سخنرانی حجتالاسلام بیات،رئیس هیئت امنای حسینیه اعظم زنجان در اجتماع مردمی میدان انقلاب زنجان
حجتالاسلام والمسلمین بیات در سخنرانی خود در سنگر خیابان،میدان انقلاب زنجان،دعوت خود به بازآفرینی حماسه یومالعباس حسینیه اعظم در روز هشتم محرم در همین مکان و همچنین گزارشی از آثار حملات وحشیانه دشمنان اسلام و ایران به حسینیه اعظم زنجان و همچنین تشکر و قدردانی اعضای هیئت امنا و تمامی خدام حسینیه اعظم زنجان،جهت مشارکت مردم در طرح بازسازی حسینیه اعظم را به مردم انقلابی و غیور زنجان ابلاغ کردند.
در این سخنرانی به ۵ هدف اصلی دشمن از آغاز این جنگ تحمیلی علیه ایران مقتدر و پیروز اشاره شد.
همچنین حجتالاسلام والمسلمین بیات، از مردم غیور و انقلابی زنجان برای مشارکت مشتاقانه و کمنظیر آنان در بازسازی ساختمان رفاهی و اجتماعی حسینیه اعظم زنجان، نهایت قدردانی و تشکر را ابراز داشت.
در ادامه سخنان ایشان، بخشهای آسیب دیده ساختمان حسینیه اعظم زنجان اعم از:صندوق قرضالحسنه سیدالشهدا،دارالشفای حسینیه اعظم،سالن همایشهای حسینیه اعظم و کتابخانهعمومی سیدالشهدا شهر زنجان که حاوی ۳۵ هزار جلد کتاب نفیس و ارزشمند که از کشور های همسایه و جهان به صورت تک نسخه و دستنویس وجود داشت نیز،ذکر شد.
در بخش پایانی این سخنرانی،حجتالاسلام والمسلمین بیات از مردم ولایتمدار زنجان،علمداری انقلاب اسلامی و اقتدا به امام حی و حاضر،حضرت آیتالله سید مجتبی خامنهای(حفظه الله)را خواستار شدند.
مرجع رسمی اطـلاعرسـانی "حسینیه اعظم زنجان"تـارنـما:www.haz.irسروش+،روبیکا،شاد،ایتا،بله،تلگرام،اینستاگرام:@haz_ir 00:55 - 19 اردیبهشت 1405