مگه بورسی هم باقی مانده
@mahoor200015 ساعت پیشدر پاسخ بهکاش در زمان حیات ایشان این کار عملی میشد امیدوارم دعای خیر این امام شهید این رو عملی کنه
@dooste_khoob13 ساعت پیشدر پاسخ بهدولتهای یازدهم و دوازدهم، سالها کشور رو عقب انداخت. این بورس هم روش.یادمه به دیگران میگفتم اگه جمهوری اسلامی تا پایان دولت دوازدهم باقی بمونه، انشاءالله به هدف نهایی خواهد رسید. چون امکان نداره در آینده دولتی ضعیفتر از اون دولت داشته باشیم.
@GOLGOL13 ساعت پیشدر پاسخ بهبی توجهی به تدابیر رهبری در مورد بورس مثل بی توجهی به منع بنگاهداری بانک ها و ... از موارد متعدی است که برخی مسئولین از این گوش شنیدند و از آن گوش به در کردند. متاسفانه بدنه اقتصادی کشور آلوده به انگل هایی است که نمی گذارد ایران ثروتمند رنگ رفاه را ببیند.
@Alirezarezaei1213 ساعت پیشدر پاسخ بهبورس ایران چه کمکی به اقتصاد کشور و تولید کرده!!مگر هدف بورس، تامین مالی تولید نیست؟!
@Alirezarezaei1213 ساعت پیشدر پاسخ بهدر دولت روحانی اتفاقات بدی افتادبورس یک نمونه اش بود.وابسته کردن زندگی مردم به پلتفرم های آمریکایی خصوصا اینستاگرام با هدف تضعیف حاکمیت!همین که رییس سازمان فناوری اطلاعات آن موقع، الان پناهنده است و مخالف نظام، گواه خیانت هاست.