توزیع خارج از شبکه آرد، ۲ نانوایی نوشهری را به پلمب کشاند

فرماندار شهرستان نوشهر از اجرای طرح تشدید روند نظارتی مشترک فرمانداری، تعزیزات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه نانوایان و همچنین پلمپ تعداد ۲ واحد نانوایی بربری و لواش به دلیل بروز تخلفات متعدد از جمله عرضه آرد یارانه ای به صورت خارج از شبکه خبر داد.
شاهرخ جهانشاهی فرماندار شهرستان نوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در نوشهر با تأکید بر اهمیت رعایت اصول صنفی گفت: رعایت حقوق مصرف‌کنندگان و پایبندی به قوانین نظام صنفی از مهم‌ترین تعهدات صنف نانوایان است و با واحدهای متخلف بدون اغماض برخورد خواهد شد گفت: با تشدید نظارتی و با مشارکت فرمانداری، تعزیزات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه نانوایان و همچنین پلمب تعداد ۲ واحد نانوایی بربری و لواش در داخل شهر به دلیل تخلفات متعدد از جمله عرضه آرد یارانه ای به صورت خارج از شبکه شناسایی و پلمب شدند.
وی افزود: این اقدام پس از تشدید بازرسی‌های میدانی از نانوایی‌های سطح شهرستان نوشهر با هدف صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان و اجرای دقیق قوانین نظام صنفی به ویژه خبازان صورت گرفت.رئیس کارگروه شورای آرد و نان شهرستان نوشهر با تاکید بر اینکه نظارت بر واحدهای صنفی به ویژه نانوایی‌ها به عنوان یکی از حساس ترین قطب‌های تامین کالای اساسی مردم به صورت مستمر دنبال می‌شود گفت:کم‌فروشی، گران‌فروشی، توزیع آرد خارج از شبکه و هرگونه تخلف دیگر در عرضه نان، به دلیل تاثیر مستقیم بر سفره مردم، از تخلفات درجه یک محسوب شده و با تشدید نظارت‌ها به ویژه بر روند توزیع آرد یارانه‌ای، با هرگونه تخلف و اخلال در شبکه توزیع به صورت قاطع و به شدت برخورد و با متخلفان در این حوزه بدون اغماض برخورد خواهد شد.جهانشاهی با اشاره به تشدید بازرسی‌های کارگروه آرد و نان نوشهر اظهار کرد: باتوجه به ابلاغ دستورالعمل جدید آرد و نان از سوی قرارگاه اقتصادی استان و با هدف جلوگیری از انحراف آرد یارانه‌ای از شبکه توزیع، بازرسی‌های مستمر از مراکز نگهداری و واحدهای مختلف نانوایی سنتی و صنعتی در سطح شهر، بخش مرکزی و بخش کوهستانی کجور شهرستان تشدید شده است و پرونده واحدهای متخلف پس از تنظیم گزارش، برای رسیدگی قانونی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.فرماندار نوشهر اظهار کرد: نظارت بر نحوه توزیع و مصرف آرد یارانه‌ای با جدیت تمام ادامه خواهد داشت و اجازه نخواهیم داد تخلف برخی افراد موجب تضییع حقوق مردم و ایجاد اختلال در روند تأمین نان شود.
وی به متخلفان هشدار داد: واحدهای نانوایی متخلف علاوه بر کسر سهمیه آرد، در صورت تکرار تخلف با اقدامات قانونی شدیدتری مواجه خواهند شد و امتیاز واحد متخلف لغو و پروانه کسب آن نیز باطل خواهد شد.#نان#آرد#سفره_مردم#شبکه_خارج_از_توزیع_آرد#قاچاق_آرد#کم_فروشی#گران_فروشی#پلمپ_نانوایی#پلمپ_نانوایی_درنوشهر#شاهرخ_جهانشاهی #فرماندار_شهرستان_نوشهر
11:49 - 19 مرداد 1405
صنعت و تجارت
استان ها
مازندران