12 آبان 1403
مشتریان راناپلاس در بلاتکلیفی؛ تأخیر در تحویل خودروها ادامه دارد
مطالبه

مشتریان راناپلاس در بلاتکلیفی؛ تأخیر در تحویل خودروها ادامه دارد

با وجود گذشت یک الی 2 ماه از موعد مقرر تحویل رانا پلاس به مشتریان همچنان مشتریان سردرگم هستند و شرکت ایران‌خودرو هیچ‌گونه پاسخی در این زمینه که چرا ماشینی که فاکتور کرده را دوباره از فاکتور خارج و هیچ‌گونه جواب قانع کننده ای به مشتریان نمی‌دهد و فقط پلیس راهور را مقصر می‌داند. ظاهراً برای مسئولان ایران خودرو فصل سرما و اینکه متقاضیان ماشین خود را احتیاج دارند، اهمیت ندارد. صادقانه پاسخگو باشید. مبلغ ماشین ۵ ماه پیش از متقاضی گرفته شده و موعد مقرر تحویل ۹۰ روزه بوده است.

شرکت ایران خودرو، سازمان استاندارد، ایران خودرو، تولید، پلیس راهور، فاکتور، خودرو سازها، راناپلاس، عدم تحویل خودرو، رانا

9**6164

@user1709101567608958657  •  12 آبان 1403

علت پلاک نشدن رانا پلاس بررسی شود
مطالبه

علت پلاک نشدن رانا پلاس بررسی شود

از مدیر عامل ایران خودرو پیگیری کنید چرا با وجود اینکه رانا پلاس دو ماه از فاکتور شدن آن می‌گذرد، اما هنوز پلاک نشده است. ایران خودرو بابت این تاخیر هیچ جوابی به مشتریان ارائه نداده است و مردم را بلاتکلیف گذاشته در صورتی که از موعد تحویل ۳ ماه می‌گذرد.

رانا پلاس، اقتصادی، خودرو سازها، خودرو.، رانا پلاس ارتقاء یافته

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
12:18 - 20 آبان 1403

127 بازدید