بكارگیری 64 نیروی حق‌التدريسي در پیش‌دبستانی‌هاي ملاير

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملایر از بکارگیری 64 نیروی پیش دبستانی به صورت حق‌التدرسی در ملایر در سال تحصیلی جدید خبر داد.
 به گزارش خبرگزاری فارس از ملایر، کاوه برخورداری عصر امروز در جلسه کمیته پدافند غیر عامل آموزش و پرورش ملایر با اشاره به اینکه در بحث طرح کرامت و آسیب‌های اجتماعی تا کنون برای یک‌هزار و 500 نفر از دبیران و عوامل اجرایی دوره متوسطه کلاس‌های ضمن خدمت برگزار شده است، اظهار کرد: برای دوره ابتدایی و مربیان رشته‌های مختلف نیز این دوره از هفته آینده شروع خواهد شد. وی افزود: برای تعداد 50 نفر از مدیران  جدید  نیز دوره ضمن خدمت برگزار می‌شود چرا که باورمان بر این است که  هرچه مدیران در امورات مدرسه آموزش‌های بیشتری بینند مشکلات و چالش‌ها کمتر است. مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملایر در ادامه از بکارگیری 46 نفر از نیروهای پیش‌دبستانی ملایر به عنوان نیروی حق‌التدریس در آموزش و پرورش ملایر خبر داد و گفت: امسال با توجه به خالی بودن کلاس‌ها و گرفتن مجوز از استان  این تعداد به کار گرفته شد که با اجرایی شدن این کار در حال حاضر هیچ کلاس بدون آموزگاری در سطح شهرستان نداریم.  وی با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری 20 هزار و 8 دانش‌آموز در دوره ابتدایی در سامانه ثبت نام شده‌اند تصریح کرد: 56 ساعت دوره ضمن خدمت برای معلمان پایه اول ابتدایی برگزار شده که این روند برای پایه‌های بالاتر نیز ادامه خواهد داشت.  برخورداری بیان کرد: امسال 2 هزار و 494 نفر ثبت نام پیش‌دبستانی در سامانه داشتیم و یک‌هزار و 506 نفر نیز مورد سنجش قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه امسال برای نخستین سال  یک کلاس برای 6 نفر از دانش‌آموزان عشایری در ملایر تشکیل شد  افزود: تا اواخر آبان آموزش این دانش‌آموزان به مدت دو ماه به  عهده آموزش و پرورش ملایر بود مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملایر در ادامه با اشاره به تعداد دانش‌آموزان دوران متوسطه نیز گفت: در توزیع متوازن رشته‌ای یک‌هزار و 500 نفر از دانش‌آموزان شهرستان را در رشته‌های نظری مورد علاقه آنها بر اساس هدایت تحصیلی انجام شده ثبت نام کردیم.  وی خاطرنشان کرد: با توجه به آمار دانش‌آموزان ملایری و داشتن ظرفیت موجود با رایزنی و درخواست‌های مختلف پیگیر هستیم بتوانیم در سال آینده دبیرستان بهیاری را در شهرستان ملایر راه‌اندازی کنیم. برخورداری از اعضای جلسه خواست مصوبات جلسه را  پیگیری و اقدامات انجام شده در جلسه‌های بعدی ارائه تا در روند تصمیم گیری‌ها بهتر و با برنامه عمل شود.  انتهای پیام/89013/ 20.
مدرسه
17:17 - 4 آذر 1396

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