افزایش ۹۰ مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر خراسان رضوی

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی با اشاره به روند رو به رشد توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در استان گفت: تا خردادماه ۱۴۰۵، با بهره‌برداری از حدود ۹۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی، مجموع ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر استان به ۴۰۰ مگاوات خواهد رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس از بردسکن، علیرضا خدابنده مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی امروز در مراسم آیین بهره‌برداری و افتتاح نیروگاه‌های خورشیدی با اشاره به روند رو به رشد توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در استان اظهار کرد: تا خردادماه ۱۴۰۵، با بهره‌برداری از حدود ۹۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی، مجموع ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر استان به ۴۰۰ مگاوات خواهد رسید.
وی ضمن قدردانی از حمایت‌ها و هماهنگی‌های صورت‌گرفته در سطح استان افزود: این موفقیت حاصل هم‌افزایی و مشارکت جمعی در قالب ستاد توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر خراسان رضوی و تلاش‌های مستمر فعالان صنعت برق کشور است. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی با بیان اینکه ظرفیت تجدیدپذیر استان نسبت به پایان سال ۱۴۰۲ حدود هفت‌برابر افزایش خواهد یافت، ادامه داد: از مجموع ۹۰ مگاوات برنامه‌ریزی شده، ۲۵ مگاوات در حوزه تربت‌حیدریه، ۳۹ مگاوات در منطقه ترشیز و ۱۳.۵ مگاوات در شهرستان‌های تربت‌جام و تایباد احداث می‌شود که در این میان، شهرستان بردسکن با مشارکت گسترده مردمی، سهم قابل‌توجهی در منطقه ترشیز دارد.
وی با اشاره بویژگی‌های منحصربه‌فرد توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در استان گفت: خراسان رضوی در حوزه نیروگاه‌های خورشیدی بخش کشاورزی پیشتاز کشور است؛ به‌طوری‌که در حال حاضر حدود ۵۵ مگاوات ظرفیت تجدیدپذیر در این بخش با مشارکت حدود ۳۰ هزار کشاورز و بهره‌برداری از ۸۰۰ حلقه چاه کشاورزی ایجاد شده است.
خدابنده همچنین به اقدامات انجام‌شده در بخش صنعت اشاره کرد و افزود: انعقاد تفاهم‌نامه با شهرک‌های صنعتی، زمینه توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر را در این بخش فراهم کرده است؛ به‌گونه‌ای که صنایع با احداث این نیروگاه‌ها از برنامه‌های مدیریت بار تابستانه معاف می‌شوند. در همین راستا، اجرای پروژه‌های شاخصی در شهرک‌های صنعتی چناران، پیرابندان، خرمشهر و طوس در دستور کار قرار گرفته است.
وی در ادامه از توسعه نیروگاه‌های خورشیدی کوچک‌مقیاس خبر داد و گفت: تا پایان تیرماه سال جاری، هزار نیروگاه خورشیدی ۵ کیلوواتی جدید به شبکه متصل خواهد شد. در حال حاضر حدود ۶ هزار نیروگاه تجدیدپذیر در سطح استان فعال است که پیش‌بینی می‌شود این تعداد تا پایان تیرماه به ۷ هزار نیروگاه افزایش یابد.#بردسکن#برق#انرژی
15:27 - 19 فروردین 1405

2 بازنشر1 واکنش
29٫8k بازدید