16 بهمن 1404

خبر جدید دولت درباره وام ازدواج

سخنگوی ستاد بودجه سازمان برنامه اعلام کرد که وام ازدواج سال آینده هم پرداخت می‌شود با این حال تاکید کرد که رقم آن تغییری نمی‌کند.
از دولت بیشتر از این هم انتظاری نباید باشهدولتی که همیشه کُمیتش لنگ میزنه همین رقم رو هم به زور میدهفقط دولت میتونه عدد تورم و گرونی رو بالا ببره وام ازدواج که مهم نیستجوانا که مهم نیستنمهم پیرمردهای پاستور نشین هستن که اونا هم فقط میتونن بنزین و روغن و گوشت و برنج رو بالا ببرنمردم هم باید فقط بگن چشم و اطاعت کننhttps://farsnews.ir/heydarheydar/1769522537181825900
پویش
مطالبه

خودرو باز هم گران شد؛ مردم چه کنند؟

در ساعات گذشته در اقدامی عجیب خبر افزایش شصت درصدی قیمت خودرو ظلمی آشکار به مردمی هستند که در هر نقشه‌ای که دشمنان ایران و اسلام پیاده کردند پشت کشور و نظامشان را رها نکردند لذا از مسئولان درخواست داریم با فوریت با این ولنگاری اقتصادی برخورد کنند. حق این مردم همیشه در صحنه نیست که هر روز فقیرتر از گذشته زندگی کنند و در مواجهه با مشکلات معیشتی، خود را تنها‌تر از قبل ببینند.

رییس مجلس جناب آقای قالیباف، رییس قوه قضاییه

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
17:02 - 16 بهمن 1404

10 واکنش
3848 بازدید