائه اینترنت به برخی کسب‌وکارها ضروری باشد، باید نظارت کافی بر عملکرد آن‌ها اعمال گردد تا از بروز اتفاقات ناگوار و سوءاستفاده‌های احتمالی مثل اتفاق دی ماه (مانند آنچه در گذشته رخ داده) جلوگیری شود.

0
100
گزارش از مطالبه

@rezamz1 ساعت پیش
در پاسخ به
اخذ عوارض چی شد؟ آیا عوارض گرفته می شود؟

@user17091014528029228441 ساعت پیش
در پاسخ به
مردم عزیز ایران به این پویش بپیوندیم .(درود بر ایران ابر قدرت 🌹🌹🌹🌹🌹)

@user1748727538351 ساعت پیش
در پاسخ به و

بوی بد فاضلاب و ایجاد بیماری بین شهروندان

مطالبه

ساماندهی فاضلاب و رفع بوی نامطبوع در مناطق نیرو و فرهنگ‌شهر، شوشتر

رهاسازی آب فاضلاب در رودخانه بدون ایجاد سرپوش مناسب بر مسیر فاضلاب، موجب انتشار بوی نامطبوع در مناطق نیرو و فرهنگ‌شهر شوشتر شده است.

استانداری خوزستان، فرماندار شوشتر، دادستان شهر شوشتر

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

نمایش گزارش


تصویر نمایه‌ی ‌یک بنده خدا 🇵🇸‌
@YBK_88081738 دقیقه پیش
در پاسخ به
بدون عوارض احمقانه است.