دستگیری‌‌ ۵۵‌ نفر از عوامل‌ مزدور رژیم‌ صهیونیستی در هرمزگان

طی‌ رصد اطلاعاتی‌ و تلاش‌ شبانه‌ روزی‌ پاسداران‌ گمنام‌ امام‌ زمان‌( عج)‌ در سپاه‌ ستان‌ هرمزگان‌ ۵۵‌ نفر از عوامل‌ مزدور رژیم‌ صهیونیستی‌ و آمریکای‌ جنایتکار در استان‌ هرمزگان‌ شناسایی‌ و دستگیر شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، روابط عمومی سپاه امام‌سجاد علیه السلام استان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: طی‌ رصد اطلاعاتی‌ و تلاش‌ شبانه‌روزی‌ پاسداران‌گمنام‌ امام‌ زمان‌ (عج)‌ در سپاه‌ استان‌ هرمزگان‌ ۵۵‌ نفر از عوامل‌ مزدور رژیم‌ صهیونیستی‌ و آمریکای‌ جنایتکار در استان‌ هرمزگان‌ شناسایی‌ و دستگیر شدند.
بر اساس این اطلاعیه، این عملیات در چارچوب رصدهای اطلاعاتی و پیگیری‌های میدانی پاسداران گمنام امام زمان(عج) انجام شده و متهمان پس از شناسایی در چند اقدام هماهنگ بازداشت شدند.در این اطلاعیه تأکید شده است: سپاه پاسداران بر اساس وظایف ذاتی، شرعی و قانونی خود، در برابر هرگونه اقدام مجرمانه و تهدیدکننده امنیت عمومی با قاطعیت و جدیت برخورد خواهد کرد و اجازه ناامن‌سازی کشور را به هیچ فرد یا گروهی نخواهد داد.از عموم مردم شریف و بصیر، تقاضا میشود اخبار و اطلاعات مربوط به تحرکات و اقدامات عوامل و سرسپردگان دشمن جنایتکار را به سامانه خبری ۱۱۴ سپاه و بسیج اطلاع رسانی نمایند.#سپاه_هرمزگان
14:16 - 17 مارس 2026
استان ها
هرمزگان

6 بازنشر17 واکنش
288٫8k بازدید



2 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌حسین کاظمی‌
@Kazemi140417 مارس 2026
در پاسخ به
این بی شرفای بی وطن مزدور بهایی رو وسط خیابان تیرباران کنید

@Ando4017 مارس 2026
در پاسخ به
یک قانون جامع و کارشناسی شده در همه ابعاد اجتماعی و امنیتی و.. با اتفاق نظر حداکثری تمام احزاب (و حتی اگر لازم باشه، رفراندم شده همراه با انتخابات شوراها در اردیبهشت) ،برای برخورد بدون اغماض با بی وطن و بی همه چیز ، وضع بشه.در تاریخ تمدن چند هزارساله ایران، وطن فروشی و ناموس فروشی یک جایگاه داشته.