از گازانبر تا برجام

حمله به رئیس مجلس به‌صورت هم‌زمان توسط چپ‌ها ادامه دارد. ماجرای این تهاجم اما ریشه عمیقی دارد که منشأ آن را باید در مفهوم « بی‌غیرتی سیاسی» جست‌وجو کرد.
از عجایب دوران این است که رئیس‌جمهور و وزیر خارجه اسبق جمهوری اسلامی ایران برای اختلال در سیاست خارجه رسمی کشور وارد میدان شدند و در حساس‌ترین لحظاتی که مسئولان کشور تمام تلاششان را به کار بسته‌اند تا مردم از آخرین تیر و ترکش‌های برجام کمترین آسیب را ببینند دوقطبی های مخرب بین‌المللی برای کشور ایجاد می‌کنند و نگاه‌های ایدئولوژیک خودشان را تحت لوای «نه شرقی و نه غربی» پنهان می‌کنند.رئیس مجلس هم که در این شرایط سعی کرد تمام‌قد حامی وزارت خارجه و سیاست رسمی کشور باشد مورد تاخت‌وتاز رادیکال‌های اصلاحات و کارگزاران قرار گرفت و طعنه کنایه‌های انتخاباتی برایش حواله شد. البته گازانبر روحانی که قالیباف را در انتخابات 92 کنار زد فقط هفت دهم درصد رای کارایی داشت و نهایتاً روحانی با کمترین محبوبیت ممکن ( زیر 4 درصد) با ریاست‌جمهوری وداع کرد. کارنامه ۸ساله روحانی هم عبرت نامه است؛ میانگین رشد اقتصادی «صفر» درصد، ثبت پایین‌ترین نرخ فروش نفت در حدود ۴۰۰ هزار بشکه نفت در روز و وزیر مسکنی که مفتخر بود یک مسکن نساخته است و وزیر نفتی که خسارت پرونده کرسنت را به کشور تحمیل کرد، و البته دولتی که با «من سرهنگ نیستم» سرکار آمد، اغلب وزرایش با نام‌های مستعارشان شناخته‌شده‌تر بودند تا با نام‌های واقعی‌شان!
سبک و سیاق مدیریت روحانی هم خاص بود. یک نمونه خاطره سیف رئیس بانک مرکزی روحانی از آب‌کردن طلاهای کشور است: «به ایشان(روحانی) گفتم با این روند، ذخایر طلا در ۲ سال آینده تمام می‌شود؛ ۲ سال بعد چه کنیم؟ ایشان گفت: من با ۲ سال دیگر چه‌کار دارم؟ مگر چقدر از دوره‌ام باقی‌مانده؟ انا ربّ الإبل؛ من مسئول دوره خودم هستم.»چه نامی می‌توان برای این سبک مدیریتی انتخاب کرد جز «بی‌غیرتی سیاسی»! معلوم نیست بی‌غیرتی سیاسی در قانون جرم باشد یا نه و البته معلوم نیست آقای اژه‌ای که بیشتر جلوه رحمانی به خود گرفته است تا جلوه جباریت به چنین مسائلی ورود کند یا نه، اما همین « بی‌غیرتی سیاسی» از صد جرم و جنایتی که حکم اعدام دارد بدتر است.بی‌غیرت‌ها همین‌الان هم کشور را رها نکرده‌اند و حاضرند برای‌آنکه دوباره به قدرت برسند علاوه بر مناسبات داخلی، منافع و مناسبات بین‌المللی کشور را هم فدا کنند و هرکسی که مدافع آینده کشور باشد به توپ ببندند.
رئیس جبهه اصلاحات خطاب به قالیباف توییت زد: «لیاخوف فقط یک نام در تاریخ ایران نیست!»؛ پاسخش را یک نماینده سابق مجلس داد و نوشت: «درست می‌فرمایید لیاخوف کسی بود که مجلس را به توپ بست. کاری که الان آقای روحانی، شما و دیگر همفکرانتان دارید می‌کنید!» قوچانی هم مدعی است روحانی طرف‌دار یک ارتباط متوازن با شرق و غرب بود اما هیچ‌گاه پاسخ نمی‌دهد اگر چنین است چرا سال‌های آخر دولت روحانی، جمهوری اسلامی ایران سفیری در چین نداشت تا این سیاست را پیگیری کند؟ ماجرا این است که غرب برای ایران کوچه بن‌بست است، حتی زمانی که روحانی و پزشکیان رئیس‌جمهور باشند آمریکا از برجام خارج و اروپایی‌ها اسنپ بک را فعال می‌کنند و در نهایت اگر فرصتی پیدا کنند وسط مذاکرات به مردم ایران حمله نظامی می‌کنند! بااین‌حال زیدآبادی می‌نویسد «افراطیون می‌کوشند درخواست عده‌ای برای رفع تشنج در روابط ایران و آمریکا و یا حداکثر عادی‌سازی این رابطه را با حمایت بی‌قیدوشرط خودشان از سیاست‌های روسیه و چین، نه فقط همسنگ نشان دهند بلکه اولی را نشانۀ وابستگی و دومی را نشانۀ استقلال معرفی کنند!» این متن یعنی حامیان عادی‌سازی روابط با کشوری که علیه ایران جنگ کرده و همین‌الان در سازمان ملل به دنبال فعال‌کردن اسنپ بک است استقلال‌طلب‌اند و جریانی که سعی می‌کند با اجماع روس و چین تبعات اسنپ بک را مدیریت کند وابسته! کسی که با جنگ از رویای قدم‌زدن در آمریکا بیدار نشود بعید است که از به این بعد به خود بیاید؛ این جریان مسخ غرب است.
15:31 - 6 آبان 1404

2 بازنشر20 واکنش
243٫5k بازدید



22 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌عصرظهور‌
@user1709055473436 آبان 1404
در پاسخ به
بی غیرتی سیاسی رو خوب اومدی اقای بهروزیواقعا امثال روحانی و ظریف چیزی غیر از بی غیرتهای سیاسی نیستند

تصویر نمایه‌ی ‌حجت مجیدی 🇮🇷‌
@hojjat_majidi6 آبان 1404
در پاسخ به
متاسفم که این رو می نویسم ولی مجبورم چون تاوانش را مردم و کشور دارند میدهند.از بی عرضگی نظام و قوه قضاییه است که اینها را پرو کرده اند الان اینها باید در دادگاه محاکمه می شدند و در زندان دوران محکومیت می گذراندند وقتی با اینها نظام و قوه عدلیه لاس میزند باید مردم تاوانش را بدهند .

@Rhjhreeyuiuu6 آبان 1404
در پاسخ به
دیدید ظریف متخصص درووغ و چاخان چه زوری زد زمانی که روسیه می خواست به نفع ایران اقدام کنه ولی اینبار دیگه تیرش به سنگ نخورد

@Rhjhreeyuiuu6 آبان 1404
در پاسخ به
خیانت های ظریف زنگنه روحانی آخوندی وبرخی دیگر ازاین دست افراد نیازمند برخورد دستگاه عدلیه هست

@karami16 آبان 1404
در پاسخ به
سود اصلاح طلبان در هرج و مرج سیاسی هست تا مسائلی مهم تری مثل اوضاع اتباع و غیره فراموش بشود.

در پاسخ به
وقتی اصلاح طلبان میگویند ایران مال همه ایرانیان است ، یعنی میخوان به اسم وفاق کسانیکه معترض به کم گاری و خیانت ایشان در اداره کشور هستند را سرکوب یا کثافت کاری های خودشان را ماله کشی کنند

در پاسخ به
بی غیرتی سیاسی اصطلاح درستی نیست به قول آیت الله جوادی آملی ، دیاثت سیاسی گریبان خیلی ها رو توی مملکت گرفته

@user1707889637646 آبان 1404
در پاسخ به
ظریف وطن فروش و فریدون چرا محاکمه نمی شوند

در پاسخ به
وقتی بانک آینده بعد چندین سال خسارت فعال فقط ۴ سال توی تهدید بوده تا بسته شود ، خیال روحانی و ظریف کاملا راحت است

تصویر نمایه‌ی ‌دکتر کتایون لطفی نژاد‌
@Dr_Kati_Lotfinejad6 آبان 1404
بولد شدن جریان سیسمونی (که البته ناحق و نادرست بود) رو هم در آشنایانی آشنا! و جریانات و حلقه های ضدامنیتی که سالها خودشون در مناصب امنیتی حضور داشتند و صدالبته عالیجنابانی چون روحانی و ظریف جستجو کنید! حالا دم خروس بیشتر زده بیرون!

در پاسخ به
در کدام کشور در کدام دوره تاریخی دیده اید ریس مجلس با طرفداری از یک کشور خارجی به ریس جمهور و وزیر امور خارجه کشورش حمله کند؟غیرت سیاسی کجا رفته است؟

@user1743366431576 آبان 1404
در پاسخ به
بنام الله برادر گرامی مطلب پیچیده است. بدون هیچ گرایش عرض میکنم. این دو نفر در برآورد حقیر دارای بلوغ نه سیاسی بلکه شخصیتی هم نیستند.این میتواند برای کسی که از ابتدا انذار داده امتیازی باشد.اما برای قالیباف که خود میگویید از رییس جمهور دفاع میکند.و پرونده تسریع تصویب برجام دارد حتما امتیازی نخواهد …نمایش بیشتر

@user13736 آبان 1404
در پاسخ به
قالیباف دوره پزشکیان شده لاریجانی دوره روحانی. همسویی کامل قالیباف با دولت بر هیچ کس پوشیده نیست و این انتقادات آبکی هم فقط برای حفظ ژست انقلابی بودنش هست.

@MortezaZ6 آبان 1404
در پاسخ به
تایف باید خورد که این اصلاح طلبان در دوره ای که وفاق نامیدند بیشترین ضربه را به کشور میزنند. البته مقصر اینها نیستند. مقصر قوه قضاییه کشور است که اینها رو محاکمه نمیکند

تصویر نمایه‌ی ‌علیرضا فرخی‌
@farokhialireza13516 آبان 1404
در پاسخ به
قالیباف خودش تو باند روحانی و اصلاحاته.... حالا باید دید پشت صحنه چه اتفاقی افتاده که به جون هم افتادند. همین قالیباف تمام تلاشش رو کرد تا پزشکیان رای بیاره و تا الان هم در مقابل دولت سراپا نقصش فقط سکوت کرده و باعث 90 درصد گرفتاریهای مردمه...قالیباف دلال صفته ، نون هرجا بود اونجاست.

@Weryui6 آبان 1404
در پاسخ به
محاکمه روحانی وظریف خواسته‌ اکثريت مردم است چرا قوه قضائیه مماشات می کند

@user1707983544766 آبان 1404
در پاسخ به
آقای قالیباف با هر تفکری کارنامه ای قابل دفاع دارد از خراسان تا هوافضا از نیروی انتظامی تا شهرداری تهران و هم اکنون در راس قوه مقننه

تصویر نمایه‌ی ‌آرمان انقلاب‌
در پاسخ به
دکتر قالیباف در عمل نشان داده تحت حمایت اصلاح طلبان است،این جریانات رسانه ای سر خط دیگری دارد...

در پاسخ به
چی شد تا دیروز که جلیلی انتقاد میکرد ضد وفاق بود،ولی الان قالیباف خوب کاری کرده،تا دیروز به جلیلی میتاختید ولی امروز از قالیباف حمایت میکنید