پزشکیان: در چینش کابینه به نظر جمعی شورای راهبری تمکین می‌کنم

رئیس‌جمهور گفت: در چینش کابینه در وهله اول افرادی را که قائل به انسجام و هم‌افزایی در بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های کشور هستند، در اولویت قرار داده‌ایم و در مرحله بعد به نظر جمعی شورای راهبری تمکین خواهم کرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور پیش از ظهر امروز سه‌شنبه در دیدار نمایندگان اهل تسنن در مجلس شورای اسلامی، انسجام، وحدت و هم‌افزایی همه ظرفیت‌ها را لازمه حکمرانی مطلوب و پیشبرد امور کشور دانست و با تأکید بر اهمیت هماهنگی با رهبر معظم انقلاب اسلامی و دیگر ارکان نظام، تلاش برای اصلاح و ارتقای کارآمدی برنامه‌ها و اسناد بالادستی را اولویت دولت چهاردهم دانست.رئیس‌جمهور، ناکارآمدی و شایسته محور نبودن را از معضلات ساختار نظام اداری کشور برشمرد و اظهار کرد: راه‌حل غلبه بر این مشکل در وهله اول تلاش برای ایجاد انسجام، همدلی و وحدت و در مرحله بعد ارتقای کارآمدی نظام اداره کشور با روش‌های علمی و تجربه شده است.پزشکیان با اشاره به انبوه نظرات متفاوت، مختلف و حتی متضادی که از طیف‌های مختلف کشور به وی ارجاع می‌شود، گفت: در مورد رسیدگی به مسائل کشور بنای ما بر مشورت و استفاده از نظر جمعی کارشناسان و نخبگان هر حوزه است و در چینش کابینه نیز در وهله اول افرادی را که قائل به انسجام و هم‌افزایی در بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های کشور هستند، در اولویت قرار داده‌ایم و در مرحله بعد از نظر جمعی شورای راهبری تمکین خواهم کرد، چرا که معتقد به مشورت و بهره‌گیری از نظر جمعی هستم.رئیس‌جمهور، یکی از دلایل عدم تحقق مطلوب اهداف اسناد بالادستی کشور از جمله سند چشم‌انداز را عدم توجه کافی به ایجاد وفاق و انسجام در بدنه اجرایی و اداره کشور بر محور اهداف کلان ملی و نادیده‌گرفته‌شدن تکالیف این اسناد در میان دعواهای سیاسی عنوان کرد و گفت: تلاش داریم با گزینش افراد دارای تخصص، توانمند و سوابق مرتبط، در مسیر رفع مشکلات و پیشرفت کشور و بر محور اهداف کلان کشور حرکت کنیم.
پزشکیان همچنین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به‌ضرورت مسئله ساماندهی مبادلات مرزی، به‌عنوان یکی از محورهای اصلی سخنان مطرح شده در این جلسه از سوی حاضران اظهار کرد: باور ما این است که سامان دادن مبادلات مرزی و استفاده از مرز به عنوان یک فرصت یکی از راه‌های موثر برون‌رفت و بی‌اثر کردن تحریم‌ها علیه کشور است.در این جلسه همچنین 18 تن از نمایندگان مناطق اهل تسنن در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه نوع گفتمان و شخصیت رئیس‌جمهور، امید و دلگرمی را در جامعه افزایش داده است، به طرح و تشریح مهم‌ترین دغدغه‌ها و مسائل حوزه‌های انتخابیه خود پرداختند.اهمیت بهره‌گیری از افراد توانمند و متخصص فارغ از عقاید، قومیت و مذهب، لحاظ کردن نظرات نخبگان و افراد بومی و به‌کارگیری آنان در اداره کشور در مناطق مختلف، ضرورت ساماندهی موضوع مهم مبادلات مرزی و فعالیت مرزنشینان در این زمینه به‌عنوان یکی از مهم‌ترین راه‌های امرارمعاش آنان، تسریع در اجرای طرح‌های زیربنایی استان سیستان و بلوچستان به‌ویژه طرح‌های توسعه بندر چابهار و درنظرگرفتن سهم مناسب برای این استان در طرح آب‌رسانی از دریای عمان و ایجاد بستر گفت‌وگو و تفاهم بیشتر برای اقوام مختلف در کشور، مهم‌ترین دغدغه‌ها و خواسته‌های مطرح شده در این نشست از پزشکیان بود.
16:19 - 16 مرداد 1403

4 بازنشر5 واکنش
532٫9k بازدید



57 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌عصرظهور‌
@user17090554734316 مرداد 1403
در پاسخ به
یعنی اولویت نظر ظریف هست چون بسیاری از اعظای شورای راهبری با نظر ظریف انتخاب شدن

@user170910044203348700516 مرداد 1403
در پاسخ به
مدرسه پیر مرد ها

@Irana16 مرداد 1403
در پاسخ به
التماسسسس دعاااا

@user17082357856916 مرداد 1403
در پاسخ به
نظر ظریف در مورد قوانین تصویب شده توسط،مجلس در تعارض و مخالف علنی با بیانات رهبر معظم انقلاب هست ،که بعدا هم حرفشان را پس نگرفتند ،با این حال ایشان چگونه تابع ولایت فقیه هستند.

