شهیدپناهی تاآخر برای دفاع از وطن ایستادگی کرد

امام جمعه نوشهر با گرامیداشت یاد و خاطره دریانورد غیور کشورمان شهید والامقام جاویدالاثر سیامک پناهی گفت: شهدا با نثار جان خود در راه دفاع از دین، وطن و مردم، به مقام قرب الهی دست یافته‌اند و این نوع مرگ، به تعبیر آموزه‌های دینی، مایه تبریک و افتخار است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس شهرستان نوشهر، حجت‌الاسلام سید فضل‌الله حسینی امام جمعه شهرستان نوشهر در آیین گرامیداشت یاد و خاطره شهید گرانقدر جاویدالاثر سیامک پناهی، با اشاره به جایگاه والای شهدا گفت: شهدا مقرب درگاه خداوند هستند و نزد پروردگار روزی می‌خورند؛ از این رو شهادت در راه خدا، مرگی پرافتخار و شایسته تبریک است.وی با بیان اینکه برگزاری یادواره شهدا، زمینه‌ساز گسترش فضائل اخلاقی و فرهنگی در جامعه است، افزود: در چنین مجالسی، نسل امروز با خاطرات و سیره انسان‌هایی آشنا می‌شود که برای دفاع از دین، کشور و ارزش‌های اسلامی از جان خود گذشتند.
۳۲ MB
امام جمعه نوشهر با اشاره به اهمیت مطالعه آثار و وصیت‌نامه‌های شهدا خاطرنشان کرد: امام شهید ما اهل مطالعه بودند و کتاب‌های فراوانی را مطالعه کردند، اما درباره کتابی که به شهدا اختصاص داشت، تقریظ نوشتند؛ این موضوع نشان‌دهنده اهمیت و جایگاه شهدا در نگاه ایشان است.حجت‌الاسلام حسینی با تأکید بر ضرورت توجه به وصیت‌نامه شهدا ادامه داد: بنا بر سفارش امام شهیدمان، باید وصیت‌نامه شهدا را مطالعه کنیم؛ چراکه این وصیت‌نامه‌ها سرشار از درس، بصیرت و رهنمود برای زندگی و آینده جامعه هستند.
وی با اشاره به آخرین لحظات زندگی شهید سیامک پناهی بیان کرد: این شهید والامقام به عنوان مهندس فنی کشتی، در آخرین لحظات نبرد تمام تلاش خود را برای حفظ کشتی به کار گرفت و تا آخرین لحظه در مسیر دفاع از وطن ایستادگی کرد و جان گران‌بهای خود را تقدیم کشور کرد.امام جمعه نوشهر با اشاره به تلاش دشمنان برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران گفت: دشمن، به‌ویژه آمریکا، همه توان خود را برای آسیب زدن به ایران به کار گرفته است. هنگامی که دشمن جوانان غیور، مؤمن و شجاع ایرانی را می‌بیند، تلاش بیشتری برای ضربه زدن به کشور انجام می‌دهد.حجت‌الاسلام حسینی افزود: دشمن در کنار جنگ نظامی، با اعمال تحریم‌های گسترده و فشارهای اقتصادی نیز به دنبال تضعیف کشور است، اما ملت ایران در طول سال‌های گذشته نشان داده که در برابر فشار و تهدید، از آرمان‌ها و استقلال خود عقب‌نشینی نمی‌کند.
وی یکی از اهداف اصلی دشمن در تقابل با ایران را ضربه زدن به زیرساخت‌های کشور و ایجاد زمینه برای تجزیه ایران اسلامی دانست و گفت: دشمنان پیش از این نیز چنین رویکردهایی را در کشورهای منطقه دنبال کرده‌اند و نمونه آن را در سوریه شاهد بودیم، اما ملت بزرگ، متحد و غیور ایران اجازه نخواهد داد چنین سرنوشتی برای کشور رقم بخورد.امام جمعه نوشهر در پایان با گرامیداشت یاد و نام شهید سیامک پناهی و دیگر شهدای راه دفاع از کشور، بر ضرورت تبیین سیره و آرمان‌های شهدا برای نسل جوان تأکید کرد و گفت: راه شهدا، راه عزت، استقلال و سربلندی ایران اسلامی است و باید این میراث ارزشمند به نسل‌های آینده منتقل شود.به گزارش فارس، شهید سیامک پناهی، مهندس فنی یکی از کشتی‌های تجاری و از جوانان نخبه مازندران، متولد و اهل شهرستان نوشهر بود که حدود ۱۴ ماه پیش به استخدام شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران درآمده بود که در روز شنبه ۱۴ شهریورماه ۱۴۰۵، در جریان حمله موشکی آمریکا به چند فروند کشتی تجاری و نفتکش در محدوده تنگه هرمز و خلیج فارس به شهادت رسید.فرماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا (سنتکام) در همان روز مسئولیت حمله به چند کشتی تجاری و نفتکش ایرانی در محدوده تنگه هرمز، خلیج فارس و دریای عمان را بر عهده گرفت.شهرستان نوشهر طی ۱۶ ماه اخیر در تأمین امنیت کشور، مرزهای سرزمینی، ۱۴ شهید شامل ۱۳ شهید مرد و یک شهیده زن تقدیم کرده است.#جوان_نخبه_نوشهری#مهندس_شهید_سیامک_پناهی#تنگه_هرمز #خلیج‌فارس #شرکت_کشتیرانی_جمهوری_اسلامی#حمله_موشکی_ارتش_تروریستی_آمریکا#کشتی_تجاری_ایرانی
19:14 - 25 شهریور 1405
حماسه و مقاومت
استان ها
مازندران