24 اکتبر 2024
صدا‌وسیما موضوعات اجتماعی مطرح شده فارس من را در اخبار پیگیری کند
مطالبه

صدا‌وسیما موضوعات اجتماعی مطرح شده فارس من را در اخبار پیگیری کند

در اخبار صدا و سیما هیچ خبری در مورد موضوعات اجتماعی جامعه که عیان و واضح است مطرح نمی‌شود و عملا صدا و سیما مشکلات اجتماعی جامعه را پنهان می‌کند. نمونه‌اش موضوع افزایش سگ‌های ولگرد و سگ‌های خانگی و قهوه‌خانه‌ها و بی‌حجابی‌ها و تغییرات نسل‌ها و سیگار کشیدن افراد کم سن و سال و شب‌گردی با خودرو توسط خانم ها و افزایش مصرف فست‌فود در خانواده‌های جوان و افزایش افغان‌ها در جامعه و افزایش میزان درگیری لفظی و فیزیکی در جامعه و افزایش رانندگی‌های پرخطر در شب‌ها و دهها موضوع دیگر که هیچ جایگاهی در اخبار سراسری صدا‌وسیما ندارد و صدا‌وسیما و خبرگزاری آن اصلا این موضوعات پر طرفدار در فارس من را پیگیری نمی‌کند. صدا و سیما با وسعت بازدید کننده و تاثیرات فرهنگی بالا باید فکری به حال این موضوعات کند و با پخش برنامه‌ها یا کلیپ‌هایی موضوعات بالا را به صورت کارشناسی و آموزشی به جامعه و خانواده‌ها در شبکه‌های مختلف و حتی اخبار سراسری توضیح و آموزش بدهد. عدم پیگیری صدا و سیما باعث افزایش آسیب‌های اجتماعی در جامعه می‌شود.فوری این موضوع مهم از مدیران صدا و سیما و شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای اجتماعی کشور پیگیری شود.

ریاست محترم سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی، معاون سیما سازمان صدا و سیما، خبرگزاری صدا و سیما، مدیر شبکه خبر، شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای اجتماعی کشور، شورای امنیت کشور

9**3269

@user1709101534029747292  •  21 اکتبر 2024

درخواست جبران خسارت به سهامداران بورس
مطالبه

درخواست جبران خسارت به سهامداران بورس

به تمام کسانی که طی چهار سال اخیر سهامدار بورس بوده‌اند و و طی این مدت ارزش پولشان به دلیل بی تدبیری برخی مسئولان از بین رفته خسارت پرداخت شود.

سازمان بورس تهران، بورس.، جبران خسارات بورس، سهامداران بورس

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
19:22 - 24 اکتبر 2024

213 بازدید