@mahdi_i16 مرداد 1403
در پاسخ به
وزیر فرهنگ ، علوم و آموزش پرورش مهم هست.دیگر وزیر ها هم باید با رهبری هماهنگ کنید

@user17203291801516 مرداد 1403
در پاسخ به
وزرایی که توسط امثال عباس عبدی تعیین بشن . چه دولتی از آب دربیاد. البته دودش به چشم خود پزشکیان میره .

@user17203291801516 مرداد 1403
در پاسخ به
وقتی وام دار یک جناح خاص میشی دیگه راه در رو نداری .

تصویر نمایه‌ی ‌محمدرضا احمدی‌
@mohammadrezaahmadi5216 مرداد 1403
در پاسخ به
سالی که نکوست از بهارش پیداست!!تو کل ایران گشته فقط شورای راهبردی رو پیدا کرده عقل کلشون ظریف هست چه شود کابینه ای مه ظریف بچینه

@mtnic16 مرداد 1403
در پاسخ به
سلام به رئیس جمهمور ظریف سلام به غربگدائی سلام به کدخدا محوری سلام به شیکاگویی ها

@Abed78716 مرداد 1403
در پاسخ به
یک کلام بگو به نظر و رای ظریف تمکین میکنم ما که میدونستیم یک عده خودشونو به خواب زدن فکر میکنن پزشکیان تصمیم گیرنده است اقای شریعتمداری روز اول بعد انتخابات گفت که پزشکیان دولت را به اجاره داده برای ظریف البته حالا مشخص شد کلا دربست سرقفلی داده به ظریف تمام

@IraneMan16 مرداد 1403
در پاسخ به
میشه بفرمایید شورای راهبری متشکل از چه کسانی هستند؟!!! آیا این شورا به صورت عادلانه از طیف های مختلف احزاب هستند؟! رئیس این شورا شخصی است که در نظر ملت ایران سابقه ی خوبی نداردخشت اول گر نهد معمار کج، تا ثریا می رود دیوار کج

تصویر نمایه‌ی ‌حامد‌
@hamed_am16 مرداد 1403
در پاسخ به
رییس جمهور باید افراد انقلابی و متخصص رو معرفی کنه و لا غیر.

@user17222848033816 مرداد 1403
در پاسخ به
امام علی علیه السلام میفرمایند:«هرگز در کارهایت با آدم نادان مشورت نکن»چه برسه به بچه های گل شورای راهبری که یکی از یکی ماه تر!!!

@user17088695758716 مرداد 1403
در پاسخ به
رئیس‌جمهور: ناکارآمدی و شایسته محور نبودن را از معضلات ساختار نظام اداری کشور یعنی آقای شهرام دبیری که به معاونت پارلمانی انتخاب شده و طبق گفته همین خبرگزاری سابقه بازداشت بعلت فساد مالی دارد شایسته و کار آمد هست؟

@haj_mando16 مرداد 1403
در پاسخ به
بهتر بود میگفت به برندازا و اغتشاشگران تمکین میکنم. یاد اون منافقی میوفتم که حضرت کمیل مجذوب خوندن قرآنش شد و امام علی بهش گفت این فرد جزء خوارجه

@user170909998103469982916 مرداد 1403
در پاسخ به
خاکمون به سره

@user170910061337533967916 مرداد 1403
در پاسخ به
این آقا بعدا هیچی را گردن نمی گیرد

تصویر نمایه‌ی ‌9**2482‌
@user170910013367503284516 مرداد 1403
در پاسخ به
عزیز برادر دیدی گفتیم اگر شما برای جبهه انقلاب با قلدری حکم اعدام صادر کنی در پیش جبهه نفاق وا داده خواهی بود.

تصویر نمایه‌ی ‌9**2482‌
@user170910013367503284516 مرداد 1403
در پاسخ به
مسعود جان جان ظریف به این زودی با آن همه های و هو جا زدی