تمرکز بر نیازهای شهری، تغییر رویکرد شورای شهر همدان

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای شهر همدان گفت: مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای شهر مدت‌هاست که رویکرد خود را از کمیته‌محور به نشست‌ها، برنامه‌ها و سمینارهای مرتبط با نیازهای شهری تبدیل کرده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، حمید بادامی‌نجات صبح امروز در دومین نشست شهراندیشی با موضوع بررسی الگوهای مشارکت شهروندی در مدیریت شهری با تأکید بر طرح «شورای اجتماعی محلات» که به همت مرکز مطالعات و پژوهش های شورای شهر همدان و با حضور اعضای شورای شهر همدان، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر مشهد، رئیس دبیرخانه شورای اجتماعی محلات مشهد، اساتید دانشگاه‌های همدان و معتمدین محلات برگزار شد، اظهار کرد: مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای شهر مدتهاست که رویکرد خود را از کمیته محور به نشست‌ها، برنامه‌ها و سمینارهای مرتبط با نیازهای شهری تبدیل کرده است. وی با بیان اینکه بحث شورای اجتماعی محلات یکی از مباحث داغ در سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری شده است، گفت: امید که در این نشست بتوانیم این موضوع را با حضور کارشناسان و مجرب به صورت علمی دنبال کنیم. رئیس مرکز مطالعات و پژوهش های شورای شهر همدان بیان کرد: سال گذشته اولین مرحله نشست شهراندیشی با موضوع کلانشهر همدان با بررسی آثار و ابعاد با نتایج خوب برگزار شد؛ امسال دومین مرحله با محوریت شورای اجتماعی محلات از موضوعات مهم شهر همدان برگزار شده است. وی با تأکید بر اینکه مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای شهر همدان برنامه‌های مختلفی در حوزه مدیریت شهری دنبال می‌کند، افزود: بنا داریم هر ماه یک موضوع را به عنوان مشست شهراندیشی برگزار کنیم، برنامه بعدی 18 اردیبهشت ماه خواهد بود.
بادامی‌نجات با اشاره به اتمام تدوین سند آموزش شهروندی طی چند ماه گذشته در مرکز مطالعات و پژوهش‌های شور، تصریح کرد: تدوین این سند زیربنای بحث آموزش شهروندی است که در کمیسیون فرهنگی شورا بررسی و به منظور اجرا به شهرداری ابلاغ شد؛ تمام موضوعات و ادامه سیاست آموزش شهروندی در سند تدوین شده دیده شده است وی به برگزاری جشنواره شهروندان برگزیده همدان اشاره کرد و ادامه داد: اختتامیه این جشنواره خرداد ماه در سطح شهر همدان برگزار خواهد شد و با حضور بالای شهروندان نشان داده شد شهروندان مشارکت‌پذیری در این موضوع داریم. رئیس مرکز مطالعات و پژوهش های شورای شهر خاطرنشان کرد: با بررسی پرونده‌ها متوجه شدیم شهروندان گمنام بسیاری در سطح شهر همدان داریم که خدمات ارزنده‌ای به شهر و شهروندان داریم که این امر خود یک الگوسازی محسوب می‌شود. وی با بیان اینکه اولین دوره این رویداد را خرداد ماه در شورای پنجم خواهیم داشت، یادآور شد: امیدواریم این نشست نتیجه مثبت موردنظر در جهت صلاح شهروندان حاصل شود. انتهای پیام/89039/ 20.
حمید بادامی شورای شهر همدان
11:37 - 3 اردیبهشت 1397

1 بازنشر
8 بازدید




1 پاسخ