استاندار مرکزی: مدرسه سازی، سرمایه گذاری ماندگار برای دنیا و آخرت است

استاندار مرکزی با تأکید بر ظرفیت های بالای استان در حوزه های مختلف، از کسب رتبه های برتر کشوری در شاخص های عمرانی، اشتغال، امنیت و انرژی خورشیدی خبر داد و مدرسه سازی را اقدامی ماندگار و ارزشمند برای هر دو جهان دانست.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک مهدی زندیه‌وکیلی ظهر امروز در آیین افتتاح آموزشگاه «مهندس بهرنگ مجرد» در اراک، با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در هفته دولت اظهار کرد: در هفته دولت امسال، بیش از ۳ هزار و ۱۰۰ پروژه با اعتباری معادل ۶۸ همت در استان به بهرهبرداری می‌رسد که زمینه اشتغالزایی برای ۴۸ هزار نفر را فراهم کرده است.وی تأکید کرد که این پروژه ها در شرایط سخت اقتصادی و تحریمی اجرا شده و حاصل همکاری همه جانبه دستگاه های اجرایی، شهرداری ها و دهیاری های استان است.زندیه وکیلی با اشاره به محدودیت های ناشی از جنگ رمضان، تحریم ها و کاهش ورود کالا از اسفندماه سال گذشته، افزود: به رغم همه تنگناها، استان مرکزی با ثبت بیشترین تعداد پروژه و حجم ریالی اعتبارات، رتبه نخست کشور را در اجرای طرحهای عمرانی به خود اختصاص داده که این موفقیت، افتخاری بزرگ برای استان محسوب می شود. وی در عین حال بر لزوم مقایسه عملکرد با ظرفیت های موجود تأکید و خاطرنشان کرد: مردم استان، شایسته خدمات بیشتری هستند و وظیفه ما خدمت‌رسانی حداکثری با بهره‌گیری از همه امکانات است.استاندار مرکزی در ادامه به افتخارات دیگر استان اشاره و تصریح کرد: استان مرکزی در حوزه‌های شورای آموزش و پرورش، عدالت آموزشی، پروژه‌های انرژی خورشیدی، مدیریت بحران و همچنین در شاخص‌های امنیت، وام اشتغال و وام ازدواج، موفق به کسب رتبه‌های برتر کشوری شده است.وی این توفیقات را مرهون همدلی و همراهی نمایندگان مجلس، شورای تأمین، دستگاه قضایی، شورای شهر و مدیریت شهری دانست و گفت: هیچیک از این موفقیتها بدون هماهنگی جمعی میسر نبوده است.
زندیه وکیلی در بخش پایانی سخنان خود، اقدام خانواده مرحوم «بهرنگ مجرد» در احداث این مدرسه را مصداق بارز نیکاندیشی و باقیاتالصالحات برشمرد و خاطرنشان کرد: مدرسه سازی نه تنها یک اقدام عمرانی، بلکه کاری ارزشمند برای دنیا و آخرت است که نام خیرین و فرزندانشان را برای سالها ماندگار میکند.وی از مجموعه نوسازی مدارس نیز به دلیل اجرای باکیفیت و صرفه جویانه این پروژه قدردانی کرد و افزود: دانش آموزانی که امروز در این فضای آموزشی رشد می کنند، فردا پزشکان، مهندسان و خدمتگزاران آینده این جامعه خواهند بود و این ثمره بزرگترین سرمایه اجتماعی خیرین است. #مدرسه_سازی #استاندار_مرکزی
12:57 - 6 شهریور 1405