16 فروردین 1403
اگرروزی کسی درخصوص مزاحمت مراسمات عروسی خرم آباد لرستان (مخصوصا تیراندازی.وصدای دستگاههای صوتی و...)تحقیق کردیاگزارش گرفت .ازمردم بپرسیدچقدرتلفات انسانی داده اید
مطالبه

مردم‌آزاری در خرم‌آباد با رسوم غلط تیراندازی و راه‌اندازی کاروان عروسی

ایجاد مزاحمت برای مردم در مراسم عروسی در شهرستان خرم‌آباد لرستان چون آرامش و آسایش را از ما گرفته و خطر جانی دارد همه می دانیم ازدواج کاری خوب است ولی درخرم آباد لرستان برگزاری مراسم عروسی مشکلات زیادی بشرح ذیل برای مردم به وجود آورده که متاسفانه مسولان برخوردقانونی نمی‌کنند و تا به حال فرهنگ سازی هم نشده است. اول) تیراندازی با سلاح جنگی که برای همه خطرناک است و خطر جانی دارد و صدای گلوله وحشتناک است. دوم) راه اندازی کاروان عروسی در سطح شهر سوم) استفاده از سیستم‌های صوتی قوی و خواننده در کوچه و خیابان،محل.عروسی.وصدای ناهنجار. چهارم) مراسم وبستن.کوچه تا پاسی از شب عروسی پنجم) عدم توجه به تذکر همسایگان در صورت اعتراض و ایجاد درگیری چون بیشتر شرکت‌کنندگان در حالت عادی نیستند.

تیراندازی در عروسی، کاروان عروسی، شهرستان خرم‌آباد

شایدباورتون نشه الان ساعت ۰۱۰۱دقیقه مورخه۲۶خرداده .یک مراسم ازدواج دراطراف خونمون درحال برگزاری است وصدای تیراندازی وسازودهل ورقص وهیاهو وبوق و آن نمی زاره بخوابیم.
01:03 - 26 خرداد 1403