سپاه توطئه‌ها و اهداف شوم دشمنان را ناکام گذاشت

امام جمعه قلعه‌رئیسی با اشاره به جایگاه راهبردی سپاه پاسداران در صیانت از آرمان‌های انقلاب، گفت: این نهاد انقلابی به عنوان سپر دفاعی پولادین میهن، تمامی توطئه‌ها و اهداف شوم دشمنان را ناکام گذاشته و به نماد برجسته اقتدار ملی و آبروی نظام تبدیل شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از چاروسا، فرمانده سپاه ناحیه کهگیلویه شامگاه جمعه ۸ خردادماه با حضور در بخش چاروسا با امام جمعه شهر قلعه‌رئیسی دیدار کرد.حجت‌الاسلام حیدرخواه، امام جمعه قلعه‌رئیسی، در این دیدار با بیان اینکه سپاه آبروی کشور است، اظهار کرد: سپاه امروز نماد برجسته اقتدار ملی و سپر دفاعی پولادین میهن اسلامی است؛ این نهاد انقلابی، توطئه‌ها و اهداف شوم دشمنان را ناکام گذاشته است.وی افزود: همه ما امروز باید موقعیت خود را بهتر درک کنیم؛ چرا که در برابر دنیا ایستاده‌ایم و اکنون همه جهان متوجه قدرت ایران شده‌اند؛ نقش سپاه و بسیج در شکل‌گیری این قدرت بی‌بدیل، بسیار مهم و اثرگذار است.امام جمعه قلعه‌رئیسی ادامه داد: دشمن در جنگ نظامی شکست خورده و اکنون به دنبال جنگ نرم است؛ بنابراین باید در این زمینه با هوشیاری عمل کنیم؛ در همین راستا باید از تمام ظرفیت‌ها برای غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان در فصل تابستان استفاده شود.در ادامه این دیدار، سرهنگ مصطفی اقبالی، فرمانده سپاه ناحیه کهگیلویه، با اشاره به نقش مهم ائمه جمعه در برنامه‌های فرهنگی و رفع مشکلات مناطق، تصریح کرد: ائمه جمعه نماد وحدت و همبستگی میان مردم و مسئولان هستند.وی با تقدیر از تلاش‌های دفتر امام جمعه و شخص امام جمعه قلعه‌رئیسی در همکاری و تعامل با بسیج، عنوان کرد: ارتباط بسیج و امام جمعه، ارتباطی تنگاتنگ و اثرگذار در راستای پیشبرد اهداف نظام و انقلاب است.
در ادامه، فرمانده سپاه ناحیه کهگیلویه با حضور در جمع بسیجیان بخش چاروسا، با آنان دیدار و گفت‌وگو کرد.سرهنگ مصطفی اقبالی در این دیدار با تقدیر از تلاش‌ها و زحمات بسیجیان تأکید کرد: همه مردم باید قدردان خدمات و تلاش‌های ماندگار این قشر باشند.وی افزود: بسیج دارای ارزش‌های مادی و معنوی کم‌نظیری است و این ظرفیت عظیم مردمی و اثرگذار، همواره در مقاطع مختلف و دشوار در میدان خدمت‌رسانی حضور داشته و در کنار مردم گام برداشته است.
21:08 - 8 خرداد 1405
جامعه
شهری
گروههای مردمی

1 بازنشر1 واکنش
18٫1k بازدید